Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Heterozigot mutantta bişi vermiyolar bana da verilmedi. Toplumun yüzde 40i boyleymis zaten.

A

İnan ki sizlerin isimlerinizi bilmiyorum ama burdaki rumuzlarinizla dua ettim sizinde güzel haberlerinizi duyacagiz İnşaAllah

Ayy maşallah Can'ım ya , rabbim kucağına da aldığın günü de görmeni nasip etsin inşallah

Heterozigot mutantta bişi vermiyolar bana da verilmedi. Toplumun yüzde 40i boyleymis zaten.

Ohhh ya rahatladım biraz , ssğolasın nelo'cuğum senin doktorun kimdi ?..

Ayy maşallah Can'ım ya , rabbim kucağına da aldığın günü de görmeni nasip etsin inşallah

Hande hanimdi ayrildi oradan. Benim tüp bebek asamasinda yapilmadi o test.6 haftalikken kanamam oldu perinatolog istedi yaptirdim.sonucu hande hanim da değerlendirdi perinatalog da.ikisi de normal bi durum dediler başlanmadi.sen sonucu drunla paylastin mi sana ne dediler

Dondurulmus tedavisine estrofrmi sormussun canim bir de.onu da gunde 3 kez diye kullandim diye hatirladim.hatta azaltarak mi kesilecek diye sormustum dra sonradan hatirladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…