Meslektasiz ben de ogretmenim.ayni rahatlik ve pozitiflik bende de vardi.ilk denemem diye sanirim.insallah sonun da benmki gbi pozitif olr.gosterine gelmeyi isterdim ayni şehirde olsak :)Beklerim sizleri de okul oncesi öğretmeniyim pitirciklarimin gösterisi gultepe kültur merkezinde.bu pozitiflik hayira isarettir ins:-D:-D:-D
İlk ve son deneme olur ins :) rabbimden gelen herşeye razıyız sabrını nasip etsin ins ıstanbulda değilmisiniz:-[:-[Meslektasiz ben de ogretmenim.ayni rahatlik ve pozitiflik bende de vardi.ilk denemem diye sanirim.insallah sonun da benmki gbi pozitif olr.gosterine gelmeyi isterdim ayni şehirde olsak :)
Yok canm degilm :) dogudaym benİlk ve son deneme olur ins :) rabbimden gelen herşeye razıyız sabrını nasip etsin ins ıstanbulda değilmisiniz:-[:-[
Dr lar yapıyor canım.Embriyoglar döllenme kısmı ile ilgileniyorlar.Arkadaslar bilen acil cvp versin nolur
Beni sabah 5.30 da cagirdolar. Melih bey diye biri yapıyormuş dogrumuDr lar yapıyor canım.Embriyoglar döllenme kısmı ile ilgileniyorlar.
Melih AYGÜN de kadın doğum dr u zaten.Beni sabah 5.30 da cagirdolar. Melih bey diye biri yapıyormuş dogrumu
Bana isterseniz kendi Dr bekleyin dedi ama kararsız kaldım nasıl biri melih beyMelih AYGÜN de kadın doğum dr u zaten.
Bu dr hakkında çok bilgim yok.Bilen duyan arkadaş olursa mutlaka yazacaklardır.Bana isterseniz kendi Dr bekleyin dedi ama kararsız kaldım nasıl biri melih bey
Bizimkni de melih bey yaptı.ayrica hem embryolog giriyor hem de doktor.hemşireler de var.dort bes kisi olur iceride.kendi doktorumz da girdi operasyona.Bana isterseniz kendi Dr bekleyin dedi ama kararsız kaldım nasıl biri melih bey
Sabah 6 da sadece melih bey olur herhalde. onuda tanımıyorum yoksa saat mi degistirmeliyimBizimkni de melih bey yaptı.ayrica hem embryolog giriyor hem de doktor.hemşireler de var.dort bes kisi olur iceride.kendi doktorumz da girdi operasyona.
Ben Melih beyin bu konuda iyi olduğunu duymuştum hemde Zehra hanım halka ilişkiler bölümünde ki bayan Melih beyi çok övmüştü toplama işlemi konusundaSabah 6 da sadece melih bey olur herhalde. onuda tanımıyorum yoksa saat mi degistirmeliyim
Canim melih bey bu konuda cok iyi birisi benimde opu mu o yapmisti ne bir agzi ne bir kanama hic bisey olmuyo eli cok hafif bence guven.ve git hakkinda hayirlisi olsunSabah 6 da sadece melih bey olur herhalde. onuda tanımıyorum yoksa saat mi degistirmeliyim
Benim de yum.top.işlemimi Melih hoca yaptı.yum.top.işlemini genelde melih hoca yapıyor zaten.melih hocanın girmesine sevinmelisin kesinlikle.yani yum.toplama uzmanı diyebiliriz kendisineBeni sabah 5.30 da cagirdolar. Melih bey diye biri yapıyormuş dogrumu
Rahatlattiniz beni gerçekten Sağol yaaBenim de yum.top.işlemimi Melih hoca yaptı.yum.top.işlemini genelde melih hoca yapıyor zaten.melih hocanın girmesine sevinmelisin kesinlikle.yani yum.toplama uzmanı diyebiliriz kendisine
İnşallah sağolun.Canim melih bey bu konuda cok iyi birisi benimde opu mu o yapmisti ne bir agzi ne bir kanama hic bisey olmuyo eli cok hafif bence guven.ve git hakkinda hayirlisi olsun
Bakalim inşallah sonuç iyi olurBen Melih beyin bu konuda iyi olduğunu duymuştum hemde Zehra hanım halka ilişkiler bölümünde ki bayan Melih beyi çok övmüştü toplama işlemi konusunda
Catlatma igneni kaçıncı günde yaptırdınız bugun mu ? Kaçıncı gününde yumurtalari topluyacaklae?Bakalim inşallah sonuç iyi olur
Bugün ovitralle cuma toplama insallahCatlatma igneni kaçıncı günde yaptırdınız bugun mu ? Kaçıncı gününde yumurtalari topluyacaklae?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?