Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah gerek kalmaz canım kanama olunca insan yıkılıyor bişe olacak diye korkuyorum ben birde benim gögüs ağrısı çok
ne güzel göğüs ağrısı iyidir benim ilk gebeliğimde de çok yoğundu göğüs ağrım. ama şuan pek yok vardı aslında ama bugün çok az hissediyorum o yüzdende korkuyorum biraz

Evet operasyondan önce Semra hoca ile konuştuk ameliyathanede. Ben yapicam işleminizi demişti. Kendi doktorum da bilgi vermeye gelicekmis . Bakalım ne diyecekler .
çok geçmiş olsun arkadaşım. bian önce toparlarsın inş. bir sonraki transferinde bebişin sana sımsıkı tutuncak

çok geçmiş olsun arkadaşım. bian önce toparlarsın inş. bir sonraki transferinde bebişin sana sımsıkı tutuncak
Ay inşallah . Bu merkezde ilk ama başka hastanede iki denemem var . Biri düşükle sonuçlandı maalesef .Normal yoldan da bir dusugum bir dış gebeligim var. 3.5 yılda yoruldum birazcık açıkçası

Hayırlısı diyelim hep Rabbimden hayrlisini diliyordum . Bugüne bile çok şükür evet ilk transferimdi bakalım

Hayırlısı olsun canım ümidini kaybetme önemli olan senin için çarşamba günün kü değer. İnşallah Rabbım mucizeye çevirir Sen yine de ümidini kaybetme ,geçen bir ekran almıştım ama bulamadım sana atmak için şimdi baktım. Bir bayan yazmış değeri çok düşük ve 2ye katlamamis 2 dr da iğne vurup düşürmek istemiş sonra değerler hızlı şekilde artmaya başlamış izin vermemiş şuan bebeğini kucağına almış.
Sen yine de bu ara da kefir ve ceviz tüketmeye dikkat et inşallah Rabbım ne dilerse o olacak . Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşallah kucağımıza almayı nasip etsin .

Allah razı olsun inşallah o mucize beni bulur diyelim Allah büyüktür isyan etmiyorum asla çok şükür bugünlere gelebilmemde çok güzeldi

Bnmde pgt li genetik hastalığından dolayı pgt yapıldı transfer edildi, pozitif oldu, bakalım bekliyoruz umarım sağlıklı devam eder
maşallah çok mutlu oldum, darısı bana inşallah embriyonuzun kalitesi neydi acaba? 5aa, 6bc vs gibi ?

maşallah çok mutlu oldum, darısı bana inşallah embriyonuzun kalitesi neydi acaba? 5aa, 6bc vs gibi ?
5aa kaliteydi, randevum yarındı, bugün ağrım oldu. Bugün gittim, hesaplarına göre 5+4 günlük olması gerekirken 4 haftalık kese dedi umarım bir sorun yoktur, öncesinde 3 kez düşük yapınca herşeyden korkuyorum nasıl geçecek bu günler kızlar çok moralsizim sanki

Üst üste kayıp yaşayınca psikolojim bozuldu sanırım
Bugün ise başlayınca uzak kaldım sahalardan geçmişi geçmişte bırak.. çok zor evettt ama yeni bir sayfa bu ve kötü düşünüp negatifi çekme lütfen.. her olumsuz düşününce olmadı dua oku yada dua et derim

18.52 çıktı kızlar değerim .. malesef çok düşük değer muhtemelen kimyasal gebelik olarak son bulacak. İnşallah yüce rabbim sizinkilerden güzel haber almayı nasip etsin
Canimmmm du bakalım nereden biliyoruz ki.. hastaneden arayan soran yorum yapan oldu mu? Senin ki de 5. Gün embriyosu muydu belki geç döllenmiştir yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…