- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
Valla sabredip ben gününden önce düşünmüyorum hatta verilen tarihte hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama bakalımKızlar erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapsak mi yapmasak mi ?
Yapmamak en doğrusu. Ben kızımda 6. Gün yapmıştım çook silik çıkmıştı. Tamam sonu güzel oldu ama ben 6. Günden havaya girdim. 9. Gün beta çok düşük geldi 11. Gün tam iki katı artmadı falan stresi çok başkaKızlar erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapsak mi yapmasak mi ?
MerhabaArkadaşlarım hepinize merhaba, yazılanları büyük bir heyecan ve mutlulukla, umutla okuyorum. Umarım ayrı ayrı herkesin yüzü güler kucakları dolar :) hepinize duacıyım. Ben daha önce de yazmıştım hatta bazılarınız ile de konuştuk.. benim merak ettiğim bir kaç bir şey var.. ben pgt ile tüp bebeğe yönlendirildim . 1 ay önce kürtajım oldu ve biraz ara verip başlamak istiyorum inşallah.. Öncelikle tüp bebeğin tutması yaş ile alakalı mı onu merak ediyorum. Tüp bebeğin %35-40 tutma ihtimali söylenildi , bu herkes için böyle mi yoksa değerlere, duruma vs göre değişebiliyor mu . Sonrasında ise 2 yumurta koyularak ihtimalin %70 e kadar çıktığı söylenildi doğru mu acaba , doktorlarımız neye göre 2 yumurta birden koyup ihtimali yükseltiyorlar ? Yani herkese yapılmıyor sanırım bilemedim.. Son olarak ben cmt1f genetik geçişli bir hastalığa sahibim, belki aranızda tanıdığınız ya da kendisi bu durum ile hamile kalmış bir arkadaşım vardır, kendisinden hamilelik sürecindeki deneyimlerini dinlemeyi çok isterimSanırım şimdilik bu kadar . Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, mutlu haberler ile görüşmek dileğiyle
9.gun gecesi yapsam olur herhaldeYapmamak en doğrusu. Ben kızımda 6. Gün yapmıştım çook silik çıkmıştı. Tamam sonu güzel oldu ama ben 6. Günden havaya girdim. 9. Gün beta çok düşük geldi 11. Gün tam iki katı artmadı falan stresi çok başkadayanabilirsen 9. Günü beklemek en güzeli.
Ay çok çok teşekkür ederim sizeMerhabaçok geçmiş olsun öncelikle, güzel bir iyileşme süreci yaşar ve yeni tedavine bir an önce başlarsın umarım Tüp bebek ve yaşı sormuşsun. Tüp bebekte başarıyı etkileyen o kadar çok şey var ki.. herkesin sağlık durumu ve eşlerin durumu çok farklı.. yaş ihtimali geri çekiyor kesinlikle ama tabi 20li yaşlarda bir çok deneme yapıp 40lı yaşlarında ilk denemede hamile kalan da çok insan var.. hepimizin durumu birbirinden çok farklı.. sana tavsiyem olasılık hesaplarını boşver pgtli embriyoları genelde çift koymuyorlar.. çok özel bir durum olması gerekiyor çift koymaları için. Çünkü sağlık ve kaile olarak onay almış embriyo oldukları için çok değerliler ve tek tek koymak daha doğru.. kafanı karıştırmak istemem ama pgtli embriyoların tek konulduğunda tek yumurta ikizine dönüşme ihtimali pgtsize göre daha yüksek bir ihtimal.. dolayısıyla iki tane konulduğunda çoğul gebelik riski de oluyor pgtsiz embriyolar da 35 yaş üstü ya da üst üste negatif olduğunda çift konuluyor.. Umarım ilk denemede en sağlıklı embriyonu bulur ve harika bir hamilelik geçirirsin
Tabiki hamile kalabilmek en büyük nimet inan ki.. rahimle ilgili, özellikle tutuculuğuyla ilgili bir sürü zorluk yaşıyoruz çoğumuz.. pgt ile sağlıklı embriyon bulunup transfer olunca hemen tutunacak demek oluyorAy çok çok teşekkür ederim sizeben korunmayı bıraktığım an hamile kaldım hani bu olumlu bir şey mi tüp bebek için bilmiyorum tek yumurta ikizi olabildiğini bilmiyordum ben çok şaşırdım ve sevindim açıkçası böyle bir ihtimal olmasına
Allahım inşallah çok teşekkür ederim umarım herkes dileğini gerçekleştir bir an önce.. Ben bir şey daha sormak istiyorum, rapor olayı olduğunda tüp bebek ve ilaçların bir kısmına sanırım karşılıyormuş devlet.. nasıl bir rapor olması gerekiyor ve ne kadarlık kısmı karşılıyor acaba uğraşmayı değer mi merak ediyorumTabiki hamile kalabilmek en büyük nimet inan ki.. rahimle ilgili, özellikle tutuculuğuyla ilgili bir sürü zorluk yaşıyoruz çoğumuz.. pgt ile sağlıklı embriyon bulunup transfer olunca hemen tutunacak demek oluyor
Malesef bu konuda hiç bir bilgim yokAllahım inşallah çok teşekkür ederim umarım herkes dileğini gerçekleştir bir an önce.. Ben bir şey daha sormak istiyorum, rapor olayı olduğunda tüp bebek ve ilaçların bir kısmına sanırım karşılıyormuş devlet.. nasıl bir rapor olması gerekiyor ve ne kadarlık kısmı karşılıyor acaba uğraşmayı değer mi merak ediyorum
22 verdim canım. Kalanlar için dondurma parası istemediler. Bizde sormadık açıkcası eve geldikten sonra aklıma geldi. Ama ödemem gereken bir borcum olsa söylerlerdi sanırım.CigdemAsya ne kadar verdin canım transfere
Kaç tane embriyo kaldı22 verdim canım. Kalanlar için dondurma parası istemediler. Bizde sormadık açıkcası eve geldikten sonra aklıma geldi. Ama ödemem gereken bir borcum olsa söylerlerdi sanırım.
3Kaç tane embriyo kaldı
Maşallah bizim 2 tane var şuan
İnşallah olurda benim zaten gönlüm hep 2 çocuktan yana. Allahım uğraştırmadan nasip etsin her birimize . Bugün transferden sonra 2. Gün. Transfer günü akşamı ve dün kasıklarda hafif batma ve ağrım oldu. Onun dışında hiçbir belirti yok hayırlısı bakalım. Bugünlerde oluyor muydu onuda hatırlamıyorumMaşallah bizim 2 tane var şuan
1 yıl içinde dondurma ücreti verdi iseniz almıyorlar22 verdim canım. Kalanlar için dondurma parası istemediler. Bizde sormadık açıkcası eve geldikten sonra aklıma geldi. Ama ödemem gereken bir borcum olsa söylerlerdi sanırım.
Ben salı oldum , perşembe oluyorum sandım çok ağrı yaptı bel sırt kaşık ama gaz sancısı ile karıştı herhalde ondan ,hemşire hattına sordum parol ve dubalac kullanabilirsiniz dedilerİnşallah olurda benim zaten gönlüm hep 2 çocuktan yana. Allahım uğraştırmadan nasip etsin her birimize . Bugün transferden sonra 2. Gün. Transfer günü akşamı ve dün kasıklarda hafif batma ve ağrım oldu. Onun dışında hiçbir belirti yok hayırlısı bakalım. Bugünlerde oluyor muydu onuda hatırlamıyorum
Gaz sancısıda fenadır yaBen salı oldum , perşembe oluyorum sandım çok ağrı yaptı bel sırt kaşık ama gaz sancısı ile karıştı herhalde ondan ,hemşire hattına sordum parol ve dubalac kullanabilirsiniz dediler
Ayyy evet ses seda da yok merak ettim bende vallaFndp çıkışta güzel haberlerle seni burada bekliyoruz, hadi kapta gel miniği:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?