Yaaa inanırmısın o günü yaşadım tekrardan:) 6. Gün yapmıştm 60 çıkmıştı. 8. Gün 112 çıktı. İnsan inanamıyo ağlıyo şükrediyo. Şükürler olsun kuzum:) Allah tüm kuzucuklarımıza sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin inşallah. Benim değerlerim senden düşük olmasına rağmen ikiz. Bebişlerin hayırlı olsunmaşallahhh tüm bebişlere
Caniimm hayırlı olsunRabbim tamamına erdirsin.
Hayırlı olsun çok sevindim pozitif sonuçlar bizlere de umut oluyor. Bugün adetimin 2.günü tedaviye başladım. Inşallah benimde yüzüm güler.
Ollleeyyyyyyyy çok sevindim canım yaa cok şükür ama ben sana demistim memorialde olacak bu iş diye.ben inanıyordum senin de pozitif alacağına. Emin ellerdeydik sana da söylemiştim.insaallah saglik sihhatle devam eder sonuna kadar.oraya mi buraya mi gideyim diye ikilemde kalan arkadaşlar bence sonuna kadar MEMORIALLLL
Canım gözün aydin maşallah maşallah Rabbim daim etsin canim cok duygulandim.insallah darisi hayırlısı yla bizlerin basina.
livess cok mutlu oldum gorunce Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli bir evlat olsun dr un kimdi canim
Evet cnm ilk başta tek kese görünüyordu. Senin %99 ikiz tatlım:) Allah cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Endişeler hiç bitmiyor kiii belki 20. Haftadan sonra azalıyor biraz ama asla bitmez. Dua edicez bol bıl başka çaresi yok. Allah hepimize sağlıklı hayorlı evlatlar nasip etsin inşAllah. Bi de bu dönemde sürekli istirahat etme normal hayatına devam et. Fazla yorulma yeter ki. Kan akışının devamı önemli. Yürüyüş yap yada evde yemek vs yapıyorsan sürekli hareket halindeysen iyi. Temizlk asla yapma, biyere uzanma, ağır kaldırma. Ben yaptım ama yapmamak lazım. Alışması zor oluyor böyle dikkatli bir hayata. Ama bebeklerin herseye değer.İNŞALLAH CANIM DUA EDİN RABBİM DEVAMINI GETİRSİN İNŞALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE ANALI BABALI İNŞALAH CÜMLESİNE BİZEDE. YA SENİN İKİZMİYDI UNUTMUŞUM KACIRDIM ORAYI HERHALDE ÖPÜYORUM
CANIM ARKADAŞIM AMİN İNŞALLAH SENİNDE İNŞALLAH TUTUCAK VE SAĞLIKLI İLERLİYECEK İNŞALLAH BİZİMKİDE SAĞLIKLA DEVAM EDER ENDİŞE BİTMİYOR ŞİMDİ DEVAMI GELSİN DİYE DUA RABBİM CÜMLESİNİNKİNİ BİZİDE KORUSUN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUA EDİN BİZDE BURDA UMUT BULMUK BİZDE SİZ GİBİYİZ HİÇBİR FARKIMIZ YOK RABİİM CÜMLESİNİN YUZUNU GULDURSUN
AMİN CANIM EVET EMİN ELLERDE OLDUĞUMUZ DOĞRU INŞALALH DUANDAN EKSİK ETME DEVAMIDA GELİR İNŞALLAH
DARISI HEPİNİZİN HERKESİN İSTEYEN DİLEYEN HERKESE İNŞALLAH CANIM
çok sağol canım, ben tedavideyim , bitmedi henüz.....öncesinde histereskopi ameliyatı oldum ondan sonra ilaç tedavisi halen devam eden bir tedavim var, inşallah bir gün bana da bende hamileyim diyebilmek nasip olur..Canim sagol evet galiba Allahin izniyle kendilignden gelmezse artik yaptrcaz ikimizde calstgmz icn ancak yari yil tatilinde Rabbim herkesin gonlune gore versin sizde yaptrdnz herhlde sonuc ne oldu
Ne mutlu sana, Rabbim devamınıda getirsin, sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...Dualarında bizleri unutma....kızlar yarabbim test yaptım bugün değerim maşallah 212.6 çıktı tet günüm yarındı normalde
Ne mutlu sana, Rabbim devamınıda getirsin, sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...Dualarında bizleri unutma....
Doğum haberlerini almak dileğimle..
Eğer testi bu gün yaptıysan yani 9.gün testi 11.gün testi tekrarlayacak iki kata çıktığında onlar randevu almanı isteyecekler 21.gün randevusu yani 7 haftalıkken kese ve kalp atışı için o zamana kadar estrofem glifor ve folikasite devam doktorun o muayeneden sonra seni yönledirecek benim estrofemi 7 haftada yavaş yavaş kesti önce 2 sonra 1 diyerek kesti birden kesmedi 7 haftada glifor da kesmişti şuan 12 haftalık halen folikasit kullanıyorum 13 haftaya kadar kullanacağım hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş hepimizinkini sağlıkla sıhhatli bir şekilde almak nasip olur kucağımızaYA ARKADAŞLAR BİRŞEY SORUCAM TEST YAPTIM FAXLADIM DÖNDÜLER 2 GÜN SONRA YİNE DEİLE. JEL SADECE SABAHLARI SIKIYORSUN DEDİLER DİĞER İLAÇLAR DEVAM DİMİ ESTROFERM 3 KEZ FOLİK ASİT VE GLİFOR
canım cok sagolben 8.gun yaptim testi 10 gun icin tekrar istediler yalnız srn jeli nasıl kullandim telefondaki hemshemşire sadece sabah sikiyosun dedi birsey daha sorucam orayami devam ediyosun sen memorial miEğer testi bu gün yaptıysan yani 9.gün testi 11.gün testi tekrarlayacak iki kata çıktığında onlar randevu almanı isteyecekler 21.gün randevusu yani 7 haftalıkken kese ve kalp atışı için o zamana kadar estrofem glifor ve folikasite devam doktorun o muayeneden sonra seni yönledirecek benim estrofemi 7 haftada yavaş yavaş kesti önce 2 sonra 1 diyerek kesti birden kesmedi 7 haftada glifor da kesmişti şuan 12 haftalık halen folikasit kullanıyorum 13 haftaya kadar kullanacağım hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş hepimizinkini sağlıkla sıhhatli bir şekilde almak nasip olur kucağımıza
inşallahhhh canım Allah razı olsun.aklına kötüyü getirme inşalllahhhh senin tedavinde en güzel en hayırlı ve seni mutlu edecek şekilde bebişle sonuçlanır.Rabbim inşallaahhh hepimizin yardımcısı olsun.Canim insallah guzel gececk tedavin guzel sonuclanacak bu sefer..inanmak sonsuz guven cok onemli Önce Rabbime sonra drlara ..
Bizde bu haftaiçi kaan aydosa goruncz en azindan tup bebek tedavisinde n once varsa bi sorun ilacla tedavi gorelm dedik dna hasari fln varsa zor oluyomus.insallah yoktr
Ben jeli bir müddet sabah akşam yaptım kontrole kadar çünkü kahverengi leke oldu jeli kullanırken hemşireyi aramıştım iğne yap dedi üçgün kontrole kadar sabah akşam yapmaya devam ettim kontrolde teke düşürdü evet hale memorial gidiyorum tedavi kısmında hande hn devam etmiştim kendisi ayrılmış ordan ayşe hn gidiyorum sağolsun çok iyi doktor kendiside inş devam ederim biraz zor oluyor ama tedirgin oluyorum başka yere gidemedimcanım cok sagolben 8.gun yaptim testi 10 gun icin tekrar istediler yalnız srn jeli nasıl kullandim telefondaki hemshemşire sadece sabah sikiyosun dedi birsey daha sorucam orayami devam ediyosun sen memorial mi
yaptım canım 212.6 maşallah deyim bakalım
Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayi nasip etsin
ANLADIM CANIM BANADA SORDU TELEFONDA LEKELENME VAR MI DİYE BELKİ ONDAN TEKE DÜŞÜRDÜ BUGÜNDE YAPTIM ARKADAŞLARIM MAŞALLAH SUBANALLAH 520.4 ÇIKTI İNŞALLAH BÖYLE SAĞLIKLA SIHHATLE DEVAM EDER. BEN İLK KONTROLE GİDERİM AMA SONRASI PAHALI GELİR HERHALDE KAÇ PARA MUAYENESİ CANIMBen jeli bir müddet sabah akşam yaptım kontrole kadar çünkü kahverengi leke oldu jeli kullanırken hemşireyi aramıştım iğne yap dedi üçgün kontrole kadar sabah akşam yapmaya devam ettim kontrolde teke düşürdü evet hale memorial gidiyorum tedavi kısmında hande hn devam etmiştim kendisi ayrılmış ordan ayşe hn gidiyorum sağolsun çok iyi doktor kendiside inş devam ederim biraz zor oluyor ama tedirgin oluyorum başka yere gidemedim
Semra hoca yok diye tedavi yapmıyorlar mı? diğer doktorlar hastalara bakıyorlardır herhalde, sadece Semra hocanında bulunacağı ameliyatlar ertelenmiş olabilir..yoksa orası durur böyleyse..arkadaşlar ben bugün memorili aradım kasım sonunda tedaviye başlayacagım.Randevuyu nezaman almam gerekiyor diye.semra hoca rapor almış arkadaşlar kırıgı varmış ne zaman iyileşir bilmiyorlarmış.bugünlerde tedavi olacaklara duyurulur.üzüldüm inşallahhh en yakın zamanda Rabbim şifasını verir.
bilmiyorum canım ama bana randevu şuan içinveremiyoruz randevular durduruldu denildi.bende seni merak ettim canım tedaviye başlamışmıydın.dediğin gibi diğer dr lar yapıyordur tedavileri yine.Semra hoca yok diye tedavi yapmıyorlar mı? diğer doktorlar hastalara bakıyorlardır herhalde, sadece Semra hocanında bulunacağı ameliyatlar ertelenmiş olabilir..yoksa orası durur böyleyse..
canım benimde amh 9 du . benim bu ikinci
tedavim ilkinde 30 yumurta toplandı 22 istenilen olgunluktaydı 5. gün transfer edildi ama tutmadı medical park bahçelievlerde yaptırmıştım. geriye hiç kalmadı o hastaneyide beğenmedim. şimdi memorialda 28 yumurta toplandı 22 istenilen olgunlukta çıktı ohss riski yuzunden transfer olmadı 6. güne kadar beklettiler 7 yumurtam var dondurulmuş bakalım bu ay adetin 2. günü gel dedi ne olacak merak ediyorum doktorum banu hanımdı ama semra hanım hande hanım yücel bey hepsi muayene etti. böyle canım aklına takılan birsey varsa sor bildiğim birşeyse yardımcı olurum.
Merhaba canım uç beş gundur biraz daha iyiyim. Okul başlayınca yoğunluk iyi geldi bana. Uç adet sonra baslayabilecegimi söyledi ayşe hanım. Kurtaj sonrası uç hafta kanamam oldu ne zaman olurum ilkini bilemiyorum.keşke tutmasaydi da hemen deneseydim dondurulmuşu. Aklımda bir sürü acabalar var. Niye böyle oldu ,niye kalp durdu. Spermlerde mi bir sıkıntı var, bende mi sorun var bilmiyorum. Anne olamamaktan çok korkuyorum.dondurulmuş embriyom var ,inşallah bebeğin genetiği temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?