Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de aynı sizin gibi oldum, kalbi durdu doğal yoldan gebeliğimin ama bir kızım da var doğal yolla olan, ona 29 yaşında doğum yaptım. Nedensiz değil ama işte yüzde 20-30 olabilir diyorlar, denk geliyor bir şekilde. Başka problem yoksa, embriyo kaynaklıdır deniyor hatta düşüklerin çoğu kromozomal anomali kaynaklı. Yaşım 35. Bağışıklı testi, trambofili testi (hem kan hem genetik) bunlara da bakıldı mı? Semra hoca için, Pts, salı, Çarşamba oluyor sadece, bir kaç gün önceden arayıp durumunuzu da anlatarak özellikle rica edin, bakar tabi burada kaç kişiye bakmış, ben de henüz bakılamadım kendisine çünkü günlerim denk gelmedi.

Merhaba bende 3 defa denedim memorialda benim bir defa 5ab oldu onun dışında hep bb oluyor sizin sağlıklı gelenlerin kalitesi neydi

Merhaba bende 3 defa denedim memorialda benim bir defa 5ab oldu onun dışında hep bb oluyor sizin sağlıklı gelenlerin kalitesi neydi
Birinci transferdeki 5bb ydi 6. Gün embriyosu bunda da yine 6. Gün 5cb dediler sağlıklı gelen için henüz transfer edilmedi regli bekliyorum ama doktor çok umutsuz konuştu iyi kalite 5. Gün olanlar sağlıksız çıkıyor. Sizin tedavini devam ediyor mu yoksa olumlu sonuçlanabildi mi

Ben nasılsa dosya ondan geçiyor
diyip hiç talep etmedim Yücel bey ve gönül hanım la görüştüm sadece süreç boyunca

Bende bunu istiyorum aklımda yapmadığım tek şey bu kaldı kalmasın diye ama doktor gerek yok diyince kaldık öylece

Maalesef ben Pgt yaptırmadım ama çözülürken 5bb kalite iki embriyomda bozuldu. Kalan 5bb 5ab de negatif oldu. Bir önceki transferde de iki adet 5bb yine negatif oldu

Bu sefer bana picsi önerdiler eşimin spermlerini seçmede kullanılacak. Ben biraz araştırdım spermde dna hasarı varsa bu sistem engelliyormuş sanırım eşimin spermleri %99 bozuk şekli

Bu sefer bana picsi önerdiler eşimin spermlerini seçmede kullanılacak. Ben biraz araştırdım spermde dna hasarı varsa bu sistem engelliyormuş sanırım eşimin spermleri %99 bozuk şekli
Selam ,sizin durumunuzdaki arkadaşıma yapay zeka ile seçtirip imsi uyguladı memorial..imsi daha detaylı bakıyor picsi ye göre ,bilginiz olsun.
Sperm dna hasar testi baktırsanız daha iyi olur sizin için

Selam ,sizin durumunuzdaki arkadaşıma yapay zeka ile seçtirip imsi uyguladı memorial..imsi daha detaylı bakıyor picsi ye göre ,bilginiz olsun.
Sperm dna hasar testi baktırsanız daha iyi olur sizin için
Bize zaten imsi yapılıyordu bu sefer imsi+picsi dediler

Merhaba hanımlar şuan güncel Memorial da fiyatlar nedir? Benim zamanımda bir çıktı veriyorlardı elinde güncel fiyat bilgisi olan var ise paylaşabilir mi rica etsem özel yada buradan benimle

Merhaba hanımlar şuan güncel Memorial da fiyatlar nedir? Benim zamanımda bir çıktı veriyorlardı elinde güncel fiyat bilgisi olan var ise paylaşabilir mi rica etsem özel yada buradan benimle
Guncel fiyat 105 bin. Elimde cikti yok, olanlar paylasir insallah. En onemlisi haziranda fiyata guncelleme gelecekmiş..

Maalesef ben Pgt yaptırmadım ama çözülürken 5bb kalite iki embriyomda bozuldu. Kalan 5bb 5ab de negatif oldu. Bir önceki transferde de iki adet 5bb yine negatif oldu

Bu bozulan embriyonun da Memorial de mi oldu? Bize onunla ilgili henüz birşey demediler ilkini imsi ile yaptıklarını da transfer öncesi verdikleri kâğıtta gördüm. Yani bana erkek konusunda yüzeysel yaklaşıyorlar gibi geliyor bilmiyorum her sebebi kadına yüklemeye çalışıyorlar erkek faktörü onlar için yok gibi birşey ve omlara göre zaten en iyi spermi seçiyorlar her ihtimali düşünerek bilmiyorum

Evet erkek hakkında hiç araştırma yok tek sorumlu bu işte yumurta gibi görüyorlar %80. Ama olmayınca picsi falan önerdiler bana birde cinsel perhizi kısa tuttucaklarmkş bu sefer tamamen spermle alakalı değişiklikler yapmak istiyorlar. Mesela eşim işten dolayı benden önce gidip sperm donduruyordu taze sperm değil bu sefer taze sperm istediler. Çünkü benim memorialda ki 2. Opu da 5 toplandı 4 blast olmuştu

Guncel fiyat 105 bin. Elimde cikti yok, olanlar paylasir insallah. En onemlisi haziranda fiyata guncelleme gelecekmiş..
Bir arkadasim yumurta dondurma yapacak 150 bin demişler başka bir yerde ilaçları da ekleyerek 105 bin de sadece tedavimiydi?

Peki başka yerler erkek için ne yapıyorlar? Hani bilmediğimden soruyorum. Ben bir gün Tansel kaplancan a eşimin sonuçlarını atmıştım, bana ses kaydı göndermişti Instagram'dan. Siz de atabilirsiniz, yorumluyor. Bir takım testler istemişti, yaptırmadı eşim. Morfoloji 1, sayı ve hareketlilik normal. Morfoloji için daha önceki merkez ve şişli Memorial şöyle dedi "bu doğal gebelik için önemli bir değer, tüp bebekte zaten şekil bozukluğu olanlar elenerek alınıyor"

Sperm sekil bozuklugu olanlar tamam alinmiyorlar ama her sekli iyi olan sperm kromozomal olarak da sorunsuz mudur? Bunun cevabini bildigimizde bir nebze olsun icimiz rahatlayacak ancak mantiken sekil baska birsey DNA baska birsey. Ben de erkek faktorunun yeteeince onemsenmedigini dusunuyorum. Ozaman hic sperm kromozomlari incelenmesin, neden ileri DNA analizleri yapiliyor spermde de ozaman..Duzen labda 2bin falan galiba Sperm DNA hasari testi, yaptirmakta fayda var..

Çünkü hastalardan para kazanmak istiyorlar..
Sperm Dna hasarı görülebilen bişey değil tüp bebekte,şekilsel olarak güzelini seçmek yetmiyor yani.
O yüzden embriyolara pgt öneriliyor ,nasıl olsa sağlıklı bulunana kadar denesin hasta mantığı var ,sperm sorununu ortadan kaldıralım derlerse bu sefer tüp bebeğe gerek kalmıcak çünkü.

105 bin tup bebek tedavisi evet, Opu+transfer ... ilaclar haric. Arkadasima sordum yumurta dondurma 86 bin gibi birseymis, ilaclar haric..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…