- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Yaptirmadik canım.yapmamız gerektiğini söyleyen de olmadı hiç :-(Canim gecmis olsun esine dna hasar testi yaptirduniz mi? Yaptirmadiysaniz yaptirin
acaba Semra hocanın randevularından mı bahsettiler, hani ona randevu almak isteyenlerin? yoksa çok saçma olacak benim ilaçlarım bitiyor ve bir kaç güne gitmem gerekecek, bu süreç benim ayarladığım bir süreç değil, tedavimin bir aşaması, yoksa nasıl olacak anlamadım valla...bir arayıp sorsam mı?bilmiyorum canım ama bana randevu şuan içinveremiyoruz randevular durduruldu denildi.bende seni merak ettim canım tedaviye başlamışmıydın.dediğin gibi diğer dr lar yapıyordur tedavileri yine.
Yaptirmadik canım.yapmamız gerektiğini söyleyen de olmadı hiç :-(
canım ozaman ara bi istersen sen semra hocaya tedavi olmuyormuydun.bi ara bakalım bende merak ettim tekrar burayada yazarsan memnun oluruz.canım bu arada tedavin de inşlallaaaahhhh hayırlısıyla olumlu bi şekilde sonuçlanır.Rabbim yardımcın olsun inşallahhh.acaba Semra hocanın randevularından mı bahsettiler, hani ona randevu almak isteyenlerin? yoksa çok saçma olacak benim ilaçlarım bitiyor ve bir kaç güne gitmem gerekecek, bu süreç benim ayarladığım bir süreç değil, tedavimin bir aşaması, yoksa nasıl olacak anlamadım valla...bir arayıp sorsam mı?
telefon ettim normalde diğer doktorlar ilgileniyor, Semra hocada pazartesi gelebilir dediler.. Durumumu anlattım Semra hoca olmasa bile diğer doktorlar burada hasta bakıyor dediler. Yani hocanın yapacağı ameliyatlarda felan aksaklık olacak galiba benim anladığım..canım ozaman ara bi istersen sen semra hocaya tedavi olmuyormuydun.bi ara bakalım bende merak ettim tekrar burayada yazarsan memnun oluruz.canım bu arada tedavin de inşlallaaaahhhh hayırlısıyla olumlu bi şekilde sonuçlanır.Rabbim yardımcın olsun inşallahhh.
Canim ben 18. Haftadayim hala lekelenmem var.6.haftamda başladı kirmizi olmadi ama arada pembelesti yattım iş yapmadim 12. Haftaya kadar çok dikkatli oldum kahverengi de düşük tehdidi dendi bana sonuçta o da içeride bitmis bi kanamayi gosterirmis. O yuzden dikkat et ama dedim ya benim hala var takmiyorum artik napim yaaaHanimlar hepinize selamlar sevgiler 6+3 gunluk olduk minigimle pazartesi sabahi 3 damla koyu bi kahverengi akintiyla uyandim hemen panik oldum tabi aglaya aglaya aradim memoriali korkmayin jeldir kan degilse telasa gerek yok denildi amaben duramadim hemen gittim doktora keseside dolu kalbide atiyormus minigimin :) nazli cikti cumayi bekleyemedi :) sizlerdede boyle oldumu dusuk tehlikem var mi simdi benim bidaha hic gelmedi igneyede basladim hemen
Canim bende surekli yatiyorum kaynanamdayim zaten ama bisey yapamiyorum diyede tavirlari farketmiyor degilim cok bunaldim 2 aydir burdayim ailemi ozledim gitmek istiyorum sorucam yarin cok tehlikeli olmayacaksa gidicem banada buyuk ihtimalle jeldir dedi kahraman hocam kirmiziya donmedikce panik yok stres yapma dedi insallah oyledirCanim ben 18. Haftadayim hala lekelenmem var.6.haftamda başladı kirmizi olmadi ama arada pembelesti yattım iş yapmadim 12. Haftaya kadar çok dikkatli oldum kahverengi de düşük tehdidi dendi bana sonuçta o da içeride bitmis bi kanamayi gosterirmis. O yuzden dikkat et ama dedim ya benim hala var takmiyorum artik napim yaaa
Canım hiç stres yapma benimde aynısı oldu üç gün iğne yaptım sonrasında hiç olmadı jelden kaynaklanıyor teke düşürdüğümde hiç olmadı bir hafta sonrada inş bırakacağım hiç tedirgin olma rahat olCanim bende surekli yatiyorum kaynanamdayim zaten ama bisey yapamiyorum diyede tavirlari farketmiyor degilim cok bunaldim 2 aydir burdayim ailemi ozledim gitmek istiyorum sorucam yarin cok tehlikeli olmayacaksa gidicem banada buyuk ihtimalle jeldir dedi kahraman hocam kirmiziya donmedikce panik yok stres yapma dedi insallah oyledir
İnan hic dusunmuyorum kotuyu hep diyorum evladim benimle olucak saglikla diyorum Allahin izniyle jelim tek igne yaptiriyorum bende 4 gundur yarin son popomun ustune oturamiyom :) olsun annelik kolay degil nasilsa kokusunu duydugumda gecicek hepsi hayirlisiylaaa bu arada canim yolculuk yaptin mi 3 saatlik bi yolculuk yapmk istiyorum doktra sorucam yarin cok tehlikelimi diyede bizzat yasayan varsa iyi olurCanım hiç stres yapma benimde aynısı oldu üç gün iğne yaptım sonrasında hiç olmadı jelden kaynaklanıyor teke düşürdüğümde hiç olmadı bir hafta sonrada inş bırakacağım hiç tedirgin olma rahat ol
Bayramda gitmiş bayağa gezdim doktoruma sormuştu hiç problem yok gidebilirsin demişti iğne çok fena inan uzun süre hissedeceksin iğne yaptığın yerleri ama olsun onlar sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değilİnan hic dusunmuyorum kotuyu hep diyorum evladim benimle olucak saglikla diyorum Allahin izniyle jelim tek igne yaptiriyorum bende 4 gundur yarin son popomun ustune oturamiyom :) olsun annelik kolay degil nasilsa kokusunu duydugumda gecicek hepsi hayirlisiylaaa bu arada canim yolculuk yaptin mi 3 saatlik bi yolculuk yapmk istiyorum doktra sorucam yarin cok tehlikelimi diyede bizzat yasayan varsa iyi olur
Aynen canim onlar saglikli olsunda biz katlaniriz herseye bi sorayim yarin bakalim istanbuldan duzceye gidicem cokta uzak degil bakalim ne dicek korkuyorum aslinda ama neyse hayirlisi esimde diyor bisey olucaksa hastaneye giderkende olur takma kafana risk yoksa git vakit gecir ailenle diyorBayramda gitmiş bayağa gezdim doktoruma sormuştu hiç problem yok gidebilirsin demişti iğne çok fena inan uzun süre hissedeceksin iğne yaptığın yerleri ama olsun onlar sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
Evet canım eşine katılıyorum muayenen varsa yarın zaten doktor muayene eder bir sakıncanın olmadığını söyler ben ucağa binebilirmiyim demişti hiç bir sakınca yok demişti yinede biz yakın yere gittik izmite gittim ve arabaylada dolaştık yürüdük sorun yaşamadım düzcede yakın bir yer bence hiç sıkıntı yapma birazda rahat olAynen canim onlar saglikli olsunda biz katlaniriz herseye bi sorayim yarin bakalim istanbuldan duzceye gidicem cokta uzak degil bakalim ne dicek korkuyorum aslinda ama neyse hayirlisi esimde diyor bisey olucaksa hastaneye giderkende olur takma kafana risk yoksa git vakit gecir ailenle diyor
Allah razi olsun arkadasim evet inan bana emin ellerdesin once Rabbim sonra memorial Rabbim insallah tez vakitte guldurur yuzunu elin bos donmessin bidahakine hayirliyisla sizlerde gulerek cikin o kapidan herkes gulsun Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtahan etmesin.. AminMerhaba arkadaşlar uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ama ilk kez yazıyorum Hamile kalan arkadaşların bebişleri hayırlı olsun Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah... Ben de Memorial da tüp bebek yaptırdım oradaki çalışan herkesten çok memnun kaldım kendimi emin ellerde hissediyorum. bir hafta önce test günümdü olumsuz sonuç aldım Yedi tane dondurulmuşum var inşallah onlardan güzel sonuç alırım
Valla canim bi sen rahatlattin icimi bi grupta daha sordum cikma dediler bende hep sunu demisimdir sakinan goze cop batar korkmuyor degilim korkuyorum mesuliyet bana kalir Allah korusun bisey olursada o nasipten ciktiysa evdede olur yoldada ama aksi olursa iste suclusu ben olurum herkesin gozunde yoksa esim git derse aya bile cikarimda :) du bakalim doktor ne diyecek bu arada bu aksamda dus aldim ilk lekem geldigindede dus almistim baktim cok cok silik bi kahverengi leke vardi yine tedirgin oluyorum dus almam daha ya korktumEvet canım eşine katılıyorum muayenen varsa yarın zaten doktor muayene eder bir sakıncanın olmadığını söyler ben ucağa binebilirmiyim demişti hiç bir sakınca yok demişti yinede biz yakın yere gittik izmite gittim ve arabaylada dolaştık yürüdük sorun yaşamadım düzcede yakın bir yer bence hiç sıkıntı yapma birazda rahat ol
Canim ilik suyla dusunu al sicak olmasin su birde ben transferim oldu metrobyslw o kalabalikta bindim eve geldim rabbim ol diyince oluyo korkma evham yapma 24haftaya kadar hic bir problwmim yoktu ama simdi gebelik zehirlenmesi var ve bebegimde bende risk altindayim o yuzden stres yaomaValla canim bi sen rahatlattin icimi bi grupta daha sordum cikma dediler bende hep sunu demisimdir sakinan goze cop batar korkmuyor degilim korkuyorum mesuliyet bana kalir Allah korusun bisey olursada o nasipten ciktiysa evdede olur yoldada ama aksi olursa iste suclusu ben olurum herkesin gozunde yoksa esim git derse aya bile cikarimda :) du bakalim doktor ne diyecek bu arada bu aksamda dus aldim ilk lekem geldigindede dus almistim baktim cok cok silik bi kahverengi leke vardi yine tedirgin oluyorum dus almam daha ya korktum
Canım hiç korkma doktor muayenede seni rahatlatır duşunuda ayakta ve ılık suyla al bide rahat ol birşey olmaz inş allaha emanet onlarValla canim bi sen rahatlattin icimi bi grupta daha sordum cikma dediler bende hep sunu demisimdir sakinan goze cop batar korkmuyor degilim korkuyorum mesuliyet bana kalir Allah korusun bisey olursada o nasipten ciktiysa evdede olur yoldada ama aksi olursa iste suclusu ben olurum herkesin gozunde yoksa esim git derse aya bile cikarimda :) du bakalim doktor ne diyecek bu arada bu aksamda dus aldim ilk lekem geldigindede dus almistim baktim cok cok silik bi kahverengi leke vardi yine tedirgin oluyorum dus almam daha ya korktum
Onermediyse doktorun gitme canim okadar ugrasiyoruz sikinti cekiyoruz bebeklerimiz icin kayinvalide yi cekersin az daha tehlike gecince gidersin ailenin yanina sonrasinda keske dememek icin sabret takma kimsenin tavrini falanda sen bebisinle konus bil.bolCevaplariniz icin cok sagolun arkadaslar bisey daha yolculuk yaptiniz mi bu donemlerde memorial bana yapabilirsin dedi bugun muayene oldugum doktorda onermiyorum dedi esim izin vermiyor o oyle dedigi icin 3 saatlik yol otobusle godicem cokmu tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?