- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
yaaa bu ne güzel haber inşallah en kısa sürede buralar yine pozitif haberleri ile şenlenecekAy harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyımbenimde değelrrim aşağıdaki gibi geldi. Yücel Bey' e iletim. Pazar transfer planlayacağız hayırlısı olsun dedi. Hemşirelerin aramasını bekliyorum evrak atarlar çatlatma iğnesi içinde bilgi verirler herhalde dualarım seninle
E2 - 263,6
LH - 30,44
Progestron hormonu - 0,5
Rahim kalınlığı - 10,76
En büyük folikül - 18,43mm
İnşallah canım benimyaaa bu ne güzel haber inşallah en kısa sürede buralar yine pozitif haberleri ile şenlenecek
Bak çok heyecan yaptım ben yahuAy harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyımbenimde değelrrim aşağıdaki gibi geldi. Yücel Bey' e iletim. Pazar transfer planlayacağız hayırlısı olsun dedi. Hemşirelerin aramasını bekliyorum evrak atarlar çatlatma iğnesi içinde bilgi verirler herhalde dualarım seninle
E2 - 263,6
LH - 30,44
Progestron hormonu - 0,5
Rahim kalınlığı - 10,76
En büyük folikül - 18,43mm
Bebeğini al ve gel inşaallah canım benimKızlarr bana dua eder misinizhastaneye geldim transfer için . Hakkımda hayırlısı inşallah sonu güzel olur , mutluluk olur
Senin son durum ne oldu canım?
Ay sorma yaa eski yoldaşım benimBak çok heyecan yaptım ben yahu
Olacak evelallahAy sorma yaa eski yoldaşım benimolsun inşallah peşine takılırım bu sefer
Canım benim inşallahOlacak evelallah
Hayırlı olsun canım inşallah aramızda 4 gün var hangi ilaçları verdiler sanaÇok teşekkür ederim herkeseşükür oldu bitti . Artık sonuç bekleyeceğiz . Darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun Güzel sonuçları paylaşırız inşallah yakın zamanda
Sağol canımHayırlı olsun canım inşallah aramızda 4 gün var hangi ilaçları verdiler sana
Bende de aynı ilaçlar canım lutinesi kullanıyorsun evet aynı devam bugün de dahil sabah akşam güzel sonuçlar olsun hepimiz içinSağol canımGüzel haberler alırız inşallah . Canım progestan iğne 3 günde bir , lutinus vajinal tablet devam et dediler . Bir de folik asit . Sana neler verdiler ? Sormayı unuttum vajinal tablet bu akşam kullanacak mıyım diye. Günde 2 kez kullanıyordum
Aminn inşallah canımBende de aynı ilaçlar canım lutinesi kullanıyorsun evet aynı devam bugün de dahil sabah akşam güzel sonuçlar olsun hepimiz için
Tamam canım iyi düşünmüşsün bencede öyle durumun varsaS Saylove bana bugün randevu vermişlerdi aslında ama ben İstanbul’a gidemedim rahat sızlığım geçmedi hala çarşamba orada olacağım ve iyileşmeden de transfer olmamaya karar verdim. Çünkü bir türlü iyileşemedimSürekli yeniliyor kendini. Testte vermedim korkudan. Yani bende durumlar böyle canım maalesef. İnşllh sizin güzel haberleriniz bana moral olur
Bana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birdeSağol canımGüzel haberler alırız inşallah . Canım progestan iğne 3 günde bir , lutinus vajinal tablet devam et dediler . Bir de folik asit . Sana neler verdiler ? Sormayı unuttum vajinal tablet bu akşam kullanacak mıyım diye. Günde 2 kez kullanıyordum
Canım bana 50 mg verdi. 3 günde bir kalçadan akşamları oluyorum hastanede . Bana da 10. Haftaya kadar dedi . Nasıl olacak bilmiyorumBana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birdepeki saatlerini nasıl yaptın canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?