Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

yok canim kurtaj olmadim.erken muayene cagirdi keseyi gorenedik ama gormeyebilir dedi bu kotu bi anlama gelmiyor kan testi verin dedi tekrar bakalim deger nasil.bi baktik deger 50 lere dusmus.bugun tekrar verdim kan sifirlanmasini bekliyip ilerisi icin.ne yapabilecegimizi konusacagiz.aynen canim bendeburasaki guzel haberlere sevinip kotulere kendimin basina gelmis gibi uzuluyorum.dedigin gibi Allah maddi.manevi guc versin.imtihanimizi kolaylastirsin kimyasallarla 4 dusuk oldu artik insanin psikolojisi bozuluyor.ne zaman kendimde guc bulurum bilmiyorum insallah cesaret gelir.hemen :))

iyi olucak inşallah hepimizi için buraya yazıcaz GEBEYİM diye ben bakıyorum profillere 2 sene önce tüp bebeğe başlamış profile bugün baktığımda beşik fln bakıyolar yada çocuk beslenme forumlarındalar bizde onlardan olucaz inan lütfen üzülme olmuyosa vardır bi hayır mutlaka.HERŞEY GÜZEL OLUCAK

dogru soyluyorsun canim herseyin vakti saati var.bizim icin erkenmis demekki.insallah hepimiz hayirlisiyla yavrularimiza kavusur anneligi tadariz..cook tesekkur ederim guzel mesajin icin :)

Kızlar eşim tekrar sperm testi verdi morfoloji 0 dan 1 yukselmis ve diger değerlerde yukselmis çok değil ama olsun:))
Sadece ileri hareketli hala 0 da temmuzda tekrar tüp deneyecegim ozaman daha iyi olur insallah ...
Bu arada ilaçsız ne kadar yumurtluyorum diye Dr. A gitmiştim 1 tane mis sadece normal en az 3 yada 4 dedi ne zaman çatlar bilmiyorum bu haftayı değerlendireceğiz insallah:))))) bir ümit belki olur

Evet benim de once deneme sonra ameliyat..insallah gerek kalmaz senin de tutunur bebisin sana.hayirlisiyla gelsinler insallah artik

Insallah canim sagol.hepinize darisi insallah tez vakitte.benim ilk denemeydi esim tesa oldu.sperm buldular.bi cok embryo olustu fakat son 5 güne 2 tanesi kaldi.şimdi ikizlere hamileym cok sukur.
çok şükür eşinizden transfertal ultrason istediler mi sonucu ne cıktı bizden istediler sonuca göre tesa mı yoksa mikro tesa mı onun kararını vericek urolog murat bey

Hanımlar bugün randevu için aradım.semra hocadan randevu istedim.ilk ön görüşmeyi başka bi dr.a gerçekleştiricekmişim.daha sonra semra hocayla görüşebilirmişim.ilk dr ücretsizmiş semra hocayla görüşmek için 400 tl ödemek gerekiyormuş.
Semra hocayla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım henüz.

Msj yoluyla gönderdiğimiz testleri yapın öyle gelin dediler.bu testleri sağlık ocağında veya devlet hast.de yaptırabilirmiyim?

Merhabalar.evet istediginiz guvendiginiz bir yerde yaptirabilirsiniz ancak Memorial de istedikleri bazi tahliller var onlari da kendileri belirtiyor.mesela spermiyogrami orda istiyorlar

Transfertal degil de transrektal ultrason.evet istendi o.medipol hastanesinde yaptırdık.ona gore spermleri ileten damarlar var mi yokmu incemi kalin mi ona bakilacaktir.bizim sonucumzda damarlarin biri ince digeri de ya ince ya da yok seklinde cikti.tesa kolay bir islem.kesi olmadan şırınga gibi biseyle sperm arıyorlarmis lokal anestezi ile..eger sperm bulunmazsa teseye geciyolar.bunda kesik atıyorlar oyle ariyolar..bizm tesa ile bulundu.o transrektal ultrasonun amaci spermler neden disari ifraz olmuyor onu belirlemek.sorun damarlarda ise bu iyi bisey cunku spermler geride birikiyor anlamina geliyor bir nevi.
çok şükür eşinizden transfertal ultrason istediler mi sonucu ne cıktı bizden istediler sonuca göre tesa mı yoksa mikro tesa mı onun kararını vericek urolog murat bey

Son düzenleme:

evet cnm ismini yanlış yazmısım eşimde damarlar çok ince cıktı demekki tesa olucak bnm yumurta toplama işlemiyle aynı anda olucak degilmi bende hiçbir sorun yok eşiminde tüm hormon ve diger testleri nnormal ozmn işlemlere başlanabilinir dimi yarın murat hocaya sonucları göstericek ayrıca böbreklerede baktılar

cnm mrb bilgin olsun amh testini en uygun medilife hastanesi yapıyor bilgin olsun 95 tl

Aynen cnm.hikayeniz bizimle aynı.bende de hic sorun yoktu.esimde hormonlar normaldi.sadece spermiyogramda sperm sayisi sifir yani menide sperm yoktu.benden yumurta toplandi ayni anda esimden sperm toplandi.yarin isleminz olur buyk ihtimalle.tesada bulurlar ama bulunmazsa da tesede bulunur insallah..esinin tesasina murat bey girecektir zaten.iyi bir dr ama suratsiz..esinin islemi 10 dkk falan surecek seninki 20 25 :)

EVET MAŞALLAH HİKAYEMİZ AYNI RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞ BENMDE SENİN GİBİ İLK DENEMEDE TUTAR İNŞ SENİN VE EŞİNİN YAŞLAR KAÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…