Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

He sordum cnm , Ayşe hoca da gerçek yok dedi bu şartlarda . Ama işte forum da bu sonuçları olupiğnr kullananlar var da endişe etmiştim biran aama demek çok kurcalamamak gerek , doktorların vardır bir bildiği

homozigota veriyorlar canım, sana gerek görmezler herhalde :)

Arkadaşlar Merhaba. Perşembe negatif sonuç aldım ama hala regl olamadım bu şekilde negatif sonuç alıp regli geciken var mı acaba? Önceki tedavilerimde 2-3 güne regl olmuştum. Endişelenmeye başladım açıkçası.

Ameliyattan sonra eğer kapatırlarsa tüpleri yumurtlama oluyor mu bilgi verirmişsiniz
Cnm şimdi tam olarak anlamadım demek istediğinizi ama tüplerde yumurtlama nin bir alakası yok yumurtalar alınmıyor ki sadece tup bağlanınca rahime geçiş olmuyor yumurtlama olur yani ama sadece tup bebekle birlesir

Arkadaslar pozitif sonuç alanlara o kadar çok mutlu oluyorum ki ben de umutlaniyorum negatif olanlar da allah yardımcınız olsun inş zamanı var allah çok büyük önümüzdeki ay bende tedaviye başlıcam inş allahım hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak yüksek ihtimalle. Yaşim 31 kaç embriyo transfer ederler.birde kaliteai ile ilgili bilgi veriliyomu.

Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak yüksek ihtimalle. Yaşim 31 kaç embriyo transfer ederler.birde kaliteai ile ilgili bilgi veriliyomu.
canım hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğin yada bebeklerin. Transfer öncesi embriyolog kaliteleri ve transfer adedi ile ilgili bilgi veriyor. Hayırlısı olsun inşallah. Kaç embriyon varmış canım? Yarın 5. gününüz mü? Umarım transfer sonrası dondurulacak embriyonuz kalır. Dondurulan spermde vardır inşallah

Ameliyattan sonra eğer kapatırlarsa tüpleri yumurtlama oluyor mu bilgi verirmişsiniz
merhaba,
tüpleri kapatınca tabi ki yumurtlama oluyor eger hidrosalpenksiniz varsa hic kafanıza takılmadan kapattırın tüpleri cünkü o sıvıyla tutması mümkün değil,benim tüplerimi elektrikle yaktılar sonra direk tüp bebeğe gectik,tüplerim olmayacak diye hiç üzülmeyin ben cok üzülmüştüm ama sonucta tek bir amacımız var oda bebek onun içinde bu gerekliyse yaptırmak en dogrusu

arkadaslar benim pazartesi günü Semra hanımla randevum var Ayse hanımla birlikte Ankara dan gideceğim bundan önce 4 negatifim var inşallah güzel geçer,burda pozitifi gören arkadasları görünce çok seviniyorum,biraz bahseder misiniz merkez ve hocalar nasıl

Arkadaşım gerçekten iyi bi merkez bilinçli bi ekip ilgili drlar eğer Rabbim yazdiysa burasi iyi bi vesile olacaktır İnşaAllah

sabah aradılar 4 tane gününe göre iyi 2 tanede gelişmesini devam ettiren ebriyo var dediler. 5 gün olacak yarın. Dondurulmuş sperm var çok şükür..allah razıolsun duaların için...

Oooooo canım valla kucagimiza almayana kadar korkularimiz devam edecek. Lekelenmelerim var bugun degerlerime bakildi degerim dahada yukselmis ama korkuyorum hala cumartesi keseyi gorebilecez dedi doktor hayirlisi artik.

Siz kaç tüpbebek denemesinden sonra tüplerinizi bağlattınız ve bağlattıktan sonra hamile kalabildiniz mi.Benim de 6 başarısız denemem var kimyasal gebelik hep oluyor son olarak tek tüpü bağlayacağız dediler çok üzülüyorum çok çaresizim.sizce yaptırmalımıyım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…