Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Vural Merhaba nasıl gidiyor İnş güzel bir hamilelik yaşarsın.Bir sorum olacak.Bu natürel siklus tedavisinde folbiol kullandın mi. Veya öncesinden kullandığın devam ettiğin bir vitamin var mı.
Allaha Şükür suan iyiyim ama daha çok başındayım yolun.. folbiolu hiç birakmamistim zaten 3 aydır kullanıyodum hala kullanıyorum tek kullandığım ilaç oydu.. başka hiç bişey kullanmıyorum ..kan pihtilasmasi iğne var her gün olduğum. Buarada yumurtlama gününe kadar hergün nar suyu icmistim doktor rahim kalınlığın süper dedi..tavsiye ederim transferden sonra içmedim.

Memorial cajinal bakiyo canim ben ustten baktirdim keseyi gorup kalp atisini duyamamisti memoriale gittim vajinal bakti ve tehlikeli olmadigini soyledi kalp atisini fazla dinlwtmiyor doktor cunku bebek o sesten rahatsiz oluyormus
Sizin kaç haftalik suan

Ben de hep ananas yedim transferden sonra.o da tutunmaya yardimciymis

En iyisini yapmışsın bende baktirmak istemiyorum vajinal.. peki kalp atisini ne zaman duydunuz

Aylin hn dinletti bi gün sonrada kalbi durdu zaten gayet iyi atıyordu üstelik. . Ben ozaman bu konuda bilgi sahibi değildim sevinmistim dinletti diye uçarak gelmiştik eve.. 5 haftada kanama olmuştu ya bak duysa inan dedi şimdi inanmassin sen dedi ..

En iyisini yapmışsın bende baktirmak istemiyorum vajinal.. peki kalp atisini ne zaman duydunuz
Kalp atisini bize 8.hafta gösterdi ultrasonda hareket eden biseyler var dedi.ama dinlemeyi 11.hafta idi.kalp atisi normal mi diye bakiyolar hic talep etmedim kalp atisi bakilmasini cok tehlikeli diye okudgm icn..

Off cok üzüldüm yaaa.cok kötü oldum.canim bidaha vajinal bile baktirma.bekle buyusun bebek ondan sonra gobekten baksinlar.cnku ordan da gozukyor bosuna bebekleri didiklemenin manasi yok alttan girip de...alttan daha net duyuluyor diye bakiyolar.ama gerek yok.beklerim gorurum yani.

vural bu soru komik olabilir kusura bakma ama napıyım işte insan herşeyi öğrenmek istiyor bu süreçte. Nar suyunu hazır mı aldım kendi mi sıktın

vural bu soru komik olabilir kusura bakma ama napıyım işte insan herşeyi öğrenmek istiyor bu süreçte. Nar suyunu hazır mı aldım kendi mi sıktın
Yok cnm niye komik olsun ben burdan ne sorular soruyorum.. eşim portakal suyu sıkma mak de sıktı ama çok acı oluyor zor içiyordum.

mumkun olursa baktirmam ama kanamam falan olursa bakicaklar mecburen 7 haftaya gelsekte bi görsem keske

mumkun olursa baktirmam ama kanamam falan olursa bakicaklar mecburen 7 haftaya gelsekte bi görsem keske
Kanaman falan olmaz daha korkma Allah korusun.boyle akıp gider zaman.cinsiyetini ogrenirsin bi gun.sonra bebek alışverisleri falan baslar.iyi dusun hep.iyi olcak insallah.dileyen herkesin olsun.Allah büyüktür..herkesin zamani gelince olacaktir.

Ben yaptırdm.bin tl indirim oluyor.normal ucret suan ne kadar bilmiyorum ama ilaclarla beraber 7 8 bini bulur.benim doktorum emre turgut.biz ondan cok memnun kaldık.hastaneden de cok memnun kaldik.cok profesyonel hem hastane hem de ekip
Epey de tutuyormuş doktor muayene ücreti ne kadar?? Bir de bizim sebepsiz infertilite. Çok fazla uğraşılacak bir hasta değiliz. Ne gibi tahliller isterler?

Epey de tutuyormuş doktor muayene ücreti ne kadar?? Bir de bizim sebepsiz infertilite. Çok fazla uğraşılacak bir hasta değiliz. Ne gibi tahliller isterler?
Bizimde sebepsiz infertilite her hastaya ozenle yaklasiliyo takipler yapiliyo suphen olmasin 6250 raporun varsa 1000 tl indirim oluyor benim ilaclarim 700 tuttu calistigim kurum karsiladi 120 odedim sadece tabi kullanilan ilac dozuna gore artar fiyat bide gidiceksen ayse hocayi tavsiye ederim cok tatli bi bayan yuzu guluyo sevinc hanima 2 kere muayene oldum ama bana sorarsan tavsiye etmem yuzu gulmuyo aciklama yapmiyo size bilgi verilir deyip hemsireyle birakiyo sizi ben pek hoslanmadim hayirli olur tedavin ins sebepsiz olanlar hem sansliyiz hem sanssiz tutma ihtimali yuksek gruptayiz ama sebep olmadigi icinde yumurtalar kalitesiz vs bi cok sebep de olabilir arkada yatan.

Çalıştığım kurum derken canım ?? Raporda ilaçlar yazıyor ama ne kadar tutuyor bilmiyorum ben. Asilamadan bile 280 lira tutuyordu raporlu haliyle. Peki tedavi süreci ne kadar sürüyor?

Çalıştığım kurum derken canım ?? Raporda ilaçlar yazıyor ama ne kadar tutuyor bilmiyorum ben. Asilamadan bile 280 lira tutuyordu raporlu haliyle. Peki tedavi süreci ne kadar sürüyor?
Ilaclarin fiyati her eczanede farkli oncelikle uygun veren yeri bul derim ben bankada calisiyorum ozel sigortamiz var ilaclari karsiliyo cok sukur az bi miktar oduyorum tedavi sureci yumurta buyumesine gore degisiyo adetin 2.3.gunu tedaviye baslaniyo

Ilaclarin fiyati her eczanede farkli oncelikle uygun veren yeri bul derim ben bankada calisiyorum ozel sigortamiz var ilaclari karsiliyo cok sukur az bi miktar oduyorum tedavi sureci yumurta buyumesine gore degisiyo adetin 2.3.gunu tedaviye baslaniyo
Peki canım dondurulmuşla mı yapıyor Ayşe hanım? Aynı adet dönemi içinde mi yapıyor?

Ben henuz o asamaya gelemedim bugun catlatma ignesi yapicam 3 yumurtam var pazartesi toplama islemi olucak inss transfer icinde bilgilendiricekler bu ilk denemem
Hakkında hayırlısı olsun inşallah... Ben de temmuza düşünüyorum tabi nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…