Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sanırım tek zaten bu ayın sonu yada haziran 1 -2 gibi de herhangi bir hastaneden randevu alıp kesenizi görmeye gidin dedi. Hastane araştırıyorum ama Nasıl güvenicem bilemiyorum böyle ilgili bir yerden sonra

Tabiki hayırlısı böyledir mutlaka. Bende pko var.eşimde sperm sayisi düşük. 2 yıldır olmadı. İlk deneyimim heyecanlıyım. Sizde sorun neydi.
Ayyyy benim bekarken geçirdigim çık. Kisti ameliyatı ve suan olan çık. Kistim benim gibi aranızda hiç örnek yok mu mutlaka vardırda sessizdeler heralde cok şükür esimde sikinti yok hsg de de bir problem göremedi semra hanim olumsuzluklar yazarsak

Sanırım tek zaten bu ayın sonu yada haziran 1 -2 gibi de herhangi bir hastaneden randevu alıp kesenizi görmeye gidin dedi. Hastane araştırıyorum ama Nasıl güvenicem bilemiyorum böyle ilgili bir yerden sonra
Niye tek diyosn hemen umitsizce.ayni kalitede neden olmasn ikisi.ayrica dr konusnda hastane konusnda cok pinpirkli olma biz burda rezalet hastanelere mecburuz bi kese gorecekler herkes yapar.vajinal baktirma tavsiyem.bide çok evhamlannca bisey olyr.rahat ol.Allah korur bebeklerini :)

Kese ve kalp için Ayşe hoca 1 hazirana bana randevu alın dedi ona aldık Ayşe hocaya sorucam artık tavsiye edeceği bir yer var mı diye.takılmamak lazım aslında Rabbim nasip etti ya çok şükür sağlıcakla kucağımıza da alırız inş

Ne zaman transferin
canım tedaviye başlıycam inşallah ona gün sayıyorum 4.tedavi olucak bi değiştiricem merkezi filan dedim kızdım olmayınca ama şuan yatıştım biraz biliyorum ellerinden geleni yaptıklarını ama negatif kötü bişey olunca suçlıycak bişiy arıyorum herhalde.artık ya nasip ya kısmet deyip başlıycam bakalım.ayşe hanımla her evresi stres vala yoruldum opusu pgt si sağlıklı çıkacakmı? transfer ooooo nasıl stres yapmam arkadaşlar

stresli olmaz miiii.ben pgt sonucunu dr acijlarken hungur hungur aglamistim.hic kolay degil hemde hicc.ne yapalim yaa insan negatifi gorunce aman diyo yeter e aradan biraz zaman gecip sakinlesince cocuk hasteri de depserince bi daha deneyelim diyorsun.ceken bilir hele ust uste tevalilerden yipraninca.cook iyi anliyorum canim.insallah hersey guzel olacak guzel huzurlu gunlerimiz olur insallah

Amin ins ...pgt nedir?

Genetikteki problem nasil tespit ediliyor hangi işlemlerden sonra
hastanenin genetik uzmaniyla gorusuyorsunuz o size zaten uzun uzadiya sorular sorup islemi anlatiyor.yanlis hatirlamiyorsam embriyoyu 5. guns goturup hucre aliyorlar.ona gen analizi yap

Ayyy ne karışık işler:-X:-X daha henuz pozitif görmedik bizden istemezler heralde.:)
sormaaa:))) hem karisik hem maliyetli eger istenilen tahlillerinizde genetik bi problem yoksa ya da tekrarlayan kayiplariniz istemezler diye dusunuyorum.ki inan var ya omrunden omur gidiyor cunku islem gerceklesirken hastanede bekleyip sonucu ogrenuyorsunuz eger pozitifse apar topar transfere :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…