Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım 33 canım :)) ama kafamda hep 35 e kadar denerim var
Desene ben denemeyi birakmaliyim yas 36oluyo arkadasada dedim hintli 72yasindaki kadin tup bebekle anne oluyo bize pes etmek yakisirmi maddi manevi sagliligim el verdigince denicem bunu anne olmasam cok isteyemezdim ama simdi cok ama cok istiyorum cok guzel bir duygu anlatilmaz yasanir canim Allah hepimize yasatsin anneligi saglikla iyi guzel gunlerde

sagolun kizlar.iyiyim cok sukur daha kotu tecrubelerimde olmustu o nedenle evet uzuldum ama elden birsey gelmiyor.aglamaninda sonu yok malum:) ya eger kimyasallarda sayilirsa 4 dusuk insan hamile kaldigina sevinip sevinemeyecegini bilemiyor.surekli kayiplar yasayinca.evet degerim yuksekti dr da emnriyolojiyle ilgili bi problem olabilir fian dedi bakalim neyden supheleniyirlar.artik ileriki tedavilere bakacaz vivaldi :) boyle rahat atlatmamin bi sebebi de yucel bey.gercekten hastasini germiyor ihtimalleri oyle sakin anlatiyor ki .hepimiz o kutsal duyguyu yasariz insallah

Aslında doğru söylüyorsun benim bir kızım var sonra hic olmadı o yüzden çokta israrci olmamakmi gerekir diyede düşünmüyor değilim aslında Tamda nasıl dusunecegimi şaşırdım bir kardeşi olsun istiyorum hayat bu yanlız olmasın bu hayatta kardes herzaman iyidir ama rabbim nasip etmezse ısrarcı olmamaliyim diyede sürekli dusunuyorum

Canim Rabbim imkan verdikce denenmeli bence. Bak ben 37 yi bitirdim hala deniyorum :) pes etmek yok sonuna kadar devam edicez
İnşallah canım aslında içimden hep denemek geliyor elimden gelse heray heray giderim :))
Vallahi söyle Pıtır Pıtır hamile kalanlara bir ozeniyorumki sorma gitsin :)))

Aslında benim 2 tane daha dondurulmusum var ama düşük kalitede ilk ikisi 5aa olmayınca sıfırdan denemek istiyorum
Bizden kromozom analizi istediler sonuçlar çıksın bakalim

İnşallah canım aslında içimden hep denemek geliyor elimden gelse heray heray giderim :))
Vallahi söyle Pıtır Pıtır hamile kalanlara bir ozeniyorumki sorma gitsin :)))
Ben hic yasayamadim canim bebegimin benimle olabilme duygusunu. Oyle zor ki yasayamamış olmak tutunamıyor embriyolarım 4. denemem olacak bu ay sonunda, umarim bu kez yüzüm güler

Ben hic yasayamadim canim bebegimin benimle olabilme duygusunu. Oyle zor ki yasayamamış olmak tutunamıyor embriyolarım 4. denemem olacak bu ay sonunda, umarim bu kez yüzüm güler
İnşallah canım insallah bir neden dedilermi tutunmamasi için pihtilasma testleri vs.hepsi yapıldığı
Vallahi çok ama çok iyi anlıyorum sizleri benim 1 tane varken deli gibi istiyorum

İnşallah canım insallah bir neden dedilermi tutunmamasi için pihtilasma testleri vs.hepsi yapıldığı
Vallahi çok ama çok iyi anlıyorum sizleri benim 1 tane varken deli gibi istiyorum
Canım pıhtılasma kromozom vs yapildi. Normal hersey. Insülin direncim yuksekmiş. Tedavi sonrası ogrendim. Benim yumurtam az 5 tane vardi ucu dollendi. 2 si 5.nci gune gitmisti transfer oldu ama tutunamadilar. Pgt onerdiler ama embriyoyu kaybetme ya da zarar gorebilmesi olasiligi sebebiyle istemedik. Bu tedavimizde pgt yaptirip yaptirmamakta kararsısız. Bakalım bize ne getirecek zaman. Hayırlısı

Aynen canım. Hayırlısı ama kromozom.testi yapılınca pgt ye gerek yok diye biliyordum demekki.yanlis biliyormusum

eger iyi bi lab. varsa korkma derim.cunku olup kaybetmek daha da zor.tecrubyle sabit.elbette karar sizin ama ben yaptirmistim tekrar tedaviye basladigimda isterlerse ki isterler yine yaptiririm.kurtaj ve dusuk acisini yasamak daha zor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…