- 9 Mart 2015
- 106
- 80
- 103
Yani 13 günde toplanacak senin ins. Ya benim gösterim var o yüzden cok soruyorum kusura bakma benim ignemin buğun yedinci gunuBugün ovitralle cuma toplama insallah
Evet ortalama 12 14 gun arasında toplanıyormus zaten.Yani 13 günde toplanacak senin ins. Ya benim gösterim var o yüzden cok soruyorum kusura bakma benim ignemin buğun yedinci gunu
Aynen bizde de öyle. Ben yumurta takibi falan derken kendimi tup bebek eğitimi alırken buldum.Ohhhh Ohhh cok sevindim ins 13 yada 14 te toplarlar:) tup bebek plansız olunca herşey birbirine girdi bende
Belki bizim icin hayırlısı böyledir . Sizin ne gibi bi sikinti var tup bebeğe yönelmenizdeAynen bizde de öyle. Ben yumurta takibi falan derken kendimi tup bebek eğitimi alırken buldum.
Merhabalar.hayirli bir sekilde gecsin insallah opu.. Benim de melih bey yapti kesinlikle yumurta toplama uzmani bence de ..icin rahatlikla gidebilirsin.ne agrim oldu ne kanamam eli cok hafifBeni sabah 5.30 da cagirdolar. Melih bey diye biri yapıyormuş dogrumu
çok teşekkür ederim.Merhabalar.hayirli bir sekilde gecsin insallah opu.. Benim de melih bey yapti kesinlikle yumurta toplama uzmani bence de ..icin rahatlikla gidebilirsin.ne agrim oldu ne kanamam eli cok hafif
Tabiki hayırlısı böyledir mutlaka. Bende pko var.eşimde sperm sayisi düşük. 2 yıldır olmadı. İlk deneyimim heyecanlıyım. Sizde sorun neydi.Belki bizim icin hayırlısı böyledir . Sizin ne gibi bi sikinti var tup bebeğe yönelmenizde
Eeee süper buse.iki katını geçmiş bile daha niye telaş yapıyorsun ki.Ben de 6.deneme olduğu için tecrübeliyimKızlar 12. Gün testi mi yaptım...499 çıktı ne diyorsunuz Vivaldi mesajı görünce dön nolur 10.gün testim de 204 dü
canım doktorun kimdi senin bende ayşe hanımı düşünüyorumda fikrin varmı?Evet ortalama 12 14 gun arasında toplanıyormus zaten.
ohh oh maşallah değe harikaKızlar 12. Gün testi mi yaptım...499 çıktı ne diyorsunuz Vivaldi mesajı görünce dön nolur 10.gün testim de 204 dü
Mükemmel bir insan seninle üzülüp seninle seviniyor çok içten ve başarılı benim doktorum Ayşe hocaydı çok memnunumarkadaşlar ayşe hoca hakkında yorumlara ihtiyacım var nasıl bi hekim memnunmuydunuz??
canım transferinede o mu girdi?benim aylin hanımdı ama ayrıldı yeni bi dr seçmem lazım bayan olsun istiyorum sanırım ayşe hanımı seçecem aylin hanımda onu önerdi bana umarım bende memnun kalırımMükemmel bir insan seninle üzülüp seninle seviniyor çok içten ve başarılı benim doktorum Ayşe hocaydı çok memnunum
Canim degerin guzel benimki 826 cikmisti ama ilaclarin da etkisi vardi.sende ilac yok.herkesin degeri cok asiri artacak diye bisey yok.katlanmis iste.. Iki tane olmamasi ihtimaline hazirlikli ol sen yine de.benim ilacli old.icn belki 800 u gecti.bence iki tane seninki de.ya beta hcg degerleri kisiden kisiye cok değişen bisey.gercekten.onemli olan hemen hemen ikiyle carpilmis olmasi.seninki de olmusKızlar 12. Gün testi mi yaptım...499 çıktı ne diyorsunuz Vivaldi mesajı görünce dön nolur 10.gün testim de 204 dü
Benle ayni donem tedavide olan hastasi cok memnundu.hamile kaldi ztn.suan dogurmustur :)arkadaşlar ayşe hoca hakkında yorumlara ihtiyacım var nasıl bi hekim memnunmuydunuz??
Herşeyimle Ayşe hoca ilgilendi ama transferim pazar gününe denk geldi sevinç hanım yaptı transferimicanım transferinede o mu girdi?benim aylin hanımdı ama ayrıldı yeni bi dr seçmem lazım bayan olsun istiyorum sanırım ayşe hanımı seçecem aylin hanımda onu önerdi bana umarım bende memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?