Ya dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam kalp oluşumu bu 5. haftada gerçekleştiğinden çok riskliymiş antibiotik kullanımı öyle yazıyor.tarçın kullanıyım dedim bi baktım hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor zencefil kullanıyım dedim ondada adet söktürücü olduğundan kullanılmamalı yazıyor ne yapabilirim bilmiyorum karbonatlı ve tuzlu su yaptım ama sonu hastane gibi görünüyor..
clearblue marka test kullanmıyormusun gülen yüz çıkacak.. diğerleriyle anlayamassın muhtemelen çatlamıştır yumurtan.. yani tam bilmiyorum keşke clear blue kullansaydın
Offf vural yaa ben de cok kotuyum basim cok kotu agriyor.apranaks icsem gececek hemen yada bi igne yesem.parol.iciyorm hiçbirseye yaradigi yok kafayi yicem agliyorm surekli.basindan beri bu bas ağrılarını çekiyorm ben de yaaa.hamilelik bunyeyi ve bagisiklik sistemini alt ust ediyor bunu anladım.hasta olmazdm hic bukadar.her gün hastaym 3 aydir.Allah bize dayanma sabri versin.dogurunca da ilac alamiyoruz bi sure.Ya dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam kalp oluşumu bu 5. haftada gerçekleştiğinden çok riskliymiş antibiotik kullanımı öyle yazıyor.tarçın kullanıyım dedim bi baktım hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor zencefil kullanıyım dedim ondada adet söktürücü olduğundan kullanılmamalı yazıyor ne yapabilirim bilmiyorum karbonatlı ve tuzlu su yaptım ama sonu hastane gibi görünüyor..
Ya dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam kalp oluşumu bu 5. haftada gerçekleştiğinden çok riskliymiş antibiotik kullanımı öyle yazıyor.tarçın kullanıyım dedim bi baktım hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor zencefil kullanıyım dedim ondada adet söktürücü olduğundan kullanılmamalı yazıyor ne yapabilirim bilmiyorum karbonatlı ve tuzlu su yaptım ama sonu hastane gibi görünüyor..
Yutulmuyor ama deriye degdigi icin ve kimyasal oldgu icn zararli sanirm.cnku nane yagi mesela migrene iyi geliyor.bir ümit onu kullanaym dedm hamilelikte zararliymis.alnima burnuma surecektim tek...yani sac boyası ve bazi kozmetikler temizlik malzemeleri hepsi zararli.malesef dayanmaktan baska cozumumz yok.belki hamileye zarari olmayan bir ilac karisim vs. Vardir.ama biz bilmiyoruzBoğazın için tanflex boğaz spreyi yada gargara kullanabilirsin.yutmadığın için belki gebeliğe etkisi olmaz.
Bi araştır istersen.çok geçmiş olsun
Canim cok basagrisi cekwn.biri olarak ve hicbir agri kesici icmeme izin yok o yuzden elime bas parmakla isaret parmagimin birlestigi yere masaj yapiyorum annima tulbent sariyorum patates dilimleyip koyuyorum iyi geliyo bence dene rabbim sifa versinYutulmuyor ama deriye degdigi icin ve kimyasal oldgu icn zararli sanirm.cnku nane yagi mesela migrene iyi geliyor.bir ümit onu kullanaym dedm hamilelikte zararliymis.alnima burnuma surecektim tek...yani sac boyası ve bazi kozmetikler temizlik malzemeleri hepsi zararli.malesef dayanmaktan baska cozumumz yok.belki hamileye zarari olmayan bir ilac karisim vs. Vardir.ama biz bilmiyoruz
Mutlaka deneyecegim canm.çok sagol.her gun ağrıyor valla hayatimda boyle olmadm.Canim cok basagrisi cekwn.biri olarak ve hicbir agri kesici icmeme izin yok o yuzden elime bas parmakla isaret parmagimin birlestigi yere masaj yapiyorum annima tulbent sariyorum patates dilimleyip koyuyorum iyi geliyo bence dene rabbim sifa versin
inşallah bir sonra ki denemenizde nasip eder.ben 3 yıllık evliyim.ilk denemem de oldu çok şükür.vakti saati gelince olucak inşallah.pozitif düşün.başka şeylerle ilgilenmeye çalış.çok zor biliyorum ama yapabilirsen sonucu iyi olur.inşallah olucak hepinizin.Merhaba pozitif sonuc alan arkadaslar kacinci denemede oldu kac yillik evlisiniz cevap verirseniz sevinirim ben memorialde 7 ci denememi yaptim negatif oldu anlatin bizede umut olsun biliyorsunuz bu surec cok zor
Çok geçmiş olsun ben karbonatlı suyla gargara yaptım sürekli bugün ltihap hafiflemişti kalktığımda.. ama gece çok çektim öğlen ve yatarken baya ağır yemişim midemi bozdu bütün gece uyumadım sindirmedi resmen bugünde mide bulantım hafif hafif başladı psikolojikmi acaba bugun 5 hafta oldu sizin mide bulantınız ne zaman başladı..Offf vural yaa ben de cok kotuyum basim cok kotu agriyor.apranaks icsem gececek hemen yada bi igne yesem.parol.iciyorm hiçbirseye yaradigi yok kafayi yicem agliyorm surekli.basindan beri bu bas ağrılarını çekiyorm ben de yaaa.hamilelik bunyeyi ve bagisiklik sistemini alt ust ediyor bunu anladım.hasta olmazdm hic bukadar.her gün hastaym 3 aydir.Allah bize dayanma sabri versin.dogurunca da ilac alamiyoruz bi sure.
Sagol cnm.senin de iyi olmana cok sevindm.bugn ben de daha iyiym.Çok geçmiş olsun ben karbonatlı suyla gargara yaptım sürekli bugün ltihap hafiflemişti kalktığımda.. ama gece çok çektim öğlen ve yatarken baya ağır yemişim midemi bozdu bütün gece uyumadım sindirmedi resmen bugünde mide bulantım hafif hafif başladı psikolojikmi acaba bugun 5 hafta oldu sizin mide bulantınız ne zaman başladı..
Canm genelde tüp bebek yaptırdı burdakiler.çok az aşılama yapan var.ama tüp bebek gibi külfetli degl.istersen hastaneyi ara sor.tüp bebegin belli bir ucreti var.telefonda soyluyorlar.asilamanin da vardir ortalama fiyati .uç asagi bes yukari bisey olusur kafanda.şişli memorialde aşılama yaptırıp hamile kalan yok mu fiyaı nedir? yada kime yaptırdınz:) cevap veren olursa sevinirim
Kac yumurtan çıkmıştı ki.besinci gune giderse cok iyi.bizm 23 yumrta vardi 17 si falan dollendi de noldu.geriye iki embryo kalmsti.kısmet o is ya.bakarsin ikisi de guzel gider.iyi olrsa muhtemelen ikisini verirler bi seferde.benmki gibi.az önce hastaneden aradılar 2 yumurta döllenmiş
ayın 27 sinde randevum var semra hanımla ama meraktanCanm genelde tüp bebek yaptırdı burdakiler.çok az aşılama yapan var.ama tüp bebek gibi külfetli degl.istersen hastaneyi ara sor.tüp bebegin belli bir ucreti var.telefonda soyluyorlar.asilamanin da vardir ortalama fiyati .uç asagi bes yukari bisey olusur kafanda.
Hayirli olsun allah kucaginiza almayida nasip etsin insallahinşallah bir sonra ki denemenizde nasip eder.ben 3 yıllık evliyim.ilk denemem de oldu çok şükür.vakti saati gelince olucak inşallah.pozitif düşün.başka şeylerle ilgilenmeye çalış.çok zor biliyorum ama yapabilirsen sonucu iyi olur.inşallah olucak hepinizin.
rezervim düşüktü zaten en son ayse hoca 3 yumurta olgun tedaviye cvp veren dedi.6 yumurta topanmıstı bugünde aradılar 4 ü olgun 2si döllendi dediler inşş hayırlısıyla nasip olup olucağı varsa tek yumurtaylada olur olmucaksa hiç olmaz.bende onu sorucaktım inşş 2 side gelişirse tekmi transfer olur yoksa ikisinidemi transfer ederler.Kac yumurtan çıkmıştı ki.besinci gune giderse cok iyi.bizm 23 yumrta vardi 17 si falan dollendi de noldu.geriye iki embryo kalmsti.kısmet o is ya.bakarsin ikisi de guzel gider.iyi olrsa muhtemelen ikisini verirler bi seferde.benmki gibi.
Keske fiyati bilsem de daha cok yardim edebilsem.burda dedigm gibi genelde tüp bebek hastalari oldgu icn cevap veremedi arkadaslar.hastaneyi ararsan merakını giderirsin.tüp bebek birimine baglan.sekreterler söylüyor hemen.zaten durumuna göre bi tedavi sekli ve fiyatlandirma çıkacak.asilamayi kendin mi tahmin ediyorsn yoksa herhangi bir doktor mu söyledi.semra hocadan sonraki doktor konusunda da bizler dedigim gbi asilama degil tüp bebek yaptrdk ama herkes hemen hemen doktorundan memnun.benmki emre beydi.guler yuzlu sicak biri.hastanedeki doktorlarin hepsi iyi ve ilgili cnm.suphen olmasn.ben hic arastrmadan rastgele gorundum o an bos olan doktora verdiler randevumu.ozaman bu sayfaya bakmiyordm.semra hanimi duymustuk.kismet sans biraz bu isler..ayın 27 sinde randevum var semra hanımla ama meraktanduramıyorum erken öğrenmek istiyorum semra hanımdan sonra da hangi doktorda devam etsem bilmiyorum aylin hanım sempatik geldi . cevap verdiğin için tşk ederim kimse vermeyecek sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?