Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

yaaa bu ne güzel haber inşallah en kısa sürede buralar yine pozitif haberleri ile şenlenecek

Bak çok heyecan yaptım ben yahu

S Saylove bana bugün randevu vermişlerdi aslında ama ben İstanbul’a gidemedim rahat sızlığım geçmedi hala çarşamba orada olacağım ve iyileşmeden de transfer olmamaya karar verdim. Çünkü bir türlü iyileşemedim Sürekli yeniliyor kendini. Testte vermedim korkudan. Yani bende durumlar böyle canım maalesef. İnşllh sizin güzel haberleriniz bana moral olur

Hayırlı olsun canım inşallah aramızda 4 gün var hangi ilaçları verdiler sana
Sağol canım Güzel haberler alırız inşallah . Canım progestan iğne 3 günde bir , lutinus vajinal tablet devam et dediler . Bir de folik asit . Sana neler verdiler ? Sormayı unuttum vajinal tablet bu akşam kullanacak mıyım diye. Günde 2 kez kullanıyordum

Bende de aynı ilaçlar canım lutinesi kullanıyorsun evet aynı devam bugün de dahil sabah akşam güzel sonuçlar olsun hepimiz için

Tamam canım iyi düşünmüşsün bencede öyle durumun varsa inşallah seni güzel haberlerle motive ederiz

Bana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birdepeki saatlerini nasıl yaptın canım sen?

Eklentiler

• IMG_20210824_003334.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 67
Merhabalar, ben de tedavideyim ilk deneme . Kan pıhtılaşması ile ilgili genetik test yaptırmalıyım sizce daha önce hiç yaptırmadım ?

Bana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birdepeki saatlerini nasıl yaptın canım sen?
Canım bana 50 mg verdi. 3 günde bir kalçadan akşamları oluyorum hastanede . Bana da 10. Haftaya kadar dedi . Nasıl olacak bilmiyorum fitilide 12. Haftaya kadar dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…