6aa’ya çok iyi dediler zaten. Moralimi bozmadım ama… Siz tek embriyo olduğu için mi öyle moralini bozma dediniz?Hiç moralini bozma benimde öyleydi ve ilk kan da 53,4 değer gördüm şükür
Aynen kendim cunku ya olacak ya olmayacak ya herro ya mero olacak diye ilk etapta üzülmüştüm6aa’ya çok iyi dediler zaten. Moralimi bozmadım ama… Siz tek embriyo olduğu için mi öyle moralini bozma dediniz?
HahahaAynen kendim cunku ya olacak ya olmayacak ya herro ya mero olacak diye ilk etapta üzülmüştümsonra 1 sıfırdan büyüktür dedim
Beta HCG artislariniz düzenli miydi ? Ben bu kese -hafta uyumundan çok anlamıyorum acikcasi. Belki geç döllenmedir . İçerisinde bebeği görmesi için bı hafta daha beklemek lazım .Kızlar birde progesteron hormonu değerime baktırdım 3 Nisan'da 28 iken 7 Nisan'da 21 e düşmüş düzenli artması gerekirken düşmesi normal mi? Doktora sordum önemsemedi? Böyle bir durum yaşayan var mı ? Birde hesaplamalara göre 5+4 haftalık hamile olmam gerekirken bugün doktor keseye 4 haftalık dedi, sizce bir sorun var mıdır ?
Evet 5 gün embriyosu 4 ab ydi.Canimmmm du bakalım nereden biliyoruz ki.. hastaneden arayan soran yorum yapan oldu mu? Senin ki de 5. Gün embriyosu muydu belki geç döllenmiştir yaramaz
Canım sen ne zaman transfer oldun, Bizim için önemli olan transfer tarihine göre hesap yapmak sanırım ilk başta, sat ile uyumlu olmayabilir5aa kaliteydi, randevum yarındı, bugün ağrım oldu. Bugün gittim, hesaplarına göre 5+4 günlük olması gerekirken 4 haftalık kese dedi umarım bir sorun yoktur, öncesinde 3 kez düşük yapınca herşeyden korkuyorum nasıl geçecek bu günler kızlar çok moralsizim sanki
Beta artış şimdilik düzenli, geç döllenme tüp bebekte olmaz bence transfer ve beta tahlillerim uyumlu 7 Nisan'da 2300 çıkmıştı beta değerim, 4 haftadan fazla çıkması gerekirdiBeta HCG artislariniz düzenli miydi ? Ben bu kese -hafta uyumundan çok anlamıyorum acikcasi. Belki geç döllenmedir . İçerisinde bebeği görmesi için bı hafta daha beklemek lazım .
24 Mart transfer tarihim, 6 gün embriyosuCanım sen ne zaman transfer oldun, Bizim için önemli olan transfer tarihine göre hesap yapmak sanırım ilk başta, sat ile uyumlu olmayabilir
O hemşire hatti hep olumsuz zaten , siz şuan canınızı sıkmayın, önemli olan çarşamba günü. Zaten 4. Gün embriyosu imiş 4. Gün embryolarina diğer klinikler 11. Gün test istiyor birde siz sabah çok erken verdiniz . Hemde transferiniz çok geç olmuştuEvet 5 gün embriyosu 4 ab ydi.Yücel bey test pozitif ama değer düşük dedi 2 gün sonra artışa bakalım dedi. Hemşire hattı da artsa bile kimyasal olabilir veya düşükle sonuçlanır muhtemelen dedi . Benim şimdi geriye 2bb 2 adet embriyom kaldı. Açıkçası bundan ümidi kestim
Açıkçası bende karamsar değilim içten içe geç döllenme olduğunu düşünüyorumO hemşire hatti hep olumsuz zaten , siz şuan canınızı sıkmayın, önemli olan çarşamba günü. Zaten 4. Gün embriyosu imiş 4. Gün embryolarina diğer klinikler 11. Gün test istiyor birde siz sabah çok erken verdiniz . Hemde transferiniz çok geç olmuştu
Verdim canım bekliyorum yarım saate çıkar diyr düşünüyorumMutlu1anne naptın? Kan vermeye gittin mi?
Geç döllenme tüp bebekte oluyor ama sizin yüksekmiş zaten beta degerleriniz o konuda haklısınız . Hayırlısı olsun ,doktorunuz olumsuz birsey söylememiş anladığım kadarıyla . Beklemek çok can sıkıcı biliyorum ama beklemekten başka da yapicak birşey yok şu anBeta artış şimdilik düzenli, geç döllenme tüp bebekte olmaz bence transfer ve beta tahlillerim uyumlu 7 Nisan'da 2300 çıkmıştı beta değerim, 4 haftadan fazla çıkması gerekirdi
Evet biz son regl tarihine göre yapmıyoruz hesap doktorlar son regl yapıyor, bizde transfer tarihi baz alınıyorCanım sen ne zaman transfer oldun, Bizim için önemli olan transfer tarihine göre hesap yapmak sanırım ilk başta, sat ile uyumlu olmayabilir
Ne güzel yazmışsınSonucum 468 çıktı kızlar çok şükürrabbim isteyen herkese bu uğurda emek veren çaba gösteren herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Beta hcg ile iş bitmiyor ne yazık ki ilk gebeliğimde değerler çok düşük başlamıştı olmayacak dedim sonra düşük tehlikem başladı sonra kafası büyük sıvı toplamış olabilir dediler şu olabilir bu olabilir pgt’li de değildi insan korkuyo tabi. Tansiyon şeker çıktı falan bir sürü şey. O yüzden bu süreç çoookk uzun 9 ay değil 9 yıl gibi sürüyor hamilelik süresi. Şimdiki sürecimde sadece Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip et sadece sen bilirsin zamanını bana ferahlık ver diyerek yola çıktım. Elbet yine korkuyor insan tedirgin oluyor. Ama daha sukunetli teslimiyetle yaklaşıyorum. Bilşyorum ki beta oldu şimfi sırada kese kese oldu kalp kalp oldu her kontrolde acaba kalbi atıyor mu endişesi. Bitmiyor süreç. Bir canlının yiyecek ekmek içecek suyu varsa dünyaya geliyor bizler sadece aracıyız diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı kılsın amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?