yucel beydi doktorumDoktorun kimdi Ayse hanimiydi senin doktorun
İnşallah canım 33 canım :)) ama kafamda hep 35 e kadar denerim varİnsallah ikinciye kalmadan bebegine kavusursun bu arada yasin.kacki
Aaaaaaa üzüldüm canim ya değerin yüksekti sanki rabbim yardımcin olsun sabır ve güç versin inskizlar ben geldim.bugun kontrol vardi.malesef gebelik sonlandi.degerim dusmeye basladi.artik onumuzdeki tedavilere bakacagiz :)
Desene ben denemeyi birakmaliyim yas 36oluyo arkadasada dedim hintli 72yasindaki kadin tup bebekle anne oluyo bize pes etmek yakisirmi maddi manevi sagliligim el verdigince denicem bunu anne olmasam cok isteyemezdim ama simdi cok ama cok istiyorum cok guzel bir duygu anlatilmaz yasanir canim Allah hepimize yasatsin anneligi saglikla iyi guzel gunlerdeİnşallah canım 33 canım :)) ama kafamda hep 35 e kadar denerim var
Aslında doğru söylüyorsun benim bir kızım var sonra hic olmadı o yüzden çokta israrci olmamakmi gerekir diyede düşünmüyor değilim aslında Tamda nasıl dusunecegimi şaşırdım bir kardeşi olsun istiyorum hayat bu yanlız olmasın bu hayatta kardes herzaman iyidir ama rabbim nasip etmezse ısrarcı olmamaliyim diyede sürekli dusunuyorumDesene ben denemeyi birakmaliyim yas 36oluyo arkadasada dedim hintli 72yasindaki kadin tup bebekle anne oluyo bize pes etmek yakisirmi maddi manevi sagliligim el verdigince denicem bunu anne olmasam cok isteyemezdim ama simdi cok ama cok istiyorum cok guzel bir duygu anlatilmaz yasanir canim Allah hepimize yasatsin anneligi saglikla iyi guzel gunlerde
Canim Rabbim imkan verdikce denenmeli bence. Bak ben 37 yi bitirdim hala deniyorum :) pes etmek yok sonuna kadar devam edicezİnşallah canım 33 canım :)) ama kafamda hep 35 e kadar denerim var
İnşallah canım aslında içimden hep denemek geliyor elimden gelse heray heray giderim :))Canim Rabbim imkan verdikce denenmeli bence. Bak ben 37 yi bitirdim hala deniyorum :) pes etmek yok sonuna kadar devam edicez
ahh ahhhh kim ozenmiyor ki :))) insani hasta ediyorlarİnşallah canım aslında içimden hep denemek geliyor elimden gelse heray heray giderim :))
Vallahi söyle Pıtır Pıtır hamile kalanlara bir ozeniyorumki sorma gitsin :)))
Ben hic yasayamadim canim bebegimin benimle olabilme duygusunu. Oyle zor ki yasayamamış olmakİnşallah canım aslında içimden hep denemek geliyor elimden gelse heray heray giderim :))
Vallahi söyle Pıtır Pıtır hamile kalanlara bir ozeniyorumki sorma gitsin :)))
Birde istemiyorlarya onları hiç demiyorumahh ahhhh kim ozenmiyor ki :))) insani hasta ediyorlar
İnşallah canım insallah bir neden dedilermi tutunmamasi için pihtilasma testleri vs.hepsi yapıldığıBen hic yasayamadim canim bebegimin benimle olabilme duygusunu. Oyle zor ki yasayamamış olmaktutunamıyor embriyolarım 4. denemem olacak bu ay sonunda, umarim bu kez yüzüm güler
Canım pıhtılasma kromozom vs yapildi. Normal hersey. Insülin direncim yuksekmiş. Tedavi sonrası ogrendim. Benim yumurtam az 5 tane vardi ucu dollendi. 2 si 5.nci gune gitmisti transfer oldu ama tutunamadilar. Pgt onerdiler ama embriyoyu kaybetme ya da zarar gorebilmesi olasiligi sebebiyle istemedik. Bu tedavimizde pgt yaptirip yaptirmamakta kararsısız. Bakalım bize ne getirecek zaman. Hayırlısıİnşallah canım insallah bir neden dedilermi tutunmamasi için pihtilasma testleri vs.hepsi yapıldığı
Vallahi çok ama çok iyi anlıyorum sizleri benim 1 tane varken deli gibi istiyorum
eger iyi bi lab. varsa korkma derim.cunku olup kaybetmek daha da zor.tecrubyle sabit.elbette karar sizin ama ben yaptirmistim tekrar tedaviye basladigimda isterlerse ki isterler yine yaptiririm.kurtaj ve dusuk acisini yasamak daha zor inanCanım pıhtılasma kromozom vs yapildi. Normal hersey. Insülin direncim yuksekmiş. Tedavi sonrası ogrendim. Benim yumurtam az 5 tane vardi ucu dollendi. 2 si 5.nci gune gitmisti transfer oldu ama tutunamadilar. Pgt onerdiler ama embriyoyu kaybetme ya da zarar gorebilmesi olasiligi sebebiyle istemedik. Bu tedavimizde pgt yaptirip yaptirmamakta kararsısız. Bakalım bize ne getirecek zaman. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?