Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pgt den sağlıklı gelen tek embriyom transfer olacak Sizinki kaçıncı gün? Kalitesi4,5,6 ab şeklinde hangisi? Pgt li transfer olanlarınız var mı başka?
Bnmde pgt li genetik hastalığından dolayı pgt yapıldı transfer edildi, pozitif oldu, bakalım bekliyoruz umarım sağlıklı devam eder

Senin kanaman nasıl oldu geçti mi
dünden beri yok canım çok şükür. ama bu akşam 2. testi vericem bende de heyecan dorukta stres bide
normalde ben 9. gün sabahı istanbuldaydım ilk testi orda verdim sabah. ama sonra tokat geldim. bugün 2. test günüm aynı yerde aynı saatte vermiş olayım diye cumartesi akşam 9da tokatta da tahlil verdim. o yüzden bu akşam yine 9'da 2. testi vericem biraz karışık oldu ama:) bide ben bunu hemşire hattına nasıl anlatıcam bilmiyorum

Çok sevindim geçtiğine ararip söylersin daha detaylı bir şekilde o zaman anlarlar benim de bugün hafif leke geldi 7.günüm bugün

18.52 çıktı kızlar değerim .. malesef çok düşük değer muhtemelen kimyasal gebelik olarak son bulacak. İnşallah yüce rabbim sizinkilerden güzel haber almayı nasip etsin
Umudunu kaybetme inşallah artar kendini üzme dirayetli ol Rabbim den ümit kesilmez hiç bir zaman

Çok sevindim geçtiğine ararip söylersin daha detaylı bir şekilde o zaman anlarlar benim de bugün hafif leke geldi 7.günüm bugün
benimde tam 7.gün akşam olmuştu. sıkma canını sakın benim gibi bak artacağı varsa artıyo gerekirse sende iğne olursun.

18.52 çıktı kızlar değerim .. malesef çok düşük değer muhtemelen kimyasal gebelik olarak son bulacak. İnşallah yüce rabbim sizinkilerden güzel haber almayı nasip etsin
umut her zaman vardır.. olmazsada bak hangi aşamalara kadar geldin demek ki seninde embriyon oluşabiliyor ve rahmin gebe kalmaya müsait. bir sonraki sefere daha farklı olabilir her şey.
çok üzgünsün biliyorum ama Allah ne derse o oluyor. hepimiz için riskler kuşkular kaygılar devam ediyor. inşlalah bu topikte herkes bir gün anne olacak.

benimde tam 7.gün akşam olmuştu. sıkma canını sakın benim gibi bak artacağı varsa artıyo gerekirse sende iğne olursun.
Şimdi gidip eczanede vurulacam canım eczanede çalışanlar sağolsun vuruyorlar ama benim iğneden yana çok korkum oluyor yanma oldu mu sende

Şimdi gidip eczanede vurulacam canım eczanede çalışanlar sağolsun vuruyorlar ama benim iğneden yana çok korkum oluyor yanma oldu mu sende
yaparken olmadı hemşire yakabilir demişti. akşamına hafif kalçam ağrıdı o kadar öyle çok bi şey hissetmedim ben.
kanama ne renk kahve ya da pembe mi normal önemsiz diyorlar merkezdeki doktorlar

Bende 1 buçuk yıl önce 5 bin e olmuştum Ankara Memorial de . Histereskopi yi Semra hoca mı yapacak?
Evet Semra hanım yaptı . Biraz önce çıktım hatta ama henüz bilgi verilmedi . 1.5saat sonra falan bilgi verilecekmis . Fiyat sanırım yer yer değişiyor. 4 gün önce arkadaşım 33 bin TL ödedi bu işlem için Brüksel tıp merkezinde. O yüzden görece uygun gelmişti bana

Sakın üzülmeyin . Geç döllenme de olabilir bir ihtimal . Doktorunuz bir yorum yaptı mi ?

yaparken olmadı hemşire yakabilir demişti. akşamına hafif kalçam ağrıdı o kadar öyle çok bi şey hissetmedim ben.
kanama ne renk kahve ya da pembe mi normal önemsiz diyorlar merkezdeki doktorlar
Aşırı bir kanama yok canım belki yerleşme kanaması olabilir ama ne olur olmaz vuralayım ben ilkin de bundan fazlaydı kanamam 2 ampul birden vurulmuştum bugün yaptırırım 2 gün sonra yine yaptırırım ne olur olmaz

Lekelenmelerden korkmayın lütfen...
Burada bir sürü arkadaş bu tarz şeyler yaşadı ben ilk transfer olduğum donemdeydi. Ve hepsi de doğum yaptı şu an :))

Lekelenmelerden korkmayın lütfen...
Burada bir sürü arkadaş bu tarz şeyler yaşadı ben ilk transfer olduğum donemdeydi. Ve hepsi de doğum yaptı şu an :))
Yok korkmuyorum ama önem amaçlı vurdurmak istiyorum çünkü ilk gebelikte de bu şekil oldu iğne kullandım

Evet gerçekten uygunmuş, semra hoca yaptıysa çok iyi inşallah herhangi bir sorun yoktur

Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum, belki yükselip sağlıklı bir gebeliğe dönüşebilir.Ama olmazsa da hiç üzülmeyin ilk transferiniz sonuçta buralara kadar geldin ki dondurulmuş embriyoların var inşallah onlar sağlıklı bir şekilde tutunur sana

bana gönül hoca proluton değilde progestan dexi kanama bitene kadar sabah akşam vurul dedi. aslında şuan lekelenme yok ama yinede sabah akiam vuruyorum. elimde prolutonda bulundurcam acil durumlar için. Allah korusun inş hiç gerek kalmasın

İnşallah gerek kalmaz canım kanama olunca insan yıkılıyor bişe olacak diye korkuyorum ben birde benim gögüs ağrısı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…