Yazınızı okudum sevindim Allah tamamına erdirsinIki tane birarada dondurulduysa iki tane koyarlar atmazlar birini merak etmeBenim de ilkin en kaliteli olani koydular düşük kaliteleri dondurdular.ben de ayni senin gibi düşündüm aammaann en kalitesi tutmadi bunlar mi tutacak dedim gezdim tozdum bi de sanki transfer olmamış gibi Buz bebeklerin tutma olasılığı daha yuksekmis meğer. Vücut extra hormondan arinmis oldugu icin vs vs. Benim 2 tane düşük kalitem laboratuarda.Allah kismet ederse dogumdan iki yil sonra da onları alicam oradan
Allah razı olsun çok çok hayırlı bir iki kaç tane istiyorsanız :) evlat nasip etsin inş.Içimi rahatlattınız soru işaretlerini açıkladınz mutlu sağlıklı kalınrica ederim ne demek tüp aldırma direk açık ameliyatla yapılıyor ve çok ilerlemiş vakalarda tercihediyorlar cünkü hembüyük bir ameliyat hem de iyileşme ve tedaviye başlama süreci çok uzun onun için pek tercih edilmiyor,bağlama işlemi aslında güvenilir ama işinde uzman bir doktorun yapması şart aslında kesin çözüm essure diye bir alet var spiral onu uyguluyorlardı fakat Türkiye den toplatılmış çok uzun zaman aradım ben fakat bulamadık,bağlama işleminin çok başarılı olduğu hemen hamile kalanlara çok şahit oldum içiniz rahat olsun
Canım yaa bu çok iyi geldi bana teşekkür ederim birisini atmasinlarda amann ne kadar ugrastik onların tanesi icin:) bu arada sizinde hayırlı bir şekilde kucaginiza almak nasip olurIki tane birarada dondurulduysa iki tane koyarlar atmazlar birini merak etmeBenim de ilkin en kaliteli olani koydular düşük kaliteleri dondurdular.ben de ayni senin gibi düşündüm aammaann en kalitesi tutmadi bunlar mi tutacak dedim gezdim tozdum bi de sanki transfer olmamış gibi Buz bebeklerin tutma olasılığı daha yuksekmis meğer. Vücut extra hormondan arinmis oldugu icin vs vs. Benim 2 tane düşük kalitem laboratuarda.Allah kismet ederse dogumdan iki yil sonra da onları alicam oradan
Selam herkese.Ben de yeni uye oldum bu gruba.2014 de normal yollardan hamile kaldim ama bebegim 3.5 aylikken dustu.Dr sansizlik dedi.Ben de ya da bebegimde herhangi bir sorun yoktu.Dusukten sonra miyom cikti.Tup bebek denemeye karar verdim,yaptim fakat tutmadi.Dr miyomlarin engel oldugunu soyledi ve miyom ameliyati oldum 6 ay once.Simdi tekrar tup bebek denemek istiyorum yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum.Bu arada yasim 40.Semra Hanim'a gidicem cok adini duydum.Msj attim bana pgt tedavisi uyguluyacaklarmis.Arastirdim pgt yi ve cok kafam karisti.Dusukten sonra bana kromozom testi yaptilar ve hersey normal cikti.Esime de yapicagiz.Sizce gerek var mi bu pgt ye cunku hem maliyeti cok yuksek hem de saglikli butun embriyolar hice cikabilirmis.Bu arada bu denemede herseyi butun testleri yapip oyle deniyecem.Bu pgt yi yapmak zorundamiyiz acaba?Kaliteli embriyolari secemiyorlar mi?Simdiden herkese tesekkurler!
Amin Allah sizden de razı olsun emekleriniz boşa gitmesin inşallah :)Yazınızı okudum sevindim Allah tamamına erdirsin
Allah razı olsun çok çok hayırlı bir iki kaç tane istiyorsanız :) evlat nasip etsin inş.Içimi rahatlattınız soru işaretlerini açıkladınz mutlu sağlıklı kalın
İlk tedavimde JEL,glifor,folbiol kullanmıştır transfer sonrası. İki gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldu .JEL,filbiol ve estrofem kullanıyorum. Senin transferin de hayırlı olsun. Allah im pozitif sonuçlar almamızı nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Memorial de ilk tüp bebek için transferimi yaptırdım. Sizlere transferden sonra kullanmaniz için hangi ilaçları verdiler?
Hayırlı olsun canım.ben sadece jel ve folic asit kullandım.tez zamanla güzel sonuçlarını duyarız inşallah.Merhaba arkadaşlar. Memorial de ilk tüp bebek için transferimi yaptırdım. Sizlere transferden sonra kullanmaniz için hangi ilaçları verdiler?
İlk tedavimde JEL,glifor,folbiol kullanmıştır transfer sonrası. İki gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldu .JEL,filbiol ve estrofem kullanıyorum. Senin transferin de hayırlı olsun. Allah im pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin
Selam herkese.Ben de yeni uye oldum bu gruba.2014 de normal yollardan hamile kaldim ama bebegim 3.5 aylikken dustu.Dr sansizlik dedi.Ben de ya da bebegimde herhangi bir sorun yoktu.Dusukten sonra miyom cikti.Tup bebek denemeye karar verdim,yaptim fakat tutmadi.Dr miyomlarin engel oldugunu soyledi ve miyom ameliyati oldum 6 ay once.Simdi tekrar tup bebek denemek istiyorum yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum.Bu arada yasim 40.Semra Hanim'a gidicem cok adini duydum.Msj attim bana pgt tedavisi uyguluyacaklarmis.Arastirdim pgt yi ve cok kafam karisti.Dusukten sonra bana kromozom testi yaptilar ve hersey normal cikti.Esime de yapicagiz.Sizce gerek var mi bu pgt ye cunku hem maliyeti cok yuksek hem de saglikli butun embriyolar hice cikabilirmis.Bu arada bu denemede herseyi butun testleri yapip oyle deniyecem.Bu pgt yi yapmak zorundamiyiz acaba?Kaliteli embriyolari secemiyorlar mi?Simdiden herkese tesekkurler!
İnşallah pozitif sonuc alırız. Yarın test günüm ..:)
İnşallah Canım güzel haberlerini alalım
Oncelikle hayirli olsun ben Estrofem crinone jel ve folik asit canim benim lekelenmem nedeniyle jeli birakip progestan igneye gectim.Merhaba arkadaşlar. Memorial de ilk tüp bebek için transferimi yaptırdım. Sizlere transferden sonra kullanmaniz için hangi ilaçları verdiler?
Ben Semra hanım ve Ayse Karahasanoglu ile 2. Denememde ilk ve tek pgt yapılmıs embriyo ile hamile kaldım. Pgt olmadan 41 yas icin kromozom bozukluğu olmayan embriyoyu bulmak pek mümkün değil. Önerim pgt icin sonuna kadar gitmen.Yasım 41 olduğu için başka yerlerde pgtsiz denemeler yaptırdım hep hayal kırıklığına sebep oldu bu denemeler.pgt zorunlu değil. Yalnız yaş faktörü yüzünden sorunlu embriyoyu elemek maksatlı yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?