Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

yumurtanın gelısımıne gore 10-15 gun
benım 13 gun toplanmıstı

adetınle başlıyorsun her ıkı uc gunde bır kan degerlerıne gore kontrollerın oluyor
bende yenıden başlamak için sabırsızım
bı suredır ara vermıstım
sımdı yücel beye gıtmek için gun sayıyorum

memorial yücel sahin çok ilgili ve eğrı oturup dogru konusan bır doktordur.
sizi eğrısı ıle her seyı anlatıp umutsuzlugunuza umut oluyor.
bir kaç hafta kaldı reglıme. bakalım bazı vitaminler içiyorum. inşallah memoriala gittiğimde kistim küçülmüş olur ve kan degerlerimde guzel cıkar.

bi de bazen fsh 15 ın ustunde cıkınca yaptırmamak en ıyısı
ama rkadaslar yınede kafanıza gore fsh dusurucu bıtkısel seyler kullanmak iyi olmuyor
cunku o tur bıtkısel seyler fshı yalancı dusuruyormus
bu da aklınızda olsun
fsh dusuk cıksa bıel yumurtalar saglıklı olmayabılıyor
bu konuda doktorunuzun verıdıgı ılaclarla bıtkısel bır sey kullanmayın

Çok şükür canım .senın adına cok sevındım .rabbim inşallah bızede nasıp eder.sizin doktorunuz kım .benım Gönül hanım.kavuşmanıza ne kadar kaldı bebişle.

acaba tedaviye başlarken kullandıgınız vitamınler var mı?
merhaba bende 13 agustos cuma günü basladım.herhangı bı vıtamın kullanmıyorum.folık asıt alıyorum her gun bır tane.gonal f ıgne kulalnıyorum.5 gunumde cetrotide vurmaya basladım.inşallah sızde en kısa zamnda tedevinize baslarısnız.

Çok şükür canım .senın adına cok sevındım .rabbim inşallah bızede nasıp eder.sizin doktorunuz kım .benım Gönül hanım.kavuşmanıza ne kadar kaldı bebişle.
Benim doktorum Beril Hanımdı fakat Umut Bey de en az Beril Hanım kadar doktorum diyebilirim . Transfer sürecinde muayene takibimi ve transferimi Umut Bey yapmıştı 5 aya girdik elhamdülillah. Nasipse az kaldı

Benim doktorum Beril Hanımdı fakat Umut Bey de en az Beril Hanım kadar doktorum diyebilirim . Transfer sürecinde muayene takibimi ve transferimi Umut Bey yapmıştı 5 aya girdik elhamdülillah. Nasipse az kaldı
çok şükür sağlıkla gelsin bebiş inşallah.genel olarak tüm doktorlar iyi soner hocada cok ıyı bı doktor.Gönül hanımda işinin ehli,.Gönlüm rahat inşallah bizde kavuşuruz bebişimize.yarın kontrolum olacak yumurta takıbının 7 .gununde bakalım bızı neler bekliyo.

Her şey gönlünüzce olsun . Memorial gerçekten alanında uzman hekimlerle çalışıyor . Doktorlar tecrübeli ve anlayışlı . Hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…