Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yazınızı okudum sevindim Allah tamamına erdirsin
Allah razı olsun çok çok hayırlı bir iki kaç tane istiyorsanız :) evlat nasip etsin inş.Içimi rahatlattınız soru işaretlerini açıkladınz mutlu sağlıklı kalın

Canım yaa bu çok iyi geldi bana teşekkür ederim birisini atmasinlarda amann ne kadar ugrastik onların tanesi icin:) bu arada sizinde hayırlı bir şekilde kucaginiza almak nasip olur

Selam herkese.Ben de yeni uye oldum bu gruba.2014 de normal yollardan hamile kaldim ama bebegim 3.5 aylikken dustu.Dr sansizlik dedi.Ben de ya da bebegimde herhangi bir sorun yoktu.Dusukten sonra miyom cikti.Tup bebek denemeye karar verdim,yaptim fakat tutmadi.Dr miyomlarin engel oldugunu soyledi ve miyom ameliyati oldum 6 ay once.Simdi tekrar tup bebek denemek istiyorum yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum.Bu arada yasim 40.Semra Hanim'a gidicem cok adini duydum.Msj attim bana pgt tedavisi uyguluyacaklarmis.Arastirdim pgt yi ve cok kafam karisti.Dusukten sonra bana kromozom testi yaptilar ve hersey normal cikti.Esime de yapicagiz.Sizce gerek var mi bu pgt ye cunku hem maliyeti cok yuksek hem de saglikli butun embriyolar hice cikabilirmis.Bu arada bu denemede herseyi butun testleri yapip oyle deniyecem.Bu pgt yi yapmak zorundamiyiz acaba?Kaliteli embriyolari secemiyorlar mi?Simdiden herkese tesekkurler!

Canım kaybettiğin bebeğin için üzüldüm gerçekten ama hayırlısı buymuş hakkınızda demek ki. .Öncelikle şunu söyleyeyim pgt size yaş durumundan dolayı önerilmiştir 35 ten sonra yumurta kalitesi ve embriyoların genetik yapısı bozulduğu için riske atmamak amaçlı isteniyordur.. zaten sağlıklı embriyolar pgtden temiz gelir cnm..Sağlıklı embriyolar hiçe gider diye bir şey yok yani.Pgt de sağlıklı mı değil mi ona bakılıyor zaten amaç bu.Kromozomlarda bir sorun var mı yok mu bu tespit ediliyor. Sağlıklı olanları transfer ediyorlar kalmışsa kalanları da donduruyorlar. .bence yaptır çünkü yaş faktörünüz var. .genetik hasar varsa zaten pgt yapılmadan transfer edilse yine düşer.birde kan pıhtılasma testını yaptır baştan aklında soru işareti kalmasın buda düşük sebebi çünkü

Merhaba arkadaşlar. Memorial de ilk tüp bebek için transferimi yaptırdım. Sizlere transferden sonra kullanmaniz için hangi ilaçları verdiler?
İlk tedavimde JEL,glifor,folbiol kullanmıştır transfer sonrası. İki gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldu .JEL,filbiol ve estrofem kullanıyorum. Senin transferin de hayırlı olsun. Allah im pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin

Benim yarın test günüm. Çok heyecanlıyım. Ben de sadece jel ve folbiol kullanıyorum. Çoğu arkadaşlar farklı farklı ilaçlar kulandiklari için merak ettim acaba ben mi eksik kullanıyorum diye. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için çok sağ olun. Alan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Laveyou darısı bizim başımıza inşallah.

pgt zorunlu değil. Yalnız yaş faktörü yüzünden sorunlu embriyoyu elemek maksatlı yapılıyor.

Merhaba arkadaşlar. Memorial de ilk tüp bebek için transferimi yaptırdım. Sizlere transferden sonra kullanmaniz için hangi ilaçları verdiler?
Oncelikle hayirli olsun ben Estrofem crinone jel ve folik asit canim benim lekelenmem nedeniyle jeli birakip progestan igneye gectim.

pgt zorunlu değil. Yalnız yaş faktörü yüzünden sorunlu embriyoyu elemek maksatlı yapılıyor.
Ben Semra hanım ve Ayse Karahasanoglu ile 2. Denememde ilk ve tek pgt yapılmıs embriyo ile hamile kaldım. Pgt olmadan 41 yas icin kromozom bozukluğu olmayan embriyoyu bulmak pek mümkün değil. Önerim pgt icin sonuna kadar gitmen.Yasım 41 olduğu için başka yerlerde pgtsiz denemeler yaptırdım hep hayal kırıklığına sebep oldu bu denemeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…