- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Anladım canım tıp gelişiyo sürekli:) inşallah tutunsun mercimeklerimiz Allah büyüktür. Ben biraz karamsarım bugün test günü yaklaştıkça ama Allan büyüktür değiştirebileceğim bir şey yokCanım şöyle bizim döllenmede.sikinti olduğu için piezo denilen bı teknik var zor vakalarda yapılıyor yumurtaya elektrik akımı veriliyor. Döllenme o şekilde sağlanıyor.yapay zeka da embriyoların içinden en gebelik getirilen embriyo seçiliyor. Tabi ben onun.yararini.goremedimçünkü benim 2tane 4 ab embriyom vardı . Yapay zeka birini seçti. Hakan bey de dedi ki asli hanım bize.kalsa.biz diğer embriyoyu secerdik dedi hücre yoğunluğu daha güzeldi dedi. Tabi yapay zekanın seçtiği açılınca o sağlıklı büyümedi. Transfer günü . Hakan beyde dedi bu gebelik getirmez diğerini açıp koyalım dedi bende tmm dedim . Yani yine embriyologun seçeceği embriyo.koyulmus.oldu anlatabildim mi.bilmiyorum
Sormayın evet ya niye böyleyiz biz yaaAnladım canım tıp gelişiyo sürekli:) inşallah tutunsun mercimeklerimiz Allah büyüktür. Ben biraz karamsarım bugün test günü yaklaştıkça ama Allan büyüktür değiştirebileceğim bir şey yok
Sormayın evet ya niye böyleyiz biz yaaAnladım canım tıp gelişiyo sürekli:) inşallah tutunsun mercimeklerimiz Allah büyüktür. Ben biraz karamsarım bugün test günü yaklaştıkça ama Allan büyüktür değiştirebileceğim bir şey yok
Ama 480 doları 5 e bölünce yıllık 2500 TL civarı türk lirası ediyor, yarın arayıp söyleyin lütfen sizden alınan para tek yıllık değil 3 yıla yakın nerdeyse
Yıllık olarak o fiyat alınıyormus 5 yıllık daha avantajlı diye soyledi kendisi de . Biz kabul etmedik . Maddiyat için bide kaliteleri orta olunca umutsuz oldukAma 480 doları 5 e bölünce yıllık 2500 TL civarı türk lirası ediyor, yarın arayıp söyleyin lütfen sizden alınan para tek yıllık değil 3 yıla yakın nerdeyse
Aminnn inşallahBen orada tüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferim negatif… 2 nisanda 2. Transferim oldu. İnşallah bu defa pozitifi görürüm
Şaka gibi ya herşeyi zorlaştırıyorlar resmen ama hiç umutsuz olma orta kalite dediklerinin düşük olduğunu düşünmüyorum embriyolog gebelik vaadetmiyenleri dondurmaz diye tahmin ediyorumYıllık olarak o fiyat alınıyormus 5 yıllık daha avantajlı diye soyledi kendisi de . Biz kabul etmedik . Maddiyat için bide kaliteleri orta olunca umutsuz olduk
Bunları hangi aşamada da kullanıyoruz ben öncesi de sonrasında lutinus ve Progestan ampul kullanıyorumTabi önemli canım bel ilkinde kullanmadım sadece crinone jel ile folik asit kullandım kanama alanı oldu bozulmaya gelmiş rahim içi kanamam da vardı beril hanım 2 ampul birden vurdur proluton depotu dedi sonra kanama kesildi hemen o kanamayı engelliyor vucut salgılamadığı için mecbur biz takviye ediyoruz
5yildan sonra da heryil yıllık olarak ücret alınıyor 100 dolar şeklindeŞaka gibi ya herşeyi zorlaştırıyorlar resmen ama hiç umutsuz olma orta kalite dediklerinin düşük olduğunu düşünmüyorum embriyolog gebelik vaadetmiyenleri dondurmaz diye tahmin ediyorum
Kesinlikle rabbim can verecekse kurumuş dala da veriyor o ayrıŞaka gibi ya herşeyi zorlaştırıyorlar resmen ama hiç umutsuz olma orta kalite dediklerinin düşük olduğunu düşünmüyorum embriyolog gebelik vaadetmiyenleri dondurmaz diye tahmin ediyorum
22000Merhaba kızlar birşey merak ediyorum Memorial da şuan dondurulmuş embriyo transfer ücreti nekadar bilgisi olan varmı?
480 dolar 1 yıllık mı aldılar. Bir yanlışlık var arkadaşım ben 2014 ten beri dondurtuyorum. İlk aşama 3 yıllık ve 5 yıllık yapıyorlar di eskiden acaba böyle bir durum mu. Embriyo sayısı önemli değil denmişti. Aman bir güvenlik karti bile 550 lira olmuş. Onun için birsey diyemiyorumYıllık olarak o fiyat alınıyormus 5 yıllık daha avantajlı diye soyledi kendisi de . Biz kabul etmedik . Maddiyat için bide kaliteleri orta olunca umutsuz olduk
Bizim 5 yıla kalmaz herhalde inşallah bu denemem tutarsa ikinci çocuk için ikinciyi de denerim biter herhalde5yildan sonra da heryil yıllık olarak ücret alınıyor 100 dolar şeklinde
Ay inşallah pozitiftir.Ben 5.günden itibaren yapmaya başlarım dayanamam kendimi biliyorumSormayın evet ya niye böyleyiz biz yaaAllahım sevindirsin bizi inşallah kızlar ya idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum bugün 6.gun şeytan beni dürdüyorrr
Kasım da biz de 17500 e yapmıştık çok zam gelmiş 22000 transfer için ciddi bir rakam . 4 ayda iki kere üst üste yaptık. Rabbim inşallah bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bizlere de nasip olsun
Yorumları okuyunca merak ettim :) Benim de sizin gbi bir embriyom kalır bu transfer edilirse onu da yıllık ödeme imkanım olur mu acaba bilemedim şu an ? Birden 480 dolar vermektense yıllara bölüp ödemeyi tercih edebilirim . Bir de zaten başka hastanede de embriyolarım var bir yandan da onların ücretlerini ödüyorumBizim 5 yıla kalmaz herhalde inşallah bu denemem tutarsa ikinci çocuk için ikinciyi de denerim biter herhalde
Ben dayanamayıp yaptım ya 6gun öncesi olanlardnSormayın evet ya niye böyleyiz biz yaaAllahım sevindirsin bizi inşallah kızlar ya idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum bugün 6.gun şeytan beni dürdüyorrr
Burada bir arkadaş bir yıllık ödemeye 4500 TL vermiş 5myıllık daha ucuza geliyormuş öyle söylemişler çok değişik.Ben mecburen 5 yıllık vereceğim herhalde inşallah embriyomuz çözülürken bozulmaz da korkuyorum bazenYorumları okuyunca merak ettim :) Benim de sizin gbi bir embriyom kalır bu transfer edilirse onu da yıllık ödeme imkanım olur mu acaba bilemedim şu an ? Birden 480 dolar vermektense yıllara bölüp ödemeyi tercih edebilirim . Bir de zaten başka hastanede de embriyolarım var bir yandan da onların ücretlerini ödüyorum
Böyle birsey olduğunu bile bilmiyordum . Biraz önceki mesajlarda gordum bende .Beş yıllık süre dolmuş daha sonrasındaki yıl için mi alınmıs bu miktar acaba ?Burada bir arkadaş yıllık ödemeye 4500 TL vermiş yıllık daha ucuza geliyormuş öyle söylemişler çok değişik.Ben mecburen 5 yıllık vereceğim herhalde inşallah embriyomuz çözülürken bozulmaz da korkuyorum bazen
Benim ilk transferimde idi canım bunlar bende şuan lutinus progestan dex folik asit kullanıyorum şuan daBunları hangi aşamada da kullanıyoruz ben öncesi de sonrasında lutinus ve Progestan ampul kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?