Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayirlisiyla bende dün tedaviye basladim dondurulmuslarla malesef naturel siklus olmicak dün estrofem'e Basladim.. Sizler toplamda kac kere gittiniz hastaneye ?
Hayırlısı canını sıkma.Naturel yeni uygulanan birşey.Neden naturel siklus olmayacakmış doktor neden bu kararı verdi banada ya naturel ya klasik donmuş transferi yapıcaz dediler.Neye göre değiştirdiler.

cok tesekkurler sana da cok gecmis olsun insallah guzel habelerler alirsin.hersey yolunda gider.bizim embriyo pgtliydi sol tupu de iptal etnislerdi valla ameliyat degilde o igrenc ilaci tekrar icmek fikri.iyyy dusunmek bile istemiyorum
Byul Merhaba nasılsın biraz toparlandin mı.Allah inş bir sonrakine nasip eder.Birşeyi merak ettim laparaskopi olduktan sonraki ilk denemenmiydi bu.Laparaskopi neden oldun sıvı akışı mı vardı. Türlerin durumu ne oldu.cevaplarsan memnun olurum bana n
da laparaskopi önerdi Dr.şimdiden Sağol.

Hayırlısı canını sıkma.Naturel yeni uygulanan birşey.Neden naturel siklus olmayacakmış doktor neden bu kararı verdi banada ya naturel ya klasik donmuş transferi yapıcaz dediler.Neye göre değiştirdiler.
Basta Adetimin düzenli olup olmadigini sordu düzenli Ama benim tek yunurtaligim kapali digeride islev görmüyor tek yumurtalik oldugu icin riske atmak istemedi galiba yücel bey.. tekrar cumartesi kontrolum var hayirlisi olsun ins hepimiz icin

Arkadaşlar 14. Gün test yapan var mı aranız da yani üçüncü kan testi ili gün arayla olan...varsa değerlerinizi ögrenebilirmiyim

Takıntı yapmaya başladım sanırım sağolasın kendi kendimi korkutuyorum galiba
Ya cnm neden korkuyosn.ne guzel yuselmis masallah :) ikiz mi degl mi onu ogrenemedik.burda bülent trasa sorsana cnm ben sormustum.o az cok tahmin ediyor.kandan anlaslmaz diyor ama tahmn ediyor yine de

canim.merhaba toparlandim galiba :) kafami baska seylerle mesgul ediyorum dusunmemeye calisiyorum.laparoskopiden sonraki ikinci denememdi canim.tupunm hic bi islem gecirmeden tikanmisti benim semra hoca bbi kadinin tupu neden tikanir bakmamiz lazim dedi iceride ne var ne yok.meger milimlik kistler varmis ileride cikolata.kistine donusen onlardan tikanmis ve sivi varmis.virde rahimin etrafi orumcek agi gibi sariliymis ameliyatta cikti kist ve bu durum.sag tupum acik.histereskopi de olmustum ameliyatla ayni anda.tabi kimyasaldan sonra acik.olanin da akibeti ne olur bilmiyorum :) ama ameliyati olduguma pisman olmadim cunku gercekten iceride ne oldugunu gormek icin utrason da filmde yetersizmis onu anladim.insallah hayirlisi olur senin icinde

Merhaba sizin hsg görüntüsune ne yorum yapmıştı semra hoca
merhabalar.Semra hoca hsg gorur gormez lap+ histeroskopi demişti bi daha çekilmemi istedi emin olmak için.tekrar çektrdım acıl degıl amelıyat once tup bebek denıcez sonra tutmazsa amelıyat dedı ve tutmadı.Daha sonrasında amelıyat oldum ama bu arada 3 tane de kımyasal gebelıgım var

Benim tupler açık ama 3 başarısız deneme olursa Oyld ameliyat olur dedi . Bekarken geçirdigim kist ameliyatim var Benimde hsg görüntüsü guzel ama içerde ne var bilemeyiz felan felan dediyüzde elli de şans verdi salı gunu yumurtam toplancak hepimiz icin hayırlısı olur ins

kizlar ben geldim.bugun kontrol vardi.malesef gebelik sonlandi.degerim dusmeye basladi.artik onumuzdeki tedavilere bakacagiz :)
canım geçmiş olsun çok üzüldüm kürtaj mı oldun?
canım çok üzüldüm geçmiş olsun.kürtajmı oldun?keseyi filan görmüşmüydün benim ekseyi görmem le düşüğün başlaması bir olmuştuburdaki pozitif gebelikler inan benide çok kamçılıyor çok hoşuma gidiyor .ama negatifler de inan bi okadar üzüyor.En azından eşininde seninde sağlığın yerinde Rabbim maddi manevi güç verdiği sürece tekrar deniyceksin.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

çok şükür rabbim bizede nasip eder inş sende saglıkla kucagına alacagın günleride görürsün inşallah. kaçıncı denemenizde tuttu
Insallah canim sagol.hepinize darisi insallah tez vakitte.benim ilk denemeydi esim tesa oldu.sperm buldular.bi cok embryo olustu fakat son 5 güne 2 tanesi kaldi.şimdi ikizlere hamileym cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…