Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayşe hanım onermedi bana dondurulmusa cgh yapılmasını. Çöz dondur sağlıklı olmaz dedi. Sperm sorununuz var dışardan sağlıklı gorunebilr ama sağlıklı değiller demek ki diyor. Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin.

Merhabalar.aslında durumumuz benzer.ilk denemem yapıldı ve tutmadı.3 tane dogal yoldan kımyasalım da var.sorun bulunamıyor.sadece sağ tup tıkalı.laparoskopi ve histeroskopi önerdiler.benım de 2 hafta ıcınde amelıyatım var.Acıp bakacaz neyle karsılacaz bılmıyoruz dıyorlar ve oldukça tedırgınım ne cıkacak acaba dıye

Arkadasin doktorlra inanmasin banada butun butun gittigim doktor asla cocugun olmaz tup bebek bile olmaz kibrisa git dediler bende artik son carem gidiektim ama allahim o kadarbuyukki tup bebekle hamile kalabildigimi ogrendim iki kere bebekerimi kaybetmis olsamda hamile kalabiliyormusm arkadasina eni ornek goster pes etmesin

Kesinlikle Allahın kudreti işte.Kesinlikle söyleyeceğim hatta okuyacağım bu msj çok yakın akrabam.tşk.Allah hepimize acısın yardım etsin inş.

Amin canim inş.Allah dermansiz dert vermesin.isteyen herkese ve bizlere saglikli hayirli evlatlar versin.

Ewet canim bi araştirsinlar bakalim bi baksinlar ne gerekiyorsa yapilsin.belki bende de bi problem vardir.hayirlisi artik.

Kızlar Slm Semra hnm Nasıl ?benim hikaye biraz uzun , artık son olsun istiyorum birşey sorucam laparoskopi'den sonra nekadar sonra tedavıye başladınız ? Bende miyomda da var 5cm

Bir çok genetik test adı var mesasela bende faktör 5 leiden mutasyonu çıktı,faktör 2 var trombofili testleri var .. en sık görünen bi kaç tane gene bakılıyor sadece hepsine bakılması mümkün değil o yüzden sebepsiz olanlara iğne veriyorlar tedbir amaçlı kesin bilinemiyor..

spermler kalitesisse nasıl bu kadar kaliteli embiryo oluşuyor acaba bana mantıklı açıklama gibi gelmedi semra hoca mı söyledi bunu sonuçta spermleri son teknolojiyle acaip büyütüyorlar her şey net görünüyor.. dna ları bozuksa onu bilemem tabi ama ozamanda dölleyememesi lazım diye biliyorum..

sadece laporoskopi mi yapıldı histeroskopide yaptılarmı size kanama transferden 4 gün sonra mı oldu,, bide laporoskopi ameliyatında kist falan alındımı

spermde dna hasar testi yapılabiliyor baksınlar ozaman benim eşimin morfoloji e hareketlilik sıfırdı 8 mio sayı vardı.. kaan aydosa gittik bizi düzen laborotuarına yönlendirdi bide orda yaptırın dedi dna hasar testide istedi.. bizde morfolojide hareketlilikte normal sınırda çıktı 18 mio sperm sayısı dna hasarı bulunmamaktadır yazıyordu.. sizde yaptırabilirsiniz çok pahalı bi test değildi semen analizi kadar falandı..en azından bilirsiniz ona göre cgh yapılır

sadece laporoskopi mi yapıldı histeroskopide yaptılarmı size kanama transferden 4 gün sonra mı oldu,, bide laporoskopi ameliyatında kist falan alındımı
Daha önce 2 ya da 3 kere histo.yapıldı başka doktorum yapmıştı hatta çizik attığında hamile kaldım kalp atışı durdu.laporoskopi de sol tüpte hidrosalpenks vardı kapatıldı.ondan sonraki 2 kere donmuş embriyo transferimde 4.gün kahve lekelenmem oldu ikincisinde kan testinde pozitif gördüm ama 10.günde sıfırlanmıştı

Kızlar Slm Semra hnm Nasıl ?benim hikaye biraz uzun , artık son olsun istiyorum birşey sorucam laparoskopi'den sonra nekadar sonra tedavıye başladınız ? Bende miyomda da var 5cm
Semra hoca 10 numara bi doktor.. çok fazla konuşmaz seni ikna etmek için uğraşmaz genelde senin doktorunla iletişim kurar yapılacak olanı ona anlatır ve çıkar.. laporoskopiden sonra 3 ay normal olmasını bekleyelim dedi semra hanım olmassa dondurulmuşlarla devam ederiz dedi.. çikolata kistim alınmıştı yapışıklık açılmıştı ve rahim genişletilmişti..

Dna hasar testi ist daki labaratuatrlar da yapıyo.bunu semra hoca mı istedi??ona göre cgh yapıldı öyle mi

Yani toplam 3 kez gebe kaldınız.. kan pıhtılaşması testi yaptırdılar m ı size faktör 5 falan.. laporoskopiden hemen sonraki aymı donmuş transferi yapıldı

Dna hasar testi ist daki labaratuatrlar da yapıyo.bunu semra hoca mı istedi??ona göre cgh yapıldı öyle mi
Bizde dna hasarı çıkmadı çıksaydı nasıl bi tedavi uygulanırdı bilmiyorum. CGH yapılmadı dolayısıyla bize..
testi Prof dr. ürolog Kaan AYDOS istedi.. erkeklerin semra kahramanıda bu doktor..

Hiç merak etme ameliyatı kim yapacak.. bana da aynısı olmuştu çikolata kistinin kötü huylu bi kist olabileceğini söyledi başka bir doktor ben semra hanıma gtiiğimde ağlayarak gittim oda ameliyatı ben yapıcam dedi çok kaygılı göründüğüm için.. neyse sonuçta neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz dediler kahraman ülker,cihangir hoca ve semra hoca 3 doktor girdiler gerek olursa onkoloji doktorlarıda hazırda beklediler.. herşeyi anlattılar tüpleri tamamen alabilriz endometriozis tıkadıysa dediler yumurta rezervin yarı yarıya düşecektir dediler gerekli görülen herşey için onay aldılar..
ameliyat bittiğinnde semra hoca geldi ve çok başarılı geçtiğini kistin %100 çikolata kisti olduğunu tüplerimin ikisininde açık olduğunu söylediler tabi yumurtalıklar biraz zarar görmüş yapılcak bişey yok ona.. 3 ay deneme süreci verdiler erkek inf de olduğundan dondurulmuş naturel siklusla allahın izniyle çok yeni pozitif aldım.. allah sonumuzu iyii etsin...

Semra hanımla gorisemedim mail attım o da ayşe hanima araştırmış beni. Sperm sorunu yüzünden diyor başka bir şey denmiyor. Bana uygulanan bir şey olmadı hiç. Sperm DNA Sina baktiracagiz . bakalım çok mu vahim o da :-( tedavi başında döllenme olmayabilir ,5. Güne embriyilariniz gitmeyebilirgitmeyebilir dendi. 5. Güne gittiler 5 AA ve 5ab olarak 5 tanesi de donduruldu ama olmayınca olmuyor :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…