İnşallah buradan güzel haberler verebilirim ben de , çok teşekkür ederimTedaviniz hayırlı olsun mercimek size sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerinizi alalım
Günseli hanım ve Melih bey opu yapıyorlar, sıra kimdeyse. Tekrar tedavi olursam, kesinlikle Melih bey opu isterim.Opuyu sadece Melih bey yapmıyor mu ? Benimkine o girmisti bende öle sanmıştım
Merhaba , pgt li embryo transferi mi olacaksınız?Bende adet olmayı bekliyorum transfer içinİnşallah buradan güzel haberler verebilirim ben de , çok teşekkür ederim
Aminnnİnşallah buradan güzel haberler verebilirim ben de , çok teşekkür ederim
Acımıyor sadece idrar dan dolayı sıkışık olduğunuz için kendinizi kasmayın. Çok su içmeyin zaten stresten de geliyor . Zaten transfer aşaması 1 dakika sürmüyorÇok teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için. Acımıyor, değil mi? Bir de transfer olurken ekrandan gösteriyorlar mı? Anlatıyorlar mı? Video çekmeyi düşünüyorum da
Canım benim çok sevindim, inşallah sağlıkla ilerler.Yarın ki kan sonucunu da bekliyoruzKızlar iyi geceler yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah hepimizin yüzü gülersonunda kucaklarımız dolar Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada kızlar kimsenin yapmadığıni ben yaptım erken gebelik testi almıştım. sonuç olumlu gibi çıktı. Çift çizgi gözüktü... Tabii bunu yapma nedenlerim vardı. Biraz korkarak yaptım her ne olursa olsun duruma alişayım diye. Çünkü hastanede kadın doğum doktorunun yaninda çalışıyorum. Sonuç Allah korusun negatif çıkarsa en azından ağlama krizini evde atlatayim duruma kendimi alistirayim diye yaptım çünkü ilk tedavim döllenme olmayınca iptal olmuştu . Ve ben hastaların önünde çok ağlamıştım. Aynı durumu yaşamamak adına yaptım inşallah yarın da sonucum kesinleşir.
Günaydın HerkesePozitifi görenlere hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim de yarın ilk transferim olacak, çok sabırsızlanıyorum Bugünlerde transfer olacaklar varmı?
AyyyyKızlar iyi geceler yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah hepimizin yüzü gülersonunda kucaklarımız dolar Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada kızlar kimsenin yapmadığıni ben yaptım erken gebelik testi almıştım. sonuç olumlu gibi çıktı. Çift çizgi gözüktü... Tabii bunu yapma nedenlerim vardı. Biraz korkarak yaptım her ne olursa olsun duruma alişayım diye. Çünkü hastanede kadın doğum doktorunun yaninda çalışıyorum. Sonuç Allah korusun negatif çıkarsa en azından ağlama krizini evde atlatayim duruma kendimi alistirayim diye yaptım çünkü ilk tedavim döllenme olmayınca iptal olmuştu . Ve ben hastaların önünde çok ağlamıştım. Aynı durumu yaşamamak adına yaptım inşallah yarın da sonucum kesinleşir.
Pgt den sağlıklı gelen tek embriyom transfer olacakMerhaba , pgt li embryo transferi mi olacaksınız?Bende adet olmayı bekliyorum transfer için
Canımm çok sevindimm Allahım sağlıkla sonuna kadar gidip kucağımıza alırız hepimiz inşallah. Ama bize kan sonucunuda bildir mutlakaKızlar iyi geceler yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah hepimizin yüzü gülersonunda kucaklarımız dolar Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada kızlar kimsenin yapmadığıni ben yaptım erken gebelik testi almıştım. sonuç olumlu gibi çıktı. Çift çizgi gözüktü... Tabii bunu yapma nedenlerim vardı. Biraz korkarak yaptım her ne olursa olsun duruma alişayım diye. Çünkü hastanede kadın doğum doktorunun yaninda çalışıyorum. Sonuç Allah korusun negatif çıkarsa en azından ağlama krizini evde atlatayim duruma kendimi alistirayim diye yaptım çünkü ilk tedavim döllenme olmayınca iptal olmuştu . Ve ben hastaların önünde çok ağlamıştım. Aynı durumu yaşamamak adına yaptım inşallah yarın da sonucum kesinleşir.
Benim de pgtli transfer olucak . Ama bugün histereskopim var . Regl olunca da hazırlık süreci başlar sanırım . Gerçi histereskopide ekstra birşey olursa uzayabilir.Pgt den sağlıklı gelen tek embriyom transfer olacakSizinki kaçıncı gün? Kalitesi4,5,6 ab şeklinde hangisi? Pgt li transfer olanlarınız var mı başka?
Benimde ilk defa pgt li transfer olacak.Bir tane 5.gün 5ab bir tane de 6.gün 6ba embriyom var .Önce 5.gün transfer olacak,sizin ki nasıl umarım pozitif görebilirizPgt den sağlıklı gelen tek embriyom transfer olacakSizinki kaçıncı gün? Kalitesi4,5,6 ab şeklinde hangisi? Pgt li transfer olanlarınız var mı başka?
Umarım birşey çıkıp süreç uzamaz, histereskopi ücreti ne kadar Memorial de ?Benim de pgtli transfer olucak . Ama bugün histereskopim var . Regl olunca da hazırlık süreci başlar sanırım . Gerçi histereskopide ekstra birşey olursa uzayabilir.
Ay inşallah ...Umarım birşey çıkıp süreç uzamaz, histereskopi ücreti ne kadar Memorial de ?
Benimki de sağlıklı dönen tek pgt’li embriyo. 6aaPgt den sağlıklı gelen tek embriyom transfer olacakSizinki kaçıncı gün? Kalitesi4,5,6 ab şeklinde hangisi? Pgt li transfer olanlarınız var mı başka?
Bende 1 buçuk yıl önce 5 bin e olmuştum Ankara Memorial de . Histereskopi yi Semra hoca mı yapacak?Ay inşallah ...
13 bin ödedik bugün . Tüp bebek hastalarina uygun fiyat uygulaniyormus .
Çarşamba günü de benim bugün 7.günümAyyyyFndp inşallah bugün senin test günündü 1 gün önce yapmışsın boşver diyelim ama kan tahlilini de bizimle paylaş çok sevindim şükür hadi darısı diğerlerinin başına.. yakın tarihte öğrenecek başka kim kaldı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?