- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
ne güzel göğüs ağrısı iyidir benim ilk gebeliğimde de çok yoğundu göğüs ağrım. ama şuan pek yok vardı aslında ama bugün çok az hissediyorum o yüzdende korkuyorum birazİnşallah gerek kalmaz canım kanama olunca insan yıkılıyor bişe olacak diye korkuyorum ben birde benim gögüs ağrısı çok
Evet operasyondan önce Semra hoca ile konuştuk ameliyathanede. Ben yapicam işleminizi demişti. Kendi doktorum da bilgi vermeye gelicekmis . Bakalım ne diyecekler .Evet gerçekten uygunmuş, semra hoca yaptıysa çok iyi inşallah herhangi bir sorun yoktur
çok geçmiş olsun arkadaşım. bian önce toparlarsın inş. bir sonraki transferinde bebişin sana sımsıkı tutuncakEvet operasyondan önce Semra hoca ile konuştuk ameliyathanede. Ben yapicam işleminizi demişti. Kendi doktorum da bilgi vermeye gelicekmis . Bakalım ne diyecekler .
Korkma canım benim ilk gebeliğimde hiç bir belirtim yoktune güzel göğüs ağrısı iyidir benim ilk gebeliğimde de çok yoğundu göğüs ağrım. ama şuan pek yok vardı aslında ama bugün çok az hissediyorum o yüzdende korkuyorum biraz
Ay inşallah . Bu merkezde ilk ama başka hastanede iki denemem var . Biri düşükle sonuçlandı maalesef .Normal yoldan da bir dusugum bir dış gebeligim var. 3.5 yılda yoruldum birazcık açıkçasıçok geçmiş olsun arkadaşım. bian önce toparlarsın inş. bir sonraki transferinde bebişin sana sımsıkı tutuncak
Çarşamba tekrar kan vereceğim duruma göre konuşacağızSakın üzülmeyin . Geç döllenme de olabilir bir ihtimal . Doktorunuz bir yorum yaptı mi ?
Hayırlısı diyelimÇok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum, belki yükselip sağlıklı bir gebeliğe dönüşebilir.Ama olmazsa da hiç üzülmeyin ilk transferiniz sonuçta buralara kadar geldin ki dondurulmuş embriyoların var inşallah onlar sağlıklı bir şekilde tutunur sana
Ah öyle iyi anlıyorum ki kaç tane başarısız denemem, kürtajım var en iyi anlayanlar dan biriyim.Umarım bizde bir gün evladımıza kavuşuruzHayırlısı diyelimhep Rabbimden hayrlisini diliyordum . Bugüne bile çok şükür evet ilk transferimdi bakalım
18.52 çıktı kızlar değerim .. malesef çok düşük değer muhtemelen kimyasal gebelik olarak son bulacak. İnşallah yüce rabbim sizinkilerden güzel haber almayı nasip etsin
Allah razı olsun inşallah o mucize beni bulur diyelimHayırlısı olsun canım ümidini kaybetme önemli olan senin için çarşamba günün kü değer. İnşallah Rabbım mucizeye çevirirSen yine de ümidini kaybetme ,geçen bir ekran almıştım ama bulamadım sana atmak için şimdi baktım. Bir bayan yazmış değeri çok düşük ve 2ye katlamamis 2 dr da iğne vurup düşürmek istemiş sonra değerler hızlı şekilde artmaya başlamış izin vermemiş şuan bebeğini kucağına almış.
Sen yine de bu ara da kefir ve ceviz tüketmeye dikkat et inşallah Rabbım ne dilerse o olacak . Rabbim yüzümüzü güldürsünİnşallah kucağımıza almayı nasip etsin .
maşallahBnmde pgt li genetik hastalığından dolayı pgt yapıldı transfer edildi, pozitif oldu, bakalım bekliyoruz umarım sağlıklı devam eder
5aa kaliteydi, randevum yarındı, bugün ağrım oldu. Bugün gittim, hesaplarına göre 5+4 günlük olması gerekirken 4 haftalık kese dedi umarım bir sorun yoktur, öncesinde 3 kez düşük yapınca herşeyden korkuyorum nasıl geçecek bu günler kızlar çok moralsizim sankimaşallahçok mutlu oldum, darısı bana inşallah embriyonuzun kalitesi neydi acaba? 5aa, 6bc vs gibi ?
Hiç moralini bozma benimde öyleydi ve ilk kan da 53,4 değer gördüm şükürBenimki de sağlıklı dönen tek pgt’li embriyo. 6aa
Bugün ise başlayınca uzak kaldım sahalardan geçmişi geçmişte bırak.. çok zor evettt ama yeni bir sayfa bu ve kötü düşünüp negatifi çekme lütfen.. her olumsuz düşününce olmadı dua oku yada dua et derimÜst üste kayıp yaşayınca psikolojim bozuldu sanırım
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, benim de bir düşüğüm var, yıkılmıştımÜst üste kayıp yaşayınca psikolojim bozuldu sanırım
Canimmmm du bakalım nereden biliyoruz ki.. hastaneden arayan soran yorum yapan oldu mu? Senin ki de 5. Gün embriyosu muydu belki geç döllenmiştir yaramaz18.52 çıktı kızlar değerim .. malesef çok düşük değer muhtemelen kimyasal gebelik olarak son bulacak. İnşallah yüce rabbim sizinkilerden güzel haber almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?