Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar daha önceki transferinde progesteron kullanmamıştım şimdi verdiler herkese veriliyormu artık

Tekrar burda mi deniceksin hakkında hayırlısı olsun

İnşallah rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sen ne yaptın konuştunmu ilaçla için
Ins canim ever dun görüştüm bende perinatolog ile benim için cleksan ve progestan cok önemli dedi bu ikisi muhakkak olucsk dedi seker hapını merkeze birskti kullansan da olur kullanmasanda dedi hayirlisi ins su an regl oldum önümüzdeki regl ile denemek istiyorum ama çok korkuyorum negatif olcak diye de korkuyorum pozitif olsa yine kaybetcem diye de korkuyorum hayirlisi Rabbimin hazinesi geniş bize de nasip edecektir zorlastirmasin kolaylastirsin

Amin inşallah sen öyle ilaçlar dan bahsettin ya ben semra hoca dedim ilaçlı deneyin dedi ki iyi değil biz öyle yapıyoruz siz rahatsız olmayın hormon vermiyoruz gerek yok diyor olucak biraz sabır lazım sadece

Amin inşallah sen öyle ilaçlar dan bahsettin ya ben semra hoca dedim ilaçlı deneyin dedi ki iyi değil biz öyle yapıyoruz siz rahatsız olmayın hormon vermiyoruz gerek yok diyor olucak biraz sabır lazım sadece
Benim bahsettiğim ilaclar hormon ilacı değil canım kan pihtilasmasi ile ilgili ilaçlardı o yüzden perinatolog ile görüştüm cnm

Peki beril hocada mi kalacaksın

Kızlar daha önceki transferinde progesteron kullanmamıştım şimdi verdiler herkese veriliyormu artık
Evet canım %99 tüm arkadaşlar transfer öncesi ve sonrası kullandı …
Eğer sana da verilirse Progestan Dex olanı almanı tavsiye ederim . Aksi halde kalçan bezeden ve ağrıdan geçilmez . Göbek ise en büyük kolaylık ..

Evet araştırdım öyleymiş nerde yapıcam bilmiyorum memoria dedi beril hocama yada başka yerler devlet yapmıyormuş araştırıcam
Acaba Fakülte Hastanelerinde veya Araştırma Hastanelerinin Tıbbı Genetik Bölümünde bu test yapılmaz mı ?
Bence ara sor bi ya , özel lab dünya para ister .

Evet onu aldım cnm hayırlısı artık ben yine karamsarım bu aralar

Doğal siklustada artık veriliyor cnm
Öyle mi bunu bilmiyordum ilacsiz diye düsünuyordum dogal siklusu. Peki dogal siklusu o zaman ayiran ozellik ne oluyor bir de normal o ayki yumurta icin catlatma ignesi veriyorlar mi cnm. Yani benim 3. Transferim dondurulmusla olmustu dogal siklusmuydu acaba diye düsündüm simdi doktor bilgi vermemisti bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…