Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için. Acımıyor, değil mi? Bir de transfer olurken ekrandan gösteriyorlar mı? Anlatıyorlar mı? Video çekmeyi düşünüyorum da
Acımıyor sadece idrar dan dolayı sıkışık olduğunuz için kendinizi kasmayın. Çok su içmeyin zaten stresten de geliyor . Zaten transfer aşaması 1 dakika sürmüyor

Kızlar iyi geceler yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah hepimizin yüzü güler sonunda kucaklarımız dolar Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada kızlar kimsenin yapmadığıni ben yaptım erken gebelik testi almıştım. sonuç olumlu gibi çıktı. Çift çizgi gözüktü... Tabii bunu yapma nedenlerim vardı. Biraz korkarak yaptım her ne olursa olsun duruma alişayım diye. Çünkü hastanede kadın doğum doktorunun yaninda çalışıyorum. Sonuç Allah korusun negatif çıkarsa en azından ağlama krizini evde atlatayim duruma kendimi alistirayim diye yaptım çünkü ilk tedavim döllenme olmayınca iptal olmuştu . Ve ben hastaların önünde çok ağlamıştım. Aynı durumu yaşamamak adına yaptım inşallah yarın da sonucum kesinleşir.

Canım benim çok sevindim, inşallah sağlıkla ilerler.Yarın ki kan sonucunu da bekliyoruz

Pozitifi görenlere hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Benim de yarın ilk transferim olacak, çok sabırsızlanıyorum Bugünlerde transfer olacaklar varmı?
Günaydın Herkese sbf bizi haberdar et burada yazınca insanın heyecani hafifliyor hadi hayırlısı bakalım

Reactions: sbf
Ayyyy Fndp inşallah bugün senin test günündü 1 gün önce yapmışsın boşver diyelim ama kan tahlilini de bizimle paylaş çok sevindim şükür hadi darısı diğerlerinin başına.. yakın tarihte öğrenecek başka kim kaldı??

Canımm çok sevindimm Allahım sağlıkla sonuna kadar gidip kucağımıza alırız hepimiz inşallah. Ama bize kan sonucunuda bildir mutlaka

Pgt den sağlıklı gelen tek embriyom transfer olacak Sizinki kaçıncı gün? Kalitesi4,5,6 ab şeklinde hangisi? Pgt li transfer olanlarınız var mı başka?
Benim de pgtli transfer olucak . Ama bugün histereskopim var . Regl olunca da hazırlık süreci başlar sanırım . Gerçi histereskopide ekstra birşey olursa uzayabilir.

Pgt den sağlıklı gelen tek embriyom transfer olacak Sizinki kaçıncı gün? Kalitesi4,5,6 ab şeklinde hangisi? Pgt li transfer olanlarınız var mı başka?
Benimde ilk defa pgt li transfer olacak.Bir tane 5.gün 5ab bir tane de 6.gün 6ba embriyom var .Önce 5.gün transfer olacak,sizin ki nasıl umarım pozitif görebiliriz

Benim de pgtli transfer olucak . Ama bugün histereskopim var . Regl olunca da hazırlık süreci başlar sanırım . Gerçi histereskopide ekstra birşey olursa uzayabilir.
Umarım birşey çıkıp süreç uzamaz, histereskopi ücreti ne kadar Memorial de ?

kızlar çok mutlu oluyorum pozitif haberlerinzi görünce. inşlallah sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız.
test gününü bekleyenler inşallah siz de buraya pozitif haberlerinizi verirsiniz.
benim haziran gibi transfer olur büyük ihtimalle tabi pgt den sağlıklı gelirse.
şuan 2 adet embriyom bugün 4. günde inşallah sağlıklı ilerlerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…