Cok sevindim canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsinEvet canim dün gece gittik dayanamadık çok şükür 80.3
He sordum cnm , Ayşe hoca da gerçek yok dedi bu şartlarda . Ama işte forum da bu sonuçları olupiğnr kullananlar var da endişe etmiştim biran aama demek çok kurcalamamak gerek , doktorların vardır bir bildiğiHande hanimdi ayrildi oradan. Benim tüp bebek asamasinda yapilmadi o test.6 haftalikken kanamam oldu perinatolog istedi yaptirdim.sonucu hande hanim da değerlendirdi perinatalog da.ikisi de normal bi durum dediler başlanmadi.sen sonucu drunla paylastin mi sana ne dediler
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda tattirsin amiiiin..Cok sevindim canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin
Kızlar önceden 4 negatif sonuç olunca , burda pıhtılaşma testleri istemişlerdi .
Mthfr A1298c-----------Heterezigot
Pai 1 4G & 5G-----------Heyerezigot
Çıktı . Diğer tüm hepsi normal . Bu sonuçlara sahip olup tedavisinde kan sulandırıcı kullanan veya kullanmayanlar var mı ?.. Kafam karıştı yaaaaaa
Cnm şimdi tam olarak anlamadım demek istediğinizi ama tüplerde yumurtlama nin bir alakası yok yumurtalar alınmıyor ki sadece tup bağlanınca rahime geçiş olmuyor yumurtlama olur yani ama sadece tup bebekle birlesirAmeliyattan sonra eğer kapatırlarsa tüpleri yumurtlama oluyor mu bilgi verirmişsiniz
canım hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğin yada bebeklerin. Transfer öncesi embriyolog kaliteleri ve transfer adedi ile ilgili bilgi veriyor. Hayırlısı olsun inşallah. Kaç embriyon varmış canım? Yarın 5. gününüz mü? Umarım transfer sonrası dondurulacak embriyonuz kalır. Dondurulan spermde vardır inşallahMerhaba arkadaşlar yarın transferim olacak yüksek ihtimalle. Yaşim 31 kaç embriyo transfer ederler.birde kaliteai ile ilgili bilgi veriliyomu.
merhaba,Ameliyattan sonra eğer kapatırlarsa tüpleri yumurtlama oluyor mu bilgi verirmişsiniz
Arkadaşım gerçekten iyi bi merkez bilinçli bi ekip ilgili drlar eğer Rabbim yazdiysa burasi iyi bi vesile olacaktır İnşaAllaharkadaslar benim pazartesi günü Semra hanımla randevum var Ayse hanımla birlikte Ankara dan gideceğim bundan önce 4 negatifim var inşallah güzel geçer,burda pozitifi gören arkadasları görünce çok seviniyorum,biraz bahseder misiniz merkez ve hocalar nasıl
sabah aradılar 4 tane gününe göre iyi 2 tanede gelişmesini devam ettiren ebriyo var dediler. 5 gün olacak yarın. Dondurulmuş sperm var çok şükür..allah razıolsun duaların için...canım hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğin yada bebeklerin. Transfer öncesi embriyolog kaliteleri ve transfer adedi ile ilgili bilgi veriyor. Hayırlısı olsun inşallah. Kaç embriyon varmış canım? Yarın 5. gününüz mü? Umarım transfer sonrası dondurulacak embriyonuz kalır. Dondurulan spermde vardır inşallah
Saol canım biz bugun ignelere basladik lekelenmem oluyor. Umarim bir an once dururmaşallah önemli olan katlanması.beslenmene çok dikkat et.jelini bırakma sakın
Oooooo canım valla kucagimiza almayana kadar korkularimiz devam edecek. Lekelenmelerim var bugun degerlerime bakildi degerim dahada yukselmis ama korkuyorum hala cumartesi keseyi gorebilecez dedi doktor hayirlisi artik.Seninki çok güzel çıkmış canım maşallah, sıkıntı yapma sakın Allahın izniyle güzel devam ediyor. Doktorlar biraz garantici oluyor normal olarak. 21'i duyunca bayağı durgun konuşmuşlardı çok moralim bozulmuştu 2 gün nasıl geçti bilmiyorum sonra 118'i aldık ve rahatlamadık tabi :) yükselecek mi derdi başladı 395'i aldık eyvah çok yükseldi dedik normalmişsonra kese derdine düştük gördük ama kalp atışını duymadan yine kesin konuşmadı doktorlar kalp atışını duyduk ilk 3 ayı atlatma derdine düştük sonra 2'li test 3'lü test şeker yüklemesi bitmiyor yani Allah bitirmesin :) rahat ol mutlu ol
Canımmmm çokkk çokkk sevindimmm hayirlii olsun insaallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn.Kızlar bu hamilelik takvimi nasıl yapılıyor
Siz kaç tüpbebek denemesinden sonra tüplerinizi bağlattınız ve bağlattıktan sonra hamile kalabildiniz mi.Benim de 6 başarısız denemem var kimyasal gebelik hep oluyor son olarak tek tüpü bağlayacağız dediler çok üzülüyorum çok çaresizim.sizce yaptırmalımıyım bilmiyorum.merhaba,
tüpleri kapatınca tabi ki yumurtlama oluyor eger hidrosalpenksiniz varsa hic kafanıza takılmadan kapattırın tüpleri cünkü o sıvıyla tutması mümkün değil,benim tüplerimi elektrikle yaktılar sonra direk tüp bebeğe gectik,tüplerim olmayacak diye hiç üzülmeyin ben cok üzülmüştüm ama sonucta tek bir amacımız var oda bebek onun içinde bu gerekliyse yaptırmak en dogrusu
Sağol canım benim Allah cümlemize sağlıkla kucagimiza alıp mis kokularıni koklamak nasib etsinCanımmmm çokkk çokkk sevindimmm hayirlii olsun insaallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?