Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar geldim bugün şansıma tam 9 transfer yapıldı. En sonuncusu bendim. Çok aşırı sıkışmışım bayağı tuvalete gittim transfer yapılmadan . Transferim yapıldı kızlar dua edin kocaeliye geri döndüm biraz korktum yoldan ister istemez ama bol.dua ettim inşallah bişi olmamıştır

Olmamıştır inşallah zaten yolculuk yapabilirsiniz diyor hemşireler ama çok merak ettik valla bu saate kadar yazmayınca

Amin canım bende sadece üşüme vardı ayaklarımda başka bir belirti yoktu yaz olduğu için normalde üşümez o zaman üşüyordu

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Olmamıştır inşallah zaten yolculuk yapabilirsiniz diyor hemşireler ama çok merak ettik valla bu saate kadar yazmayınca
Hepinizden Allah razı olsun. rabbim inşallah emeklerimizin sonucunu güzel şekilde bize nasip eder şimdi bekleme zamanı şimdi tevekkül zamanı rabbim neyi nasip edecekse başım gözüm üstüne

Amin canım bende sadece üşüme vardı ayaklarımda başka bir belirti yoktu yaz olduğu için normalde üşümez o zaman üşüyordu
Benim de en büyük belirtim ayaklarımın üşümesiydi.normalde o kadar üşümeyen ben buz gibi oluyordu ayaklarım ve hiç ısınmıyordu.çok ilginç gelmişti bana

Benim de en büyük belirtim ayaklarımın üşümesiydi.normalde o kadar üşümeyen ben buz gibi oluyordu ayaklarım ve hiç ısınmıyordu.çok ilginç gelmişti bana
Öyle belirgin bi ayak üşümem yok benim genelde de soğuktur hep çorap terlik gezerim:) ama geceleri ateş basması oluyo hava sıcaklığından da olabilir hayırlısı bakalım.

Gaz sancısıda fenadır ya bende de lutinus aşırı gaz yapıyo. Seninde daha yeni aslında ama belirtin var mı? Ya da hep evde misin neler yapıyosun
Belirti bilmiyorum ki sadece belim bazen rahmim sanciyor. Salı oldum o gece istanbulda hotel de kaldık. İbis hoteldrn çok memnun kaldık şehir dışından gelecekler için öneririm hem çok yakın. Çarşamba, perşembe evde yattım. Ama sonra evde gezmeye , yemek vs yapmaya başladım.

Transfer olan arkadaşlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz, belirti vs var mı? Ben unutmuşum. 8 yıl önce kızım da ne oldu hiç hatırlamıyorum. Ama Kasım da kimyasal da hı belirti olmadı migde bulantısı vs yoktu . Şimdi de migde bulantısı vs yok normal mi acaba ? Benim bir arkadaşım 3 gün sonra poşet ile gelmişti, bende o şekilde birsey yok . İlaçlardan mı bilmiyorum benim iştahım çok açıldı

Hayırlı olsun inşallah, Rabbım nasip etsin , size tutunmustur inşallah yavrunuz

Bende de hiçbir belirti yok canım iştah açılması bende de var dicem ama zaten genelde de yiyici biriyim ben:) mide bulantısı falan daha transfer sürecinde olması çok enteresan. Bende kızımda bile 8. Haftamda başladı bulantı.
Ara ara bel ağrım oluyo ama normalde de ağrır o yüzden hiçbir şeyi belirti olarak yoramıyorum kendimde. Allahtan hayırlısı

Bende o şekilde gaz sancısı da geçti çok şükür, bulantı da yok , belim benim dediğiniz gibi ara ara hep ağrıyor transferden öncede hafif ağrı vardı. Bakalım hayırlısı inşallah tutunmusturlar Rabbım bizlere de nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Aminn inşallah sizin test günü perşembe değil mi?

Evet perşembe, en zor aşama benim için bu bekleme sureci
Benim içinde öyle zor tutuyorum kendimi 5.-6. Günde yapmamak için:) ilk sen güzel haberi al sonra sıra sıra bizde verelim güzel haberleri inşallah:)
Bide benim cumartesi test günüm. Cumartesi akşam 17.50’de uçağım var mecbur tokat’a indikten sonra akşam 8 gibi test verebilicem ki pazartesi aynı yerde aynı saatte verebileyim diye. Ama ben dayanamam ya kaset test yaparım cumartesi sabah ya da burda bi hastanede veririm tahlil tokata gidince bida vrrrim:)

Kızlar sizler hangi ilaçlara devam ediyorsunuz? Ben lutinus sabah akşam 1 er tane , progestan dex göbekten iğne 1 tane ve folikasit devam denildi sizde farklı birşey var mı merak ettim

Kızlar sizler hangi ilaçlara devam ediyorsunuz? Ben lutinus sabah akşam 1 er tane , progestan dex göbekten iğne 1 tane ve folikasit devam denildi sizde farklı birşey var mı merak ettim
Aynen canım bende öyle. Bide bana ekstra oksapar eklendi transfer günü. Kan sulandırıcı iğne oluyorum günde 1 tane.
Ben lutinusu aparatla kullanıyorum sorun olur mu acaba önermiyoruz demişti hemşireler ama elimle ittiremiyorum lutinusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…