Yaa kiyamam canım benimşanslısın canım o zaman bizim kalçalar pert :)
evet canım razıyım bende Allahın izniyle olsunda :)Yaa kiyamam canım benimolsundu kalçalar feda olsundu
Canımm benim 1 eylül yazmışlar test için
benimde 28 ağustos canım inşallah benimde 5ab kalite dediler canım %100 canlılığını koruyor umutluyuz dediler ama inşallahhhhhhh sağlıkla tutunur
yaş kaçtı canım senin var mı şuan bir belirtin hissettiğinCanımm benim 1 eylül yazmışlar test için.Bakalım valla dün embriyolog ile görüştürdüler benim 5AB imiş embriyo kalitesi. Kalitesi iyi dedi puan olarak 7-8 veririm bu kaliteye dedi . Tutma şansı %50-60 bekliyoruz genelde dedi . Bana bu yüzde düşük geldi biraz canım sıkıldı . Bana pgtden geldiğinde gayet iyi falan demişlerdi kalitesi için . Yücel bey transferimi yaptı o da transferden önce gayet kaliteli bir embriyo transfer edeceğiz size dedi . Bakalım hayırlısı artık . Ben umutla bekliyorum
Canım ben 36 yaşındayım sen ? Benim trasfer etkisi olabilir adet ağrısı gibi hafif hafif arada yokluyor. Kasıklarımda da minik batmalar oluyor ara ara . Tabi bunlar olabilirmiş verdikleri kağıtta öyle yazıyordu . Sende belirti var mı canım ??yaş kaçtı canım senin var mı şuan bir belirtin hissettiğin
BendeCanım ben 36 yaşındayım sen ? Benim trasfer etkisi olabilir adet ağrısı gibi hafif hafif arada yokluyor. Kasıklarımda da minik batmalar oluyor ara ara . Tabi bunlar olabilirmiş verdikleri kağıtta öyle yazıyordu . Sende belirti var mı canım ??
Bende 29 yaşındayım canım batmalar bendede oldu şimdi azaldı pek belirtim yok şuanda ara ara batmalar oluyor o kadar
Maşallah maşallah güzel olur her sey inşallahCanımm benim 1 eylül yazmışlar test için.Bakalım valla dün embriyolog ile görüştürdüler benim 5AB imiş embriyo kalitesi. Kalitesi iyi dedi puan olarak 7-8 veririm bu kaliteye dedi . Tutma şansı %50-60 bekliyoruz genelde dedi . Bana bu yüzde düşük geldi biraz canım sıkıldı . Bana pgtden geldiğinde gayet iyi falan demişlerdi kalitesi için . Yücel bey transferimi yaptı o da transferden önce gayet kaliteli bir embriyo transfer edeceğiz size dedi . Bakalım hayırlısı artık . Ben umutla bekliyorum
Ayy senin daha yakınmışbenimde 28 ağustos canım inşallah benimde 5ab kalite dediler canım %100 canlılığını koruyor umutluyuz dediler ama inşallahhhhhhh sağlıkla tutunur
Ahhh inşallah inşallah bu ay bizim ayımız olurda mutlu haberler veririz :)Ayy senin daha yakınmışhadi maşallah yaşında genç oohh guzel haberler insalllahhhhh
Eder canım içini ferah tutMaşallah maşallah güzel olur her sey inşallahbenimde iste 5AB transfer edilecek olan inşallah çözüldükten sonra gelişimi devam eder değişik telaşlar bunlarda 1 Eylül için geri sayım
Bence sorun olmaz. 2-3 kg mi hafta alip veriyorum. Bazen çok yiyorumKızlar eylülde transferim olacak Allah nasip kısmet ederse yalnız biraz kilo aldım şu an olmam gereken kilodan 5 kilo fazlayım diyetde yapamıyorum süreci olumsuz etkilemesin diye fazla kilo tutunmayı etkiler mi sizce
Ya olumsuz düşünmek istemiyorum ama benim 3. Gün embriyosu tutunma ihtimali daha düşük o nedenle diğer faktörlerde olumsuz etkilerse diye korkuyorumBence sorun olmaz. 2-3 kg mi hafta alip veriyorum. Bazen çok yiyorumama yine de dikkat edebilirsin vakit varken sonra hamiş olurken aşeriyorum diyip diyip yemek daha mantıklı
Ya ben kendim için vesvese yaparken bazı arkadaşlar senin gibi 3. Gün embriyosu olumlu örneklerle olumlu düşünmeni sağladı. O saatten sonra bende durumumu çok kurcalamadan ufak endiselerle geçiştiriyorum. İnşallah güzel haberler duyarızYa olumsuz düşünmek istemiyorum ama benim 3. Gün embriyosu tutunma ihtimali daha düşük o nedenle diğer faktörlerde olumsuz etkilerse diye korkuyorum
Canım nasıl gidiyor var mı bi değişik belirti normal hayatına döndün mü dinleniyor musunEder canım içini ferah tutOlacağına varacak artık ama inşallah güzel haberler alırız canım hep beraber emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?