Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim yasina ve embryolarinin durumuna bağlı.bizm bi embryo cok kaliteli degldi yaşım 30 du ilk denememdi.ama o an bi anlik karar verdi semra hoca.ikisini birlikte dondurmuslardi mecburen ikisini çözdüler.tekrar dondurup cozdurmek mantkli degl dedi.ikisini verelim dedi.ona biraktm tabi karari.iki cocuk riskli deyip duruyorlardi tum doktorlar.iki embryoya sevineym mi uzuleym mi bilemedm o an.cok sukur iste olnca oluyor 13.haftaya geldik.senin taze transfer edeceklerse birini verip birini dondururlar bence.ama ikisinden biri dusuk kalite ise ikisi birden verilir..

benim duru biraz karışık ayşe hanımda ön görüşme oldum.o söylemişti aşılama diye ama hsg görüntümde problem gördü başka bi doktor .ben de işinn ehli kendimi rahatça teslim edebileceim bi doktor olsun diye semra hanımda karar kıldım.ama onunla her seferinde görüşme olanağım olmayacak biiyorum.onun çizdiği yolda başka bir doktorla ilerlemek istiyorum.laparoskopi de olabilirim yani durumum çok net değil.lap. olmazsam aşılama ile başlayacaklar.

Hmmm anladm.yani genelde en ufak bi pürüz varsa tup bebek yapiyolar.cnku daha kesin cozum daha guzel sonuc alınıyor.semra hocayı ben de 2 kez gordum cnm bes on dkk..o fikir sunuyor sonucta..diger doktorlar da hemen hemen aynı.semra hanimi mutlaka gor durumun belirsiz cnku.insallah senin için en hayırlı tedavi sekline karar verilir.

kaliteleri hakkında bişey demediler bana sadece 2 si döllendi perşembe günü arayın tekrar dedi 3 . gün oluyo perşembede

kaliteleri hakkında bişey demediler bana sadece 2 si döllendi perşembe günü arayın tekrar dedi 3 . gün oluyo perşembede
Canm daha kalite bilgisi yok cnku günlerine gore kalitesini soyleyecekler.besinci gune gelirse kaliteli diyecekler insallah...cumartesiye kadar devam eder insallah embryolarin.

Kesinlikle cnm şunu anladım ki gebelikte hastalıklar daha uzun sürede geçiyormuş , belkş her ilacı kullanamadığımızdandur ... Ben normalde fmf hastasıyım , bilen bilir , normalde 48 saat süren Ağrı'larım 2 haftada zor gitti , arada hastaneye bile yatırdılar ama bu günlere şükür tabi , Allah beterini göstermesin....

Son düzenleme:
Cok gecmis olsn cnm.zor yaa hamilelikte hastalik.yani gribi usutmeyi bilmeyen biriyim.her Allahin günü hastaydm.üsume krizleri migrenler vs.vs.sebebi. bence vitaminlermzi bebeklerimizle paylasinca biz vitaminsz kaliyorz...napalim feda olsun.saglikla gelsinler de.nasil gidiyr hamilelik.

Hsg de ne gördüler??

Aslina bakarsaniz bebek annenin hasta olan yerini tedavi edermis bende migren var ve gebeligim boyunca hic bas agrisi yasamadim dogum oldu agrilarim basladi hamilelige baglamayin agrilarinizi stres bu agrilarin sebebi bence bu arada naturel sikilus hastasiydim bugun yumurtam catlamamis catlatma ignesi verdiler ve haftaya sali transfer var dualarinizi bekliyorum kizlar saglikla bu sefer bebegimi kucagima akim insallah

Vur
Vural Merhaba nasılsın takipteyiz inş.Güzel bir hamilelik geçirirsin.bir sorum olcak natürel siklustata adetin ikinci günümü ilk kontrole gittin ve natürel siklus transfere kadar toplam kaç gün sürdü.tşk.

Ben de oyle duymuştum ama malesef ben hala migren krizleri geciriyorum.doktor bile diyor migren hamilelikte olmaz.ama oluyor iste.haftaya sali transferin demek.dualarimz seninle canm.bu kez insallah sonuna kadr hersey yolunda gider.

Inş.hayırlısı olsun Allah yüzünüzü güldürsün.banada natürel siklus olabilirsin denildi Buradaki arkadaşlardan Vural da naturelle şimdi hamile sizden önce onada bu soruyu yazdım ikinizden de cevap bekliyorum adetin 2. günümü gidiliyor muayeneye.toplam kaç gün sürüyor transfere kadar.Drunuz kimdi.Tşk.

Arkadaslar üniversite hastanelerden tup bebek raporu almak için hangi hastaneye sorduysak devletten asilama yapılmış olması şartı var dediler bu konuda bi bilgisi olan varmi

Evet canim ikinci gun.gittim.ayin 9da ilk gittim 16ikinxikonturol 19bugunde gittim yumurtam catlamamis o yuzden catlatma ignesi kullandim bugun haftaya salida transfer var insallah yaklasik 18gun oluyo baslamayla transfer hakkinda hayirlisi olsin seninde canim

Çok tşk Allah raziolsun İnş hepimizin hakkında hayırlısı olur.güzel haberlerini bekliyoruz İnş.

Arkadaslar üniversite hastanelerden tup bebek raporu almak için hangi hastaneye sorduysak devletten asilama yapılmış olması şartı var dediler bu konuda bi bilgisi olan varmi
ünv hastanesini bilmiyorum ama eğitim araştırma hastanesinde doktor banada ilk basta devlette aşılama dedi ama sonra birini aradı oda dedi özelde yapılanlarda kabul ediliyor dedi.

günaydın arkadaşlar.naturel siklus tedavisinde transfer öncesi herhangi bir hormon değerine bakılıyor mu acaba?sadece rahim kalınlığı mı ölçülüyor?

Adetin ikinci günü gittim transfer senin yumurtlama gününe göre değişkenlik gösterir.. ben nisanın 4. de transfer oldum yumurtam çatladıktan 7 gün sonra transfer ediyorlar. ilaçlı olmadığından tam bir gün verilemiyor..çatlayınca 7 gün sonra transferin var diyorlar tabbi embiryon 5. gün ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…