Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar erken gebelik testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yapsak mi yapmasak mi ?
Yapmamak en doğrusu. Ben kızımda 6. Gün yapmıştım çook silik çıkmıştı. Tamam sonu güzel oldu ama ben 6. Günden havaya girdim. 9. Gün beta çok düşük geldi 11. Gün tam iki katı artmadı falan stresi çok başka dayanabilirsen 9. Günü beklemek en güzeli.

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle, güzel bir iyileşme süreci yaşar ve yeni tedavine bir an önce başlarsın umarım Tüp bebek ve yaşı sormuşsun. Tüp bebekte başarıyı etkileyen o kadar çok şey var ki.. herkesin sağlık durumu ve eşlerin durumu çok farklı.. yaş ihtimali geri çekiyor kesinlikle ama tabi 20li yaşlarda bir çok deneme yapıp 40lı yaşlarında ilk denemede hamile kalan da çok insan var.. hepimizin durumu birbirinden çok farklı.. sana tavsiyem olasılık hesaplarını boşver pgtli embriyoları genelde çift koymuyorlar.. çok özel bir durum olması gerekiyor çift koymaları için. Çünkü sağlık ve kalite olarak onay almış embriyo oldukları için çok değerliler ve tek tek koymak daha doğru.. kafanı karıştırmak istemem ama pgtli embriyoların tek konulduğunda tek yumurta ikizine dönüşme ihtimali pgtsize göre daha yüksek bir ihtimal.. dolayısıyla iki tane konulduğunda çoğul gebelik riski de oluyor pgtsiz embriyolar da 35 yaş üstü ya da üst üste negatif olduğunda çift konuluyor.. Umarım ilk denemede en sağlıklı embriyonu bulur ve harika bir hamilelik geçirirsin

9.gun gecesi yapsam olur herhalde inşallah güzel sonuç alırız da hepimiz

Ay çok çok teşekkür ederim size ben korunmayı bıraktığım an hamile kaldım hani bu olumlu bir şey mi tüp bebek için bilmiyorum tek yumurta ikizi olabildiğini bilmiyordum ben çok şaşırdım ve sevindim açıkçası böyle bir ihtimal olmasına

Tabiki hamile kalabilmek en büyük nimet inan ki.. rahimle ilgili, özellikle tutuculuğuyla ilgili bir sürü zorluk yaşıyoruz çoğumuz.. pgt ile sağlıklı embriyon bulunup transfer olunca hemen tutunacak demek oluyor

Allahım inşallah çok teşekkür ederim umarım herkes dileğini gerçekleştir bir an önce.. Ben bir şey daha sormak istiyorum, rapor olayı olduğunda tüp bebek ve ilaçların bir kısmına sanırım karşılıyormuş devlet.. nasıl bir rapor olması gerekiyor ve ne kadarlık kısmı karşılıyor acaba uğraşmayı değer mi merak ediyorum

Malesef bu konuda hiç bir bilgim yok eminim rapor alan arkadaşlar bilgi verecektir..

CigdemAsya ne kadar verdin canım transfere
22 verdim canım. Kalanlar için dondurma parası istemediler. Bizde sormadık açıkcası eve geldikten sonra aklıma geldi. Ama ödemem gereken bir borcum olsa söylerlerdi sanırım.

Maşallah bizim 2 tane var şuan
İnşallah olurda benim zaten gönlüm hep 2 çocuktan yana. Allahım uğraştırmadan nasip etsin her birimize . Bugün transferden sonra 2. Gün. Transfer günü akşamı ve dün kasıklarda hafif batma ve ağrım oldu. Onun dışında hiçbir belirti yok hayırlısı bakalım. Bugünlerde oluyor muydu onuda hatırlamıyorum

22 verdim canım. Kalanlar için dondurma parası istemediler. Bizde sormadık açıkcası eve geldikten sonra aklıma geldi. Ama ödemem gereken bir borcum olsa söylerlerdi sanırım.
1 yıl içinde dondurma ücreti verdi iseniz almıyorlar
Biz Eylül de ödüyoruz
Kasım da yaptık
Sonra kalani bu ay yaptık
Yılda 1 kez alıyorlar ben güvenlik kartımı kaybetmiştim ama sakın kaybetmeyin 550 lira
Resmen içimize oturdu
Oysa son deneme hakkımızdı ona gerek bir daha da uoktu ama aldılar

Ben salı oldum , perşembe oluyorum sandım çok ağrı yaptı bel sırt kaşık ama gaz sancısı ile karıştı herhalde ondan ,hemşire hattına sordum parol ve dubalac kullanabilirsiniz dediler

Ben salı oldum , perşembe oluyorum sandım çok ağrı yaptı bel sırt kaşık ama gaz sancısı ile karıştı herhalde ondan ,hemşire hattına sordum parol ve dubalac kullanabilirsiniz dediler
Gaz sancısıda fenadır ya bende de lutinus aşırı gaz yapıyo. Seninde daha yeni aslında ama belirtin var mı? Ya da hep evde misin neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…