Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımm benim 1 eylül yazmışlar test için .Bakalım valla dün embriyolog ile görüştürdüler benim 5AB imiş embriyo kalitesi. Kalitesi iyi dedi puan olarak 7-8 veririm bu kaliteye dedi . Tutma şansı %50-60 bekliyoruz genelde dedi . Bana bu yüzde düşük geldi biraz canım sıkıldı . Bana pgtden geldiğinde gayet iyi falan demişlerdi kalitesi için . Yücel bey transferimi yaptı o da transferden önce gayet kaliteli bir embriyo transfer edeceğiz size dedi . Bakalım hayırlısı artık . Ben umutla bekliyorum

yaş kaçtı canım senin var mı şuan bir belirtin hissettiğin

yaş kaçtı canım senin var mı şuan bir belirtin hissettiğin
Canım ben 36 yaşındayım sen ? Benim trasfer etkisi olabilir adet ağrısı gibi hafif hafif arada yokluyor. Kasıklarımda da minik batmalar oluyor ara ara . Tabi bunlar olabilirmiş verdikleri kağıtta öyle yazıyordu . Sende belirti var mı canım ??

Maşallah maşallah güzel olur her sey inşallah benimde iste 5AB transfer edilecek olan inşallah çözüldükten sonra gelişimi devam eder değişik telaşlar bunlarda 1 Eylül için geri sayım

Kızlar eylülde transferim olacak Allah nasip kısmet ederse yalnız biraz kilo aldım şu an olmam gereken kilodan 5 kilo fazlayım diyetde yapamıyorum süreci olumsuz etkilemesin diye fazla kilo tutunmayı etkiler mi sizce

Maşallah maşallah güzel olur her sey inşallah benimde iste 5AB transfer edilecek olan inşallah çözüldükten sonra gelişimi devam eder değişik telaşlar bunlarda 1 Eylül için geri sayım
Eder canım içini ferah tut Olacağına varacak artık ama inşallah güzel haberler alırız canım hep beraber emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Kızlar eylülde transferim olacak Allah nasip kısmet ederse yalnız biraz kilo aldım şu an olmam gereken kilodan 5 kilo fazlayım diyetde yapamıyorum süreci olumsuz etkilemesin diye fazla kilo tutunmayı etkiler mi sizce
Bence sorun olmaz. 2-3 kg mi hafta alip veriyorum. Bazen çok yiyorum ama yine de dikkat edebilirsin vakit varken sonra hamiş olurken aşeriyorum diyip diyip yemek daha mantıklı

Bence sorun olmaz. 2-3 kg mi hafta alip veriyorum. Bazen çok yiyorum ama yine de dikkat edebilirsin vakit varken sonra hamiş olurken aşeriyorum diyip diyip yemek daha mantıklı
Ya olumsuz düşünmek istemiyorum ama benim 3. Gün embriyosu tutunma ihtimali daha düşük o nedenle diğer faktörlerde olumsuz etkilerse diye korkuyorum

Ya olumsuz düşünmek istemiyorum ama benim 3. Gün embriyosu tutunma ihtimali daha düşük o nedenle diğer faktörlerde olumsuz etkilerse diye korkuyorum
Ya ben kendim için vesvese yaparken bazı arkadaşlar senin gibi 3. Gün embriyosu olumlu örneklerle olumlu düşünmeni sağladı. O saatten sonra bende durumumu çok kurcalamadan ufak endiselerle geçiştiriyorum. İnşallah güzel haberler duyarız

Merhaba kızlar
yumurta toplama işlemim p tesı yapıldı.14 yumurta toplandı.11 döllenme olmus .bugun ıkıncı gunum.3-4-5 gun tekarar bılgı alıcagım.ve benım emprıyolar pgt den gecıcek.sıze sormak ıstegım sey şu sızce toplanan yumurta sayısı ıyımı.ve dollenme olan sayı kacı sızce saglıklı kalma ıhtımalı olabılır.

Merhaba kızlar ,

Transfer olan arkadaşlar inşallah yavrularınızla hasretinizin bittiği bir sonuca ulaşacaksınız buna kalpten inanıyorum ve dua ediyorum

S Saylove kuzu seni 6 gözle takip ediyorumbiliyorum ki sen de mucizene kavuşacaksın

Tedavi aşamasında olan , tedavi olmayı düşünen tüm arkadaşlara da bu zorlu yolda kolayca evlatlarına kavuşmalarını diliyorum

Ve biz hamişler de inşallah yavrularımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız diyorum

Konuşmamı burada sonlandırırken hiçbirinizi görmesem de kaderdaş olarak bir bağımız olduğuna inanarak sizlere sevgilerimi iletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…