Canim insallah guzel haberlerle dönersin duam seninle sıra biz bekleyenlerin dua edenlerin olsun Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahsabah aradılar 4 tane gününe göre iyi 2 tanede gelişmesini devam ettiren ebriyo var dediler. 5 gün olacak yarın. Dondurulmuş sperm var çok şükür..allah razıolsun duaların için...
Can'ım muhtemelen tek embriyo transfer edilir yaşın genç olduğu içşn. Seni sabah arayıp kaç embriyo transferi olacağı , kalitesi , kaçta gelmen gerektiği , transferi kimin yapacağı vb konularla ilgili bilgilendirirler .... Dondurulmuş transferi mi seninki de ?..Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak yüksek ihtimalle. Yaşim 31 kaç embriyo transfer ederler.birde kaliteai ile ilgili bilgi veriliyomu.
Doktorlar riske atamıyorlar galiba çok fazlaArkadaşlar tup bebekler neden sezaryenle oluyo normal olmuyo
Bende sezeryan istedim tup bebek oldugu icin gebelik zehirlenmesi ve benim bobreklerimde puroblem oldugu halde suni sanciyla normal dogum yaptirdilar sezeryan olsa belkide bebegim hayatta olcaktiDoktorlar riske atamıyorlar galiba çok fazla
Aa hiç bu açıdan bakmamıştım , çok geçmiş olsun arkadaşım Tüp bebeklerde mi görülebilen birşeymiş bu gebelik zehirlenmesi ?..Bende sezeryan istedim tup bebek oldugu icin gebelik zehirlenmesi ve benim bobreklerimde puroblem oldugu halde suni sanciyla normal dogum yaptirdilar sezeryan olsa belkide bebegim hayatta olcakti
Arkadaşlar tup bebekler neden sezaryenle oluyo normal olmuyo
Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak yüksek ihtimalle. Yaşim 31 kaç embriyo transfer ederler.birde kaliteai ile ilgili bilgi veriliyomu.
Yok canim tansiyon hastasiymisim ondan oluyomus gebelik zehirlenmesi birde doktor ilk gebeliklerde %80gebelerde gorulur dediAa hiç bu açıdan bakmamıştım , çok geçmiş olsun arkadaşım Tüp bebeklerde mi görülebilen birşeymiş bu gebelik zehirlenmesi ?..
Benim bütün tanidiklarim tüp yaptıranlar sezaryen oldu bende anlamadımKim dedi onu canım, normal için şartlar uygunsa annede istiyorsa normal doğum olur. Benim sezeryan oldu çünkü bebek kiloluydu normal doğum çok zordu ama tüp bebekle normal doğum yapan arkadaşlarım var.
Kiymetlii bebekler oldugu icin cevabini almistim doktordan zarar gelsin istemiyorlar buyuk ihtimal.Benim bütün tanidiklarim tüp yaptıranlar sezaryen oldu bende anlamadım
Vaov o da guzel bi cevapKiymetlii bebekler oldugu icin cevabini almistim doktordan zarar gelsin istemiyorlar buyuk ihtimal.
Hadi hayirlisi canim. Insallah guzel haberlerini aliriz. Allah tamamina erdirsinsabah aradılar 4 tane gününe göre iyi 2 tanede gelişmesini devam ettiren ebriyo var dediler. 5 gün olacak yarın. Dondurulmuş sperm var çok şükür..allah razıolsun duaların için...
benim tüpler bağlandıktan sonra tüp bebek denemesi yapıldı fakat ilki tutmayınca tekrar hsg istedi doktor ve tekrar sıvı akısının devam ettiğini gördü bidaha operasyon oldum ondan sonra iki deneme daha yapıldı fakat tutmadı ama bende rezerv azlığı var yaşım 31 onun için tumuyo yüksek ihtimal çünkü artık sıvı görünmüyo,bence hiç üzülmeyin neticede tek bir amacımız var ona ulaşmak içinde elimizden geleni yapacagız,boşa kürek çekmektense yaptırın gitsin hem zaten tek tüpse hiç düşünmeyin yaptırın benim iki tüpümü de bağladılar ilk başta insan kendini kötü hissediyor ama o şekilde tutmayacağını bile bile bir yola çıkamıyor insan emeğimize yazık onun için hiç üzülmeyin sizde Allah yardımcınız olsunSiz kaç tüpbebek denemesinden sonra tüplerinizi bağlattınız ve bağlattıktan sonra hamile kalabildiniz mi.Benim de 6 başarısız denemem var kimyasal gebelik hep oluyor son olarak tek tüpü bağlayacağız dediler çok üzülüyorum çok çaresizim.sizce yaptırmalımıyım bilmiyorum.
doktoruna söyledınmı neden lekelenme oluyormus.bol bol yat canım buaradaSaol canım biz bugun ignelere basladik lekelenmem oluyor. Umarim bir an once durur
Amin Allah razı olsun..Canim insallah guzel haberlerle dönersin duam seninle sıra biz bekleyenlerin dua edenlerin olsun Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah
İnşallh cnmBu aradawhiterose00 un da yarın transferi yanlış hatırlamıyorsam , ikinizin embriyocukları yarın annelerine sımsıkı tutunsun ve 9ay boyunca bırakmasın inşşşşşş arkadaşımmm
İnşallh inşalllah..Hadi hayirlisi canim. Insallah guzel haberlerini aliriz. Allah tamamina erdirsin
yarım saat yeterli dediler ama biz 1,30 saat kalmıştık.hemşire yeter demeseydi dahada kalırdık.Arkadaşlar.... transferden sonra hastanede kaç saat tutuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?