şimdi 2 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Bebeğiniz dogdumu Allah bizede bu duyguyu yaşatır iş.
hamilemisinKızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor
Porofoline gir ordan yap Allah tamamina erdirsin darisi bizim basimiza olsunKızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor
Evet canim dün gece gittik dayanamadık çok şükür 80.3hamilemisin
İnan ki sizlerin isimlerinizi bilmiyorum ama burdaki rumuzlarinizla dua ettim sizinde güzel haberlerinizi duyacagiz İnşaAllahPorofoline gir ordan yap Allah tamamina erdirsin darisi bizim basimiza olsun
Ben yapamadım yahu profile girip napcaz ki☺Porofoline gir ordan yap Allah tamamina erdirsin darisi bizim basimiza olsun
maşallah Allah tamamına erdirsinEvet canim dün gece gittik dayanamadık çok şükür 80.3
Amin canım cümlemizimaşallah Allah tamamına erdirsin
Heterozigot mutantta bişi vermiyolar bana da verilmedi. Toplumun yüzde 40i boyleymis zaten.Kızlar önceden 4 negatif sonuç olunca , burda pıhtılaşma testleri istemişlerdi .
Mthfr A1298c-----------Heterezigot
Pai 1 4G & 5G-----------Heyerezigot
Çıktı . Diğer tüm hepsi normal . Bu sonuçlara sahip olup tedavisinde kan sulandırıcı kullanan veya kullanmayanlar var mı ?.. Kafam karıştı yaaaaaa
Benim takvimin altindan girerek yapabilirsin hamilelik takvimi icin tikla diyor ya oradan.son adet tarihini aralarina cizgi koyarak yaziyorsun onayliyorsun oluyor hemen.hayirli olsun insallah kucagina da al bebisiniBen yapamadım yahu profile girip napcaz ki☺
Benim takvimin altindan girerek yapabilirsin hamilelik takvimi icin tikla diyor ya oradan.son adet tarihini aralarina cizgi koyarak yaziyorsun onayliyorsun oluyor hemen.hayirli olsun insallah kucagina da al bebisini[/QUOTE Amiiin canım sende al sağlıcakla insaAllah
Amin canım cümlemiz alalım insaAllah
Olmuş canim hayırlı olsunGaliba oldu
İnan ki sizlerin isimlerinizi bilmiyorum ama burdaki rumuzlarinizla dua ettim sizinde güzel haberlerinizi duyacagiz İnşaAllah
Heterozigot mutantta bişi vermiyolar bana da verilmedi. Toplumun yüzde 40i boyleymis zaten.
Hande hanimdi ayrildi oradan. Benim tüp bebek asamasinda yapilmadi o test.6 haftalikken kanamam oldu perinatolog istedi yaptirdim.sonucu hande hanim da değerlendirdi perinatalog da.ikisi de normal bi durum dediler başlanmadi.sen sonucu drunla paylastin mi sana ne dedilerAyy maşallah Can'ım ya , rabbim kucağına da aldığın günü de görmeni nasip etsin inşallah
Ohhh ya rahatladım biraz , ssğolasın nelo'cuğum senin doktorun kimdi ?..
Dondurulmus tedavisine estrofrmi sormussun canim bir de.onu da gunde 3 kez diye kullandim diye hatirladim.hatta azaltarak mi kesilecek diye sormustum dra sonradan hatirladimAyy maşallah Can'ım ya , rabbim kucağına da aldığın günü de görmeni nasip etsin inşallah
Ohhh ya rahatladım biraz , ssğolasın nelo'cuğum senin doktorun kimdi ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?