Sanırım tek zaten bu ayın sonu yada haziran 1 -2 gibi de herhangi bir hastaneden randevu alıp kesenizi görmeye gidin dedi. Hastane araştırıyorum ama Nasıl güvenicem bilemiyorum böyle ilgili bir yerden sonraCanim degerin guzel benimki 826 cikmisti ama ilaclarin da etkisi vardi.sende ilac yok.herkesin degeri cok asiri artacak diye bisey yok.katlanmis iste.. Iki tane olmamasi ihtimaline hazirlikli ol sen yine de.benim ilacli old.icn belki 800 u gecti.bence iki tane seninki de.ya beta hcg degerleri kisiden kisiye cok değişen bisey.gercekten.onemli olan hemen hemen ikiyle carpilmis olmasi.seninki de olmus
Ayyyy benim bekarken geçirdigim çık. Kisti ameliyatı ve suan olan çık. Kistim benim gibi aranızda hiç örnek yok mu mutlaka vardırda sessizdeler heraldeTabiki hayırlısı böyledir mutlaka. Bende pko var.eşimde sperm sayisi düşük. 2 yıldır olmadı. İlk deneyimim heyecanlıyım. Sizde sorun neydi.
Teşekkürler semra hanim ve emre bey bazen sevinç hanim muayenede vardisudiyemutlu tedavin hayırlı olsun doktorun kim
çok teşekkürler cevabın için bende ayşe hanımla devam edicem sanırım gün sayıyorumBenle ayni donem tedavide olan hastasi cok memnundu.hamile kaldi ztn.suan dogurmustur :)
Maşallah darişi bize insallah bu transferden sonrami 12. Gün transfer günude dahilmiKızlar 12. Gün testi mi yaptım...499 çıktı ne diyorsunuz Vivaldi mesajı görünce dön nolur 10.gün testim de 204 dü
Amin inşaallah...evet transferden sonra 12. Gün evet dahilMaşallah darişi bize insallah bu transferden sonrami 12. Gün transfer günude dahilmi
Niye tek diyosn hemen umitsizce.ayni kalitede neden olmasn ikisi.ayrica dr konusnda hastane konusnda cok pinpirkli olma biz burda rezalet hastanelere mecburuz bi kese gorecekler herkes yapar.vajinal baktirma tavsiyem.bide çok evhamlannca bisey olyr.rahat ol.Allah korur bebeklerini :)Sanırım tek zaten bu ayın sonu yada haziran 1 -2 gibi de herhangi bir hastaneden randevu alıp kesenizi görmeye gidin dedi. Hastane araştırıyorum ama Nasıl güvenicem bilemiyorum böyle ilgili bir yerden sonra
Kese ve kalp için Ayşe hoca 1 hazirana bana randevu alın dedi ona aldık Ayşe hocaya sorucam artık tavsiye edeceği bir yer var mı diye.takılmamak lazım aslında Rabbim nasip etti ya çok şükür sağlıcakla kucağımıza da alırız inşNiye tek diyosn hemen umitsizce.ayni kalitede neden olmasn ikisi.ayrica dr konusnda hastane konusnda cok pinpirkli olma biz burda rezalet hastanelere mecburuz bi kese gorecekler herkes yapar.vajinal baktirma tavsiyem.bide çok evhamlannca bisey olyr.rahat ol.Allah korur bebeklerini :)
memnun olmana sevindim canım.bende busefer rahat olucam tabii olabilirsem can çıkar huy çıkmaz demişlerHerşeyimle Ayşe hoca ilgilendi ama transferim pazar gününe denk geldi sevinç hanım yaptı transferimi
Ne zaman transferinmemnun olmana sevindim canım.bende busefer rahat olucam tabii olabilirsem can çıkar huy çıkmaz demişler
canım tedaviye başlıycam inşallah ona gün sayıyorum 4.tedavi olucak bi değiştiricem merkezi filan dedim kızdım olmayınca ama şuan yatıştım birazNe zaman transferin
stresli olmaz miiii.ben pgt sonucunu dr acijlarken hungur hungur aglamistim.hic kolay degil hemde hicc.ne yapalim yaa insan negatifi gorunce aman diyo yeter e aradan biraz zaman gecip sakinlesince cocuk hasteri de depserince bi daha deneyelim diyorsun.ceken bilir hele ust uste tevalilerden yipraninca.cook iyi anliyorum canim.insallah hersey guzel olacak guzel huzurlu gunlerimiz olur insallahcanım tedaviye başlıycam inşallah ona gün sayıyorum 4.tedavi olucak bi değiştiricem merkezi filan dedim kızdım olmayınca ama şuan yatıştım birazbiliyorum ellerinden geleni yaptıklarını ama negatif kötü bişey olunca suçlıycak bişiy arıyorum herhalde.artık ya nasip ya kısmet deyip başlıycam bakalım.ayşe hanımla her evresi stres vala yoruldum opusu pgt si sağlıklı çıkacakmı? transfer ooooo nasıl stres yapmam arkadaşlar
Amin ins ...pgt nedir?stresli olmaz miiii.ben pgt sonucunu dr acijlarken hungur hungur aglamistim.hic kolay degil hemde hicc.ne yapalim yaa insan negatifi gorunce aman diyo yeter e aradan biraz zaman gecip sakinlesince cocuk hasteri de depserince bi daha deneyelim diyorsun.ceken bilir hele ust uste tevalilerden yipraninca.cook iyi anliyorum canim.insallah hersey guzel olacak guzel huzurlu gunlerimiz olur insallah
embriyoya yapilan genetik tani.eger genetiginde problem transfer islemi gerceklesiyorAmin ins ...pgt nedir?
Her tup bebek tedavisinde pgt bakılıyor muembriyoya yapilan genetik tani.eger genetiginde problem transfer islemi gerceklesiyor
Genetikteki problem nasil tespit ediliyor hangi işlemlerden sonraembriyoya yapilan genetik tani.eger genetiginde problem transfer islemi gerceklesiyor
hayir bakilmyor onun icin ekstra ucret odemeniz gerekiyor birde hikayenizde pgt istenmesinin nedeni olmali.bizden gider gitmez pgtli yapilmasini istedi semra hoca.tekrarlayan bebek kayiplarindan dolayiHer tup bebek tedavisinde pgt bakılıyor mu
hastanenin genetik uzmaniyla gorusuyorsunuz o size zaten uzun uzadiya sorular sorup islemi anlatiyor.yanlis hatirlamiyorsam embriyoyu 5. guns goturup hucre aliyorlar.ona gen analizi yapGenetikteki problem nasil tespit ediliyor hangi işlemlerden sonra
sormaaa:))) hem karisik hem maliyetli eger istenilen tahlillerinizde genetik bi problem yoksa ya da tekrarlayan kayiplariniz istemezler diye dusunuyorum.ki inan var ya omrunden omur gidiyor cunku islem gerceklesirken hastanede bekleyip sonucu ogrenuyorsunuz eger pozitifse apar topar transfere :)))Ayyy ne karışık işler:-X:-X daha henuz pozitif görmedik bizden istemezler heralde.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?