Bende 3 kimyasal gebelik yaşadım pgtyi istedik yaşım 36 ama gerek yok dedi 40 ve üzeri olsan isterdik dedi drum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Selam herkese.Ben de yeni uye oldum bu gruba.2014 de normal yollardan hamile kaldim ama bebegim 3.5 aylikken dustu.Dr sansizlik dedi.Ben de ya da bebegimde herhangi bir sorun yoktu.Dusukten sonra miyom cikti.Tup bebek denemeye karar verdim,yaptim fakat tutmadi.Dr miyomlarin engel oldugunu soyledi ve miyom ameliyati oldum 6 ay once.Simdi tekrar tup bebek denemek istiyorum yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum.Bu arada yasim 40.Semra Hanim'a gidicem cok adini duydum.Msj attim bana pgt tedavisi uyguluyacaklarmis.Arastirdim pgt yi ve cok kafam karisti.Dusukten sonra bana kromozom testi yaptilar ve hersey normal cikti.Esime de yapicagiz.Sizce gerek var mi bu pgt ye cunku hem maliyeti cok yuksek hem de saglikli butun embriyolar hice cikabilirmis.Bu arada bu denemede herseyi butun testleri yapip oyle deniyecem.Bu pgt yi yapmak zorundamiyiz acaba?Kaliteli embriyolari secemiyorlar mi?Simdiden herkese tesekkurler!
Oncelikle hayirli olsun ben Estrofem crinone jel ve folik asit canim benim lekelenmem nedeniyle jeli birakip progestan igneye gectim.
Rabbim güzel haberler duymak nasib etsin canım hadi bakalım. ..Benim yarın test günüm. Çok heyecanlıyım. Ben de sadece jel ve folbiol kullanıyorum. Çoğu arkadaşlar farklı farklı ilaçlar kulandiklari için merak ettim acaba ben mi eksik kullanıyorum diye. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için çok sağ olun. Alan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Laveyou darısı bizim başımıza inşallah.
Ben Semra hanım ve Ayse Karahasanoglu ile 2. Denememde ilk ve tek pgt yapılmıs embriyo ile hamile kaldım. Pgt olmadan 41 yas icin kromozom bozukluğu olmayan embriyoyu bulmak pek mümkün değil. Önerim pgt icin sonuna kadar gitmen.Yasım 41 olduğu için başka yerlerde pgtsiz denemeler yaptırdım hep hayal kırıklığına sebep oldu bu denemeler.
Arkadaşlar 4 bb grade ile gebe olan var mı aranızda arkadaşlar ?
Merhaba bende 1 hafta once maalesef 2 transfer ile negatif sonuc aldimHayirli olsun arkadasim, bende 43 yasindayim 2,5 ay evvel 8 haftalik kürtaj olmak zorunda kaldim. Daha evvelde 1 düsügüm var, bu nedenle doktor bana PGT önerdi ama topiklerde okudugum kadariyla, PGT isleminde yumurta kaybida cok olabiliyormus, malum yasimizdan dolayi yumurta rezervimiz azaldi ve, zaten cok yumurta üretemiyoruz sizin kac yumurta toplandi ve kac tane saglam geldi, bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi diliyorum.
Selam herkese.Ben de yeni uye oldum bu gruba.2014 de normal yollardan hamile kaldim ama bebegim 3.5 aylikken dustu.Dr sansizlik dedi.Ben de ya da bebegimde herhangi bir sorun yoktu.Dusukten sonra miyom cikti.Tup bebek denemeye karar verdim,yaptim fakat tutmadi.Dr miyomlarin engel oldugunu soyledi ve miyom ameliyati oldum 6 ay once.Simdi tekrar tup bebek denemek istiyorum yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum.Bu arada yasim 40.Semra Hanim'a gidicem cok adini duydum.Msj attim bana pgt tedavisi uyguluyacaklarmis.Arastirdim pgt yi ve cok kafam karisti.Dusukten sonra bana kromozom testi yaptilar ve hersey normal cikti.Esime de yapicagiz.Sizce gerek var mi bu pgt ye cunku hem maliyeti cok yuksek hem de saglikli butun embriyolar hice cikabilirmis.Bu arada bu denemede herseyi butun testleri yapip oyle deniyecem.Bu pgt yi yapmak zorundamiyiz acaba?Kaliteli embriyolari secemiyorlar mi?Simdiden herkese tesekkurler!
Cok tesekkurler canim aciklamalarin icin.Korkuyorum Ben de ya Bir seyler ters giderse.Zaten yas gecti yumurta azGenetik testle pgt farklı şeyler. genetik testte senin kromozomların inceleniyor (bana ve eşime yapıldı) fakat sende yada eşinde herşey normal olduğu halde embriyoda sorun olabilir. Bizde genetik normaldi, yumurta kaliteli, sperm var fakat ikisi birleşince embriyolar bozuluyordu. pgt yapılmadı ama tutunmasa yapılacaktı yaş 34.
4bb hangi kalite oluyor bilmiyorum ama şimdiye kadar okuduğum tüm forumlarda kalitenin pek te bi önemi olmuyor. Nasip işi biraz. Bol bol dua etmek gerek.
Merhaba bende 1 hafta once maalesef 2 transfer ile negatif sonuc aldimYaşım 38. Embriyolardan birisinin kalitesi oldukca iyiydi bize de pgt onerdiler ama 5 yumurtadan 3 ü 3.ncü güne gidince ve pgt isleminde embriyoyu kaybetmeyi goze alamadıgımız icin yaptırmadık. Bir daha tedavi olursak yaptirirmiyiz hala kararsızız aslında. Kanda bakilan genetik testlerinin normal cıkması embriyo icin kriter degil anladıgım kadariyla. Umarim bu yolda uzun caba sarfeden acılar kayıplar yasayan herkesin evlat isteyen hepimizin yüzünü güldürür Rabbim.
InsAllah canim. Umarım hepimiz tez vakitte evlat sahibi olabilirizGecmis olsun dilerim bu son negatifiniz olur, genetik tani ve pihtilasma icin bende test yaptirdim. sonuc hafta basinda cikacak eger testlerden genetik test sonucu, normal cikiyor ve yinede PGT yapilmasi gerekiyorsa, embriyo kaybetmeyi nasil göze alacagiz bende bilmiyorum. Bende bu konuda kararsizim dilerim cok ugrasmadan bebegimiz gelir.
önemli olan katlanması canım.hayırlı olsun.inşallah kat kat katlanır.iki gün sonra tekrarla.9. Günüm kan testi sonuCum 16.77. Bu sonuç nasıl düşük mü? Doktorumuz daha dönüş yapmadı.
önemli olan katlanması canım.hayırlı olsun.inşallah kat kat katlanır.iki gün sonra tekrarla.
stres yapma.ilaçlarını düzenli kullan.bide beslenmenede dikkat et.kafanı dağıtacak bir şeyler yap.gezmek bana iyi geliyordu.İnşallah katlanır. Çok stres yaptim ve olmadı gibi hissettim. Çok teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?