- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Memorialdaki murat beye gittik tedavi öncesi duzelmez dedi. İlaç falan vermedi bize. İlaç tedavisi olmadık hiç.kaaan aydostan randevu aldık bizde haziranaBizde dna hasarı çıkmadı çıksaydı nasıl bi tedavi uygulanırdı bilmiyorum. CGH yapılmadı dolayısıyla bize..
testi Prof dr. ürolog Kaan AYDOS istedi.. erkeklerin semra kahramanıda bu doktor..
canım kısmettir benim 4. denememde oldu aynı embiryolarla aynı siklusla yani.. dondurulmuş olan embiryolar kondu diğer tutmayanlarda rahim kalınlığım düşüktü 7.5 ti belki ondan tutmamıştır..çikolata ksitide tutmaması için bir neden mesela iyice araştırmadan bidaha yapmayın benceSemra hanımla gorisemedim mail attım o da ayşe hanima araştırmış beni. Sperm sorunu yüzünden diyor başka bir şey denmiyor. Bana uygulanan bir şey olmadı hiç. Sperm DNA Sina baktiracagiz . bakalım çok mu vahim o da :-( tedavi başında döllenme olmayabilir ,5. Güne embriyilariniz gitmeyebilirgitmeyebilir dendi. 5. Güne gittiler 5 AA ve 5ab olarak 5 tanesi de donduruldu ama olmayınca olmuyor :-(
Memorialdaki murat beye gittik tedavi öncesi duzelmez dedi. İlaç falan vermedi bize. İlaç tedavisi olmadık hiç.kaaan aydostan randevu aldık bizde hazirana
Rahim filmim normal ,rahim kalınlaşması da normaldi , kist falan da yok ama niye dusuyor ban de anlayamiyorumcanım kısmettir benim 4. denememde oldu aynı embiryolarla aynı siklusla yani.. dondurulmuş olan embiryolar kondu diğer tutmayanlarda rahim kalınlığım düşüktü 7.5 ti belki ondan tutmamıştır..çikolata ksitide tutmaması için bir neden mesela iyice araştırmadan bidaha yapmayın bence
Oluyo canım sanki adet olcak gibi benim hâlâ oluyohamile olanlar 5 haftada bel ağrısı çekilmesi normalmi sizce benim belim çok ağrıyorr...
Cok normal hem de.mahvoldm ben bel agrisindan.suanda da bazen agri oluyor ama bende ilk haftalar cok oluyordu.sirtinda hic bosluk olmayacak sekilde otur devamlı.hep sirtin sıfır olsun yaslandigin yere.ben arastrdm bunu buldm cozum olark.hamile olanlar 5 haftada bel ağrısı çekilmesi normalmi sizce benim belim çok ağrıyorr...
Vivaldi sen kaçıncı haftandasın şimdi sen maşallah baya ilerlemişsindir.. dediğin gibi yaptım ayağımın aldına koli koydum masanın altında biraz rahatlattı beni.hep wc ye gidiyorum kanama oldumu diye paronayak oldum geceleri korkarak uyanıyorum kanama oldu diyorum eşime bakıyoruz bişey yok.. 3 hafta sonra gel dedi bana doktor bebeği görmek için.. bende erken gitmek istemiyorum ultrasonunda zararı varmış yazıyor bazı sitelerde..Cok normal hem de.mahvoldm ben bel agrisindan.suanda da bazen agri oluyor ama bende ilk haftalar cok oluyordu.sirtinda hic bosluk olmayacak sekilde otur devamlı.hep sirtin sıfır olsun yaslandigin yere.ben arastrdm bunu buldm cozum olark.
Erken gitsende gorup kalp atisini duyamazsin canim o yuzden acele etme 12.haftasina kadarda alttan utrasyonun hic bir zarari olmuyomus merak etmeVivaldi sen kaçıncı haftandasın şimdi sen maşallah baya ilerlemişsindir.. dediğin gibi yaptım ayağımın aldına koli koydum masanın altında biraz rahatlattı beni.hep wc ye gidiyorum kanama oldumu diye paronayak oldum geceleri korkarak uyanıyorum kanama oldu diyorum eşime bakıyoruz bişey yok.. 3 hafta sonra gel dedi bana doktor bebeği görmek için.. bende erken gitmek istemiyorum ultrasonunda zararı varmış yazıyor bazı sitelerde..
peki ben şimdi kaç haftalık hamileyim 4 nisanda 5. günlük embiryo konuldu .. hesaplıyıcılar 5+0 gösteriyor ama doktor 4 haftalık dedi..Erken gitsende gorup kalp atisini duyamazsin canim o yuzden acele etme 12.haftasina kadarda alttan utrasyonun hic bir zarari olmuyomus merak etme
İnşallah canım. Rabbim hepimize nasip etsin. İlk ya0tirdigimizda toplam sayı 8 milyondu,hız ve morfoloji sifirdi. Uç kay keciboynuzu kuru uyguladik ona rağmen toplam sayı 4 bine düşmüştü. Hız ve morfoloji gene sifirfi. DNA hasar testini henüz yaptiramadik.Ankara ya da istanbulda yapılıyormuş.merhaba
inşallah herşey güzel olur tez vakitte hamile kalırsın.
durumumuz aynı mı tabi ki ben bilemem ama eşime her türlü ilaç vitamin gıda takviyesi yaptık ama sonuc düzelmedi hatta bazen kötüleşti en son 1 ay arayla test yaptırdık ve ilkinde total 20000 ve sperm sayısı 500 tane yazıyordu ve hepsi hareketsiz yanı sıfır. ikinci sperm testinde total 4000 ve sperm sayısı 1000 tane yazıyordu tabi hareket gene sıfır 2 yıl önce biz yaptırdığımızda totalde 80000 ve sperm sayısı 40000 leri gördük ama zamanla azaldı bende artık bıraktım çünkü iyiye doğru bir gidiş olmadı .
bu arada dna hasarı yaptırdınız mı kaç çıktı
Merhabalar..oncelikle hayirli ugurlu olsun,Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Tup bebek denememi sisli memorialde yaptirdim,ameliyat icin de semra hocadan gun aldik.Ancak fatih sendag ismini de cok duyuyorum ameliyat icin.kararsiz kaldimHiç merak etme ameliyatı kim yapacak.. bana da aynısı olmuştu çikolata kistinin kötü huylu bi kist olabileceğini söyledi başka bir doktor ben semra hanıma gtiiğimde ağlayarak gittim oda ameliyatı ben yapıcam dedi çok kaygılı göründüğüm için.. neyse sonuçta neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz dediler kahraman ülker,cihangir hoca ve semra hoca 3 doktor girdiler gerek olursa onkoloji doktorlarıda hazırda beklediler.. herşeyi anlattılar tüpleri tamamen alabilriz endometriozis tıkadıysa dediler yumurta rezervin yarı yarıya düşecektir dediler gerekli görülen herşey için onay aldılar..
ameliyat bittiğinnde semra hoca geldi ve çok başarılı geçtiğini kistin %100 çikolata kisti olduğunu tüplerimin ikisininde açık olduğunu söylediler tabi yumurtalıklar biraz zarar görmüş yapılcak bişey yok ona.. 3 ay deneme süreci verdiler erkek inf de olduğundan dondurulmuş naturel siklusla allahın izniyle çok yeni pozitifaldım.. allah sonumuzu iyii etsin...
Canim ben de hep merak etmistim kac haftalık oldgmu.normal kadinlar gibi yani adetin ne zamN olduysa o zamandan hesapliyorlar.son adet tarihinin ilk gununden bugune kadar kac gün geçtiyse iste o kadarlik bebegin.ama ultrasonda daha ileride cikabiliyor.benim 13.haftaya girdi cok sukur ya.o kadar cabuk geciyor ki.o ilk tutunma kanamasindan sonra ben de hep lavaboya korkuyla gidiyordm hala da oyle..kese gorunumune gelince.biz eşimle transferden sonra 21 gun beklemedik daha erken gittik.doktorlar 3 hafta sonray hem kalp atisini duymak hem keseyi birden gormek icin cagiriyorlar.oysa kesen daha erken gözüküyor ama kalp daha gec atiyor ve doktorlarin dedigne gore 10 haftadan once dinlenmesi de iyi degl.o dinleme cihazi isi veriyomus..ama zarari yok normal ultrasonun. düzgün bi doktor bakmalı.ben hic vajinal baktirmadim.hep karindan.peki ben şimdi kaç haftalık hamileyim 4 nisanda 5. günlük embiryo konuldu .. hesaplıyıcılar 5+0 gösteriyor ama doktor 4 haftalık dedi..
Vural Merhaba nasıl gidiyor İnş güzel bir hamilelik yaşarsın.Bir sorum olacak.Bu natürel siklus tedavisinde folbiol kullandın mi. Veya öncesinden kullandığın devam ettiğin bir vitamin var mı.canım kısmettir benim 4. denememde oldu aynı embiryolarla aynı siklusla yani.. dondurulmuş olan embiryolar kondu diğer tutmayanlarda rahim kalınlığım düşüktü 7.5 ti belki ondan tutmamıştır..çikolata ksitide tutmaması için bir neden mesela iyice araştırmadan bidaha yapmayın bence
Evet memorial vajinal bakiyormus.ama biz malesef gidemedik sonra memoriala.o yüzden de vajinal baktirmadm başka yerde de...onlar kadar iyi doktora rastlamadik cunku.istanbulda olanlar sansli valla hastane konusunda..Memorial cajinal bakiyo canim ben ustten baktirdim keseyi gorup kalp atisini duyamamisti memoriale gittim vajinal bakti ve tehlikeli olmadigini soyledi kalp atisini fazla dinlwtmiyor doktor cunku bebek o sesten rahatsiz oluyormus
Ben yaptırdm.bin tl indirim oluyor.normal ucret suan ne kadar bilmiyorum ama ilaclarla beraber 7 8 bini bulur.benim doktorum emre turgut.biz ondan cok memnun kaldık.hastaneden de cok memnun kaldik.cok profesyonel hem hastane hem de ekipMerhaba arkadaşlar. Memorialde raporlu tüp bebek yaptıran var mı acaba?? Ne kadar tuttu ilaçlar vs. Bir de hastaneden memnun musunuz?? Hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Allahım kucağımiza almayi nasip etsin en önemlisi bu.. Ben daha hic bişey görmedim ya var mı yokmu emin olamıyorum. Doktor kanama olmadığı sürece bakmak için 3 hafta sonra gel dedi.. insallah kanamam olmazsa beklerim çünkü ilk seferde her gün vajinal ultrason kalp atışı dinlediler 6 haftalikken sesini açtılar falan belkide ondan durdu kalbi.. bende okudum 10 haftadan önce Riskliymis. .Canim ben de hep merak etmistim kac haftalık oldgmu.normal kadinlar gibi yani adetin ne zamN olduysa o zamandan hesapliyorlar.son adet tarihinin ilk gununden bugune kadar kac gün geçtiyse iste o kadarlik bebegin.ama ultrasonda daha ileride cikabiliyor.benim 13.haftaya girdi cok sukur ya.o kadar cabuk geciyor ki.o ilk tutunma kanamasindan sonra ben de hep lavaboya korkuyla gidiyordm hala da oyle..kese gorunumune gelince.biz eşimle transferden sonra 21 gun beklemedik daha erken gittik.doktorlar 3 hafta sonray hem kalp atisini duymak hem keseyi birden gormek icin cagiriyorlar.oysa kesen daha erken gözüküyor ama kalp daha gec atiyor ve doktorlarin dedigne gore 10 haftadan once dinlenmesi de iyi degl.o dinleme cihazi isi veriyomus..ama zarari yok normal ultrasonun. düzgün bi doktor bakmalı.ben hic vajinal baktirmadim.hep karindan.
Aaaa şok oldm suan.nasil dinlerler 6.hafta .ben burda kac doktora gittim dinletmeyiz dediler.10 haftadan once cok tehlikeli isi dalgasi veriyormus bebege.zararliymis.doktor dedi ki dinleten olursa bile dinletme.zaten kalp atisi gozukuyor dinlemeye bile gerek yok.sakin bu sefer dinleme 10 hafta olsn en az vural..Allahım kucağımiza almayi nasip etsin en önemlisi bu.. Ben daha hic bişey görmedim ya var mı yokmu emin olamıyorum. Doktor kanama olmadığı sürece bakmak için 3 hafta sonra gel dedi.. insallah kanamam olmazsa beklerim çünkü ilk seferde her gün vajinal ultrason kalp atışı dinlediler 6 haftalikken sesini açtılar falan belkide ondan durdu kalbi.. bende okudum 10 haftadan önce Riskliymis. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?