Canim sana progestan igneyi gobekten yapilan miligrami dusuk olandan vermis, daha kolay, kendin yapacaksin en azindanBana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birdepeki saatlerini nasıl yaptın canım sen?
Dediğin gibi yine kendimin vurması kolay olacak banaCanim sana progestan igneyi gobekten yapilan miligrami dusuk olandan vermis, daha kolay, kendin yapacaksin en azindan
Aynen canım 3 günde bir hastaneye gitmek çok zor olacak. Senin ki çok daha iyi .Dediğin gibi yine kendimin vurması kolay olacak banahastanelerde kosturmadan hemşire peşine düşmeden çalışıyorum çünkü
Bana da vermişti . 3 günde vuruluyordum kalçadan . Senin iğne daha zahmetsiz canımBana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birdepeki saatlerini nasıl yaptın canım sen?
Tabii ki yaptırabilirsiniz . En azından aklınızda kalmaz. Araştırma hastanelerinin genetik bölümü yapıyor. Ortalama 1,5-2 ay gibi sürede sonuç çıkıyor .Merhabalar, ben de tedavideyim ilk deneme . Kan pıhtılaşması ile ilgili genetik test yaptırmalıyım sizce daha önce hiç yaptırmadım ?
Sanirim transfere yetişmez sonuc o halde . Daha hızlı sonuç alabileceğim bir kurum var mi ?Tabii ki yaptırabilirsiniz . En azından aklınızda kalmaz. Araştırma hastanelerinin genetik bölümü yapıyor. Ortalama 1,5-2 ay gibi sürede sonuç çıkıyor .
Yetişmez diye endişe etmeyin .Bende de o sorun var gebeliği öğrendikten 7 gün sonra iğne ve ilaca başladım . Sonuç süresi değişmiyor. Şüpheniz varsa danışın doktorunuza uygun görürlerse tedbir amaçlı coraspin verebilirler .Sanirim transfere yetişmez sonuc o halde . Daha hızlı sonuç alabileceğim bir kurum var mi ?
Bazi tup bebek merkezleri test olmasa bile coraspirin veriyormuş ben de onu mu talep etsem acaba . Evham yapmak istemiyorum ama kolay gebelik elde edemedigimiz için ki zaten simdi bile kesin değil her önlemi almam istiyorum
Canim sanada sorayım. Sabahtan vurulup evden çıksam bu progesteron iğnesini sorun olmaz herhalde saat demediler günde bir kere yazıyor kendi düzenime göre yeterli olur herhalde.Bana da vermişti . 3 günde vuruluyordum kalçadan . Senin iğne daha zahmetsiz canım
Belirli bir saati yok canım . Hemşireye ben de sormuştum . İstediğiniz saatte yapın demişti .Canim sanada sorayım. Sabahtan vurulup evden çıksam bu progesteron iğnesini sorun olmaz herhalde saat demediler günde bir kere yazıyor kendi düzenime göre yeterli olur herhalde.
Yaa teşekkür ederimBelirli bir saati yok canım . Hemşireye ben de sormuştum . İstediğiniz saatte yapın demişti .
canım banada onu yazmıştı ama 25 mg olan göbekten yapılan üretimi bitmiş bulursan bundan yap bulmazsan 50 mg olanı veryorlar kalçadan ben sordum daBana progestron iğne günde bir kez göbek çevresi demiş oof ooff iğnelerden kurtulamıyorum. 10. Haftaya kadar devam dedi birdepeki saatlerini nasıl yaptın canım sen?
Benim enistem eczacı bana verdi bir kutu ekteki var bunu vurulcam dedim tamam dedilercanım banada onu yazmıştı ama 25 mg olan göbekten yapılan üretimi bitmiş bulursan bundan yap bulmazsan 50 mg olanı veryorlar kalçadan ben sordum da
şanslısın canım o zaman bizim kalçalar pert :)Benim enistem eczacı bana verdi bir kutu ekteki var bunu vurulcam dedim tamam dedilerbu bitince tekrar bakacağım bakalım
Bana da 50 mg yazmış ama hastanenin ordaki eczane bana alttakini vermiş 25 mg olanı, ben de bakmadım tek ampül yapılmış bana iğne . Hastanenin yönlendirdiği eczane idil sanırım orda var bundan . 2 kutu vermiş bana bir de ,götürüp iade edeceğim yanlış verdin diye . 50 mg alacağım . Onlar yüzünden 25 mg vuruldum farketmedik .canım banada onu yazmıştı ama 25 mg olan göbekten yapılan üretimi bitmiş bulursan bundan yap bulmazsan 50 mg olanı veryorlar kalçadan ben sordum da
Yaa ciddi misin bende öyle şaşırdım biliyor musun bana 25 mg yazmışlar göbekten eczane 50 mg vermiş bilmesem iğnenin büyük olduğunu farketmesem kalçadan olanı az kalsın göbekten yapacaktımBana da 50 mg yazmış ama hastanenin ordaki eczane bana alttakini vermiş 25 mg olanı, ben de bakmadım tek ampül yapılmış bana iğne . Hastanenin yönlendirdiği eczane idil sanırım orda var bundan . 2 kutu vermiş bana bir de ,götürüp iade edeceğim yanlış verdin diye . 50 mg alacağım . Onlar yüzünden 25 mg vuruldum farketmedik .
Ya bu eczaneciler hiç bakmaz mı . Ben 50 mg diye 25 mg oldum kalçadan bana progestan dex vermiş kafasına göre . Veriyorsun madem uyar elimde yok 25 mg veriyorum diye . Sende mi idil eczanesinden aldın canım ? Hafta sonu gidip soracağım kafanıza göre mi veriyorsunuz ilaçları diye .Yaa ciddi misin bende öyle şaşırdım biliyor musun bana 25 mg yazmışlar göbekten eczane 50 mg vermiş bilmesem iğnenin büyük olduğunu farketmesem kalçadan olanı az kalsın göbekten yapacaktım
yok canım banada burdaki eczaneden verdiler dediğin gibi söyle yani biz nerden bilelim ki bu olayı kolay sanıyorlarYa bu eczaneciler hiç bakmaz mı . Ben 50 mg diye 25 mg oldum kalçadan bana progestan dex vermiş kafasına göre . Veriyorsun madem uyar elimde yok 25 mg veriyorum diye . Sende mi idil eczanesinden aldın canım ? Hafta sonu gidip soracağım kafanıza göre mi veriyorsunuz ilaçları diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?