Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Acaba Fakülte Hastanelerinde veya Araştırma Hastanelerinin Tıbbı Genetik Bölümünde bu test yapılmaz mı ?
Bence ara sor bi ya , özel lab dünya para ister .
Evet haklısın ben üniversite Hastanesi'nde eşimle genetik test yaptırmıştım.

Doğal siklus dediklerinde sadece progestan desteği veriliyor herşey yolundaysa rahim kalınlığı yumurta büyüklüğü vs. Evet çatlatma iğneside veriliyor ben iki transferimde de ovitrelle kullandım. Bi kaç ay öncede transfer aşamasında grip oldum muayene günü gidemedim hemşirelere o gün sinir oldum öğleden sonra geleyim dedim kızımda hastaydı sabah gitmemiz mümkün değildi ama randevu vermediler o günde yumurta çatladı zaten hissettim zaten rahimde sıvı var denilmişti transfer o yüzden iptal olmuştu ertesi gün gittik yücel bey yumurta çatlamış eğer hormonlar iyiyse yinede transfer yapabiliriz demişti. İşte farklı sebeple iptal oldu transfer

Sagol cnm bilgilendirme icin ben de ovittrelle vurulmustum hatta gereksiz diye düşunmüstüm sanırım o tedavim dogal siklusmus, tutmadi zaten o da ayrı mesele. Bi kisinin daha burda erken yumurta catlamisti aslında bu anlamda cok daha dikkatli olunmasi gerek. Bi de eger haftasonu ise gec saate randevu vermiyolar sanırım cunku doktorlar isleri halledip cikiyor anladigim kadariyla cunku benim hafta sonu hep baya erken saatlere veriyolar.

Şöyle canım transfer aşamasındaki hastaları sabah çağırıyorlar ki öğleden sonra dosyalar toplantıya hazır olsun kan falanda veriliyor ya sonuçların çıkması açısından. Öğleden sonraya yeni gelen hastalar ve görüşmeler oluyormuş o yüzden. Ama böyle olunca daha dikkatli oldular istediğim saate ayarlamaya çalışıyorlar randevuyu. Senin memorialde negatif tedavi mi oldu dondurulmuş transfer miydi

Sen burda daha önce transfer olmuş muydun cnm

Yok cnm farkli yerde negatiflerim Memorial da ikinci tedavi aslında biri kovidden iptal malum simdi tekrar basladik

Merhabalar aranızda geçen hafta çarşamba günü transfer olan var mı?

Kızlar LH seviyem bi önceki gune göre düsmüs gecen tedavimde boyle bisey olmamistı neden olur sizce yumurtalarimin erken catlama durumu olabilir mi. Hemsireye sordum doz dusuruldü ondan dedi ama baska hemsire emin olamadi falan bugün yine kan icin cagirdilar beni

Yücel hocayla direk iletişimde olsan daha için rahat eder cnm direk ona yaz

Kaçıncı günün bugün çatlayıncaya hissediyor musun değer kaçtan kaça düşmüş

Kaçıncı günün bugün çatlayıncaya hissediyor musun değer kaçtan kaça düşmüş
Normalde tedavide degilken yumurtlayinca catlama durumunda anliyorum cnm tedavide anlamak zor zaten vajinal akinti veya kasikda agri ilaclarin etkisiyle genelde oluyor o yuzden anlamiyorum. E2 2800 den 2600 e düsmüs normalde buyydukce yumurtalar o da yukseliyordu. Bakalim ne diycekler

Anlamadım e2 mi LH mi düşen e2 düşüyo zaten doz azaltıldıkça

Hanımlar merhaba,
Prednol, monodoks, progestan ampul ve litunus u aile hekimi yazıyor mu, bir bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…