Canım ben 4ab ile gebe kaldım.kalınabiliyor demek ki.Diğer forumlarda da okudum.Bir arkadaş 4. Gün embriyosu demiş ama embriyolog bana 5.gün embriyosu demişti.Yüreğini ferah tut .Olumlu sonuçlarını bekliyoruz.Arkadaşlar 4 bb grade ile gebe olan var mı aranızda arkadaşlar ?
Allah razı olsun :)Canım ben 4ab ile gebe kaldım.kalınabiliyor demek ki.Diğer forumlarda da okudum.Bir arkadaş 4. Gün embriyosu demiş ama embriyolog bana 5.gün embriyosu demişti.Yüreğini ferah tut .Olumlu sonuçlarını bekliyoruz.
Vallahi canım kalite onemli elbet ama benim de 5aa ile tutmadı biraz nasip işi allah ne zaman ol derse o zamanCanım ben 4ab ile gebe kaldım.kalınabiliyor demek ki.Diğer forumlarda da okudum.Bir arkadaş 4. Gün embriyosu demiş ama embriyolog bana 5.gün embriyosu demişti.Yüreğini ferah tut .Olumlu sonuçlarını bekliyoruz.
Doktorunuz aradımi ne dedi sonuca merak ettimTamam canım çok teşekkür ederim:) olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum ama kafayı dağıtmak gerek dediğin gibi.
Merhaba uzun zamandır bu siteye girmiyodum en son olumsuz tedavimden sonra kendimi herşeyden uzak tuttum ama nekadar uzak tutsam da bu sorun bizle beraber devam etti ve bende tekrar denemeye karar verdim sonuçta olana kadar bu meseleden kaçış yok tek korkum kalitesiz bi embriyoyla karşılaşmak size sorum daha önceki denemelerde embriyosu kalitesiz olupta sonradan bu durum düzelen oldumu yada kalitesiz bi embriyoya rağmen gebelik elde edebileniniz varmı
9. Günüm kan testi sonuCum 16.77. Bu sonuç nasıl düşük mü? Doktorumuz daha dönüş yapmadı.
Canım tutacak mi acaba diye stres yapma lütfen icini ferah tut. Elinizi karnınıza koyup esinle birlikte ya mubdiu cekin bol bol. Kaliteye takilma benim de kalitesi iyiydi ama biliyorsun maalesef olmadi. Nasip kısmet. Rabbim inşAllah sana nasip eder. Dualarim seninleAllah razı olsun :)
Vallah
Vallahi canım kalite onemli elbet ama benim de 5aa ile tutmadı biraz nasip işi allah ne zaman ol derse o zaman
Bekledigimizden düşük çıktı fakat 2 gün sonra tekrar bir test yapmamı söyledi.Doktorunuz aradımi ne dedi sonuca merak ettim
Hayırlısı artık .:)Test sonucunuz oldukça düşük . Rakamınız 80-100 arası çıkması lazımdı. Eger iki gün sonra bir test de daha 100 lü rakamların üzerine çıkmaz ise hamilelik gerçekleşmemiş demektir.
Öyle tabi bana rahim duvarı vs. Herşey çok güzel süper dediler yüzde 50 60 şans verdiler olmadı diğer ay dondurulmuslarim var 4ab kalitelerinde hayırlısı artık inşallah olurEmbriyo kalitesi hamile kalmanızı sağlayan nedenlerden sadece bir tanesi. Bunun yanında rahim kalınlığı, embriyonun doğal ortamına transferden sonra tutunma isteği v.s. de önemli. Ama kalitesiz embriyonun tutunma olasılığı diğerine göre daha düşük.
Bugun mu test yaptınız?Öyle tabi bana rahim duvarı vs. Herşey çok güzel süper dediler yüzde 50 60 şans verdiler olmadı diğer ay dondurulmuslarim var 4ab kalitelerinde hayırlısı artık inşallah olur
:) çok sağol cnmmCanım tutacak mi acaba diye stres yapma lütfen icini ferah tut. Elinizi karnınıza koyup esinle birlikte ya mubdiu cekin bol bol. Kaliteye takilma benim de kalitesi iyiydi ama biliyorsun maalesef olmadi. Nasip kısmet. Rabbim inşAllah sana nasip eder. Dualarim seninle
Ben 6. Denemede en sonunda ilk kez 6AA en iyi kalite tek bir embriyoya rastlayabildim. Öncesinde hem çok az yumurta hem de oluşan embriyoların orta kalitede(tam detayını hiç bir zaman vermediler) olmasından tutmamıştı. İnsallah bu sefer denk gelirsin pes etmek yok, ben de tam ümidimi kayıp ettim o sırada olduMerhaba uzun zamandır bu siteye girmiyodum en son olumsuz tedavimden sonra kendimi herşeyden uzak tuttum ama nekadar uzak tutsam da bu sorun bizle beraber devam etti ve bende tekrar denemeye karar verdim sonuçta olana kadar bu meseleden kaçış yok tek korkum kalitesiz bi embriyoyla karşılaşmak size sorum daha önceki denemelerde embriyosu kalitesiz olupta sonradan bu durum düzelen oldumu yada kalitesiz bi embriyoya rağmen gebelik elde edebileniniz varmı
Aaa embriyoların en iyi kalite derecesi 5 değil miydi , 6 da mı varmışş ?..Ben 6. Denemede en sonunda ilk kez 6AA en iyi kalite tek bir embriyoya rastlayabildim. Öncesinde hem çok az yumurta hem de oluşan embriyoların orta kalitede(tam detayını hiç bir zaman vermediler) olmasından tutmamıştı. İnsallah bu sefer denk gelirsin pes etmek yok, ben de tam ümidimi kayıp ettim o sırada oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?