- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
Ayyy maşallahÇıktım kızlar çok şükür kese oluşmuş 4 mm rahim içinde. 29 nisanda gel kalp atışı için dedi.
Geçen sefer oksapari ve progestan kapsülu ve iğneyi aile hekimi yazmıştı raporsuz şekilde . Litinus ve dex i bilmiyorum bendeİlaçları devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama ben kan sulandırıcı iğneyi kadın doğumda rapor çıkartıp sağlık ocağında uzman olan doktora yazdırıyordum raporsuz da yazıyordu nolmar Dr yazmıyor yanlız uzman olması lazım
Bir normal yoldan dusugum var . Bir de tüp bebek dusugum var . Arada bir de dış gebeligim var normal yoldan ama tabi o başka bir konu .Sizin kaç düşüğünüz var ? Düşükler tüp bebek mi? FTP yapıldı mı ?
Yaa yerim ne tatlıÇıktım kızlar çok şükür kese oluşmuş 4 mm rahim içinde. 29 nisanda gel kalp atışı için dedi.
Bence takip etmek için sık sık cagirmistir . Riske atmamak icin . Keşke daha az cagirsalar tabi o ayrı .Kızlar beni âdetin 8.günune tekrardan randevu verdiler arefe günü.Bügün bir tane 10 mm folikül gördüğü için sanırım ama çok erken değil mi ya ? Muhtemelen bir kaç kere daha çağıracak çünkü ben 29 günden önce âdet olmam genelde doktora da söyledim zaten 8.gün rahim de çok kalın olmaz daha
Darısı en kısa zamanda sana arkadaşımYaa yerim ne tatlı
Cook tşk ediyorum Aslinda reglimi beklicem . Ondan sonrası da transfer hazırlığı olur diye düşünüyorum . Histereskopide bir işlem yapmadıkları için çok ara vermediler.Darısı en kısa zamanda sana arkadaşım2 ay sonra mı transfer düşünüyorsunuz ne zaman ?
Aynen histeroskopiden sonraki reglide transfer olanlarında çoğundan iyi haber aldık bu topikte:)Cook tşk ediyorum Aslinda reglimi beklicem . Ondan sonrası da transfer hazırlığı olur diye düşünüyorum . Histereskopide bir işlem yapmadıkları için çok ara vermediler.
Ay inşallahAynen histeroskopiden sonraki reglide transfer olanlarında çoğundan iyi haber aldık bu topikte:)
Olacak tabii inancım sonsuz ve çok dua edeceğim. Sürekli aşamaları yaz bize olur muAy inşallahDokuz ayı görmek bana da nasip olur umarım
Yazarım tabiki . Yeni yöntemler denersem de yazarım . İntralipid gbi ..Olacak tabii inancım sonsuz ve çok dua edeceğim. Sürekli aşamaları yaz bize olur mu
Sizde bayağı uğraşmışsınız, bazı durumlarda bebeği vicud kabul etmiyormuş düşük oluyormuş, bu durumda kafama takıldı, serum takviyesi bu amaçla kullanılıyormuş, tabi bazı tahlilleri var CD56 diye bir test yapılıyormuş bilsem yaptırurdım, bende bir sürü şey araştırdım pgt histereskopi vs yapıldı. 3 düşük normal yolla, hastane kabul etmese de pıhtılaşma bozukluğu probleminde var, bu defa gebeliğim devam eder umarımBir normal yoldan dusugum var . Bir de tüp bebek dusugum var . Arada bir de dış gebeligim var normal yoldan ama tabi o başka bir konu .
Normal tup bebek denedik biz . O da düşük olunca sonrasında buraya geçtim pgt/ngs yapıldı . Genetik testlerimiz ikimizin de temiz . Sonradan edinilen pıhtılaşma faktörü testleri de temiz. Histereskopi yapıldı bı hafta kadar önce o da temiz . Daha ne yaptırayım bilmiyorum .
Hayırlı olsun canımÇıktım kızlar çok şükür kese oluşmuş 4 mm rahim içinde. 29 nisanda gel kalp atışı için dedi.
İnşallah canım bende öyle düşündüm sonradan , sırf bunun için bayrama gitmedik memlekete inşallah sonu güzel olur da gideriz ne yapalımBence takip etmek için sık sık cagirmistir . Riske atmamak icin . Keşke daha az cagirsalar tabi o ayrı .
Haklısın canım aslında bende İzmit'teyim ama zaten burda da muayene parası verecektim o yüzden gidip geleyim Şişli ye dedim.Bu arada senin içinde hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlerin başınaRahat ol canım onlar toplantı yapıp karar veriyorlar zaten. Ben 2 transferimde de il dışından hazırlanıp gelmiştim.
Olur tabiki inşallahİnşallah canım bende öyle düşündüm sonradan , sırf bunun için bayrama gitmedik memlekete inşallah sonu güzel olur da gideriz ne yapalım
Evet maalesef bir de dış gebelikten sonra bir tupumum de alındı . Ondan sonra da dogaldan gebe kalamadimSizde bayağı uğraşmışsınız, bazı durumlarda bebeği vicud kabul etmiyormuş düşük oluyormuş, bu durumda kafama takıldı, serum takviyesi bu amaçla kullanılıyormuş, tabi bazı tahlilleri var CD56 diye bir test yapılıyormuş bilsem yaptırurdım, bende bir sürü şey araştırdım pgt histereskopi vs yapıldı. 3 düşük normal yolla, hastane kabul etmese de pıhtılaşma bozukluğu probleminde var, bu defa gebeliğim devam eder umarım
Pai ve mthfr homozigot, benle aynı genlere sahip kişilere baktım her doktor farklı söylüyor kimisi hiç ilaç iğne vermiyor kimi veriyor bir netlik yokEvet maalesef bir de dış gebelikten sonra bir tupumum de alındı . Ondan sonra da dogaldan gebe kalamadim
Cd56 testini bende buradan öğrendim . Şu ana kadar bir sürü doktordan görüş aldım çoğu da proftu ama hiç kimse söylemedi .
Hangi genlerinde homozigot ya da heterezigot var ?
İkinci kontrole normalde bu kadar erkenden vermiyorlar canım benim folikül 10 mm olduğundan böyle oldu, muhtemelen beni bayramda tekrar çağıracaklar sonu güzel Olsun da gidip geliriz inşallahOlur tabiki inşallah
Bende yumurta takibinde bı hafta on gün verirlerse eşimin memleketine giderim .diye düşünmüştüm .Sicak yer guneslenirim diye ama bende gidemicem bu kadar sık cagirirlarsa.
Homozigot olunca veriyorlar genelde ama bende bilmiyorum tabi . Ben sizi çok iyi anlıyorum .Yine de stres yapmamaya çalışın . Dinlenin ,herşey güzel olur inşallahPai ve mthfr homozigot, benle aynı genlere sahip kişilere baktım her doktor farklı söylüyor kimisi hiç ilaç iğne vermiyor kimi veriyor bir netlik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?