Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ya canım sorma bende 2.tedavide uygun bulunamadı çok ağladım..... ama iyileşiyosun herhalde vakit geçince dediğin gibi busefer olacak inşallah
Busefer olucak insallah canim.cok stresli bende gecen sefer aglamistim cok transfer olmadi 2.tedavide ellerim bos dondum istanbuldan.artik bidaha tedaviyi nasil kaldiririm dedim.ama toparlandim simdi istiyorum tekrar denemeyi.zaman ilac gercekten.beni anlamana cok sevindim hepimiz ayni acilari yasiyoruz.ayni sey icin gozyasi dokuyoruz.biz israrla istiycez kulluk gorevimiz.rabbim elbet nasip edecek.olucak bi gun...

Allah yardimcimiz olsun o kulunu goruyor elbette bizim icin bi yol var.biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi.omtihan ne diyelim.herkes birseyle sinaniyor.cocgu olanlara bakiyorum onlarda cook mutlu degil yani herkesin bi eksigi ozlemini cektigi oluyor.ne diyelim Allah bugunlerimizi aratmasin.insallah hersey guzel olacak ama yarin ama 1 yyil sonra umut kaybetmeden her seferinde toparlanip yolumiza devam edecegiz :)

Arkadaşlar d vitaminim 14 çıkmış.aralık 30/100 d vitamini aldım ekmeğe döküp yiyecekmişim kullanan var mı acaba??eczacı ayda 1 tane kullan dedi ama bilemedim

Arkadaşlar d vitaminim 14 çıkmış.aralık 30/100 d vitamini aldım ekmeğe döküp yiyecekmişim kullanan var mı acaba??eczacı ayda 1 tane kullan dedi ama bilemedim
benimde d vitaminim 8 çıktı bana solgarın hapını verdi.ama içinde çok fazla var 2 aydan fazla sürcek tüp bebeğede tekrar başlamak istiyorum acaba iğne daha mı etkili bilemedim doktora mailde attım cevap vermedi

Ben de attım şimdi bakalım ne dicek?ampül aldım onu tavsiye etti eczacı ama doktor ne derse onu kullanırım artık

Benim 6 çıkmıştı ben Canan Karatay'ın tavsiyesine uyup biraz zeytinyağına karıştırıp aldım dvitamini ampülünü. 28di galiba en son baktırdığımda. 2 ya da 3 ampül kullandım. 15 gün arayla aldım.
Dvitamini yağda çözünebiliyormuş. Ekmek üzerine dökünce fayda etmiyormuş

Herkese merhaba arkadaşlar bende bu ay sonunda inşallah bizde 4.tüp bebek tedavimize başlayacağız. Bir süre önce d vitamini 16 çıktı benim de. Bu tedavimizi olumsuz etkiler mi? Dvit ampul aldım bir kerede mi kullanmak gerekiyor? Kaç günde kaç kez kullanmalı? Nasıl kullanmalıyım? Simdiden teşekkürler

Canim bize martta verdi iki ampul ayda bir kullan fazla vermedi sicaklar cikiyo bol bol gunese cikin dedi

kizlar ben geldim.bugun kontrol vardi.malesef gebelik sonlandi.degerim dusmeye basladi.artik onumuzdeki tedavilere bakacagiz :)

Arkadaşlar Merhaba tedavisi başlamış başlayacak veya bebegini bekleyen herkese bol bol şans diliyorum ben iki defa birisi dondurulmus tüp denedim ama tutmadı tekrar denemek istiyoruz

Sizlere sormak istediğim memorial da tekrar deneyeyimmi yoksa başka bir yet arastirayim mi karar veremedim sizlerin yorumları varsa bekluyorum

kizlar ben geldim.bugun kontrol vardi.malesef gebelik sonlandi.degerim dusmeye basladi.artik onumuzdeki tedavilere bakacagiz :)
Cok uzuldum canim.kimyasalmiymis hayirlisi buymus demekki elbette bizde bebegimizi birgun.alcaz kucagimiza haberlerde gormustursunuz 72yasinda hintli kadin tup bebekle begegine kavustu Allahtan umut kesilmez

İcine sinen sey neyse onu yap canim hakkinda hayirlisi olsun

Cok uzuldum canim.kimyasalmiymis hayirlisi buymus demekki elbette bizde bebegimizi birgun.alcaz kucagimiza haberlerde gormustursunuz 72yasinda hintli kadin tup bebekle begegine kavustu Allahtan umut kesilmez
gormez miyimm :))) aynen hayirlisi Allahtan.biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi rabbimin takdiri.Biz yilmadan istiycez tekrar tekrar :) bu ikinci kimyasal ben ilgilenmezler saniyordum ama nedenlerini konusalim dedi durum degerlendirmesi yapacagiz ilerleyen gunlerde hosuma gitti acikcasi.cunku oncekinde baska yerde yaptirmistim gayet normal.gibi davranmisti bisey yapmaya gerek yok gibi.bakalim neler bekliyor bizi.insallah guzel haberler aliriz hepimiz.Allah imtihanimizi kolaylastirsin :)

Doktorun kimdi Ayse hanimiydi senin doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…