yok canim kurtaj olmadim.erken muayene cagirdi keseyi gorenedik ama gormeyebilir dedi bu kotu bi anlama gelmiyor kan testi verin dedi tekrar bakalim deger nasil.bi baktik deger 50 lere dusmus.bugun tekrar verdim kan sifirlanmasini bekliyip ilerisi icin.ne yapabilecegimizi konusacagiz.aynen canim bendeburasaki guzel haberlere sevinip kotulere kendimin basina gelmis gibi uzuluyorum.dedigin gibi Allah maddi.manevi guc versin.imtihanimizi kolaylastirsin kimyasallarla 4 dusuk oldu artik insanin psikolojisi bozuluyor.ne zaman kendimde guc bulurum bilmiyorum insallah cesaret gelir.hemen :))canım geçmiş olsun çok üzüldümkürtaj mı oldun?
canım çok üzüldüm geçmiş olsun.kürtajmı oldun?keseyi filan görmüşmüydün benim ekseyi görmem le düşüğün başlaması bir olmuştuburdaki pozitif gebelikler inan benide çok kamçılıyor çok hoşuma gidiyor .ama negatifler de inan bi okadar üzüyor.En azından eşininde seninde sağlığın yerinde Rabbim maddi manevi güç verdiği sürece tekrar deniyceksin.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
iyi olucak inşallah hepimizi için buraya yazıcazyok canim kurtaj olmadim.erken muayene cagirdi keseyi gorenedik ama gormeyebilir dedi bu kotu bi anlama gelmiyor kan testi verin dedi tekrar bakalim deger nasil.bi baktik deger 50 lere dusmus.bugun tekrar verdim kan sifirlanmasini bekliyip ilerisi icin.ne yapabilecegimizi konusacagiz.aynen canim bendeburasaki guzel haberlere sevinip kotulere kendimin basina gelmis gibi uzuluyorum.dedigin gibi Allah maddi.manevi guc versin.imtihanimizi kolaylastirsin kimyasallarla 4 dusuk oldu artik insanin psikolojisi bozuluyor.ne zaman kendimde guc bulurum bilmiyorum insallah cesaret gelir.hemen :))
dogru soyluyorsun canim herseyin vakti saati var.bizim icin erkenmis demekki.insallah hepimiz hayirlisiyla yavrularimiza kavusur anneligi tadariz..cook tesekkur ederim guzel mesajin icin :)iyi olucak inşallah hepimizi için buraya yazıcazGEBEYİM diye ben bakıyorum profillere 2 sene önce tüp bebeğe başlamış profile bugün baktığımda beşik fln bakıyolar yada çocuk beslenme forumlarındalar bizde onlardan olucaz inan lütfen üzülme olmuyosa vardır bi hayır mutlaka.HERŞEY GÜZEL OLUCAK
Hayırlısı olur insallah canim yanlış hatirlamiyorsam transfere kadar 3 defa gitmiştim benHayirlisiyla bende dün tedaviye basladim dondurulmuslarla malesef naturel siklus olmicak dün estrofem'e Basladim.. Sizler toplamda kac kere gittiniz hastaneye ?
Oyyy yerim ben o ikizleri yerim annesi:)))Insallah canim sagol.hepinize darisi insallah tez vakitte.benim ilk denemeydi esim tesa oldu.sperm buldular.bi cok embryo olustu fakat son 5 güne 2 tanesi kaldi.şimdi ikizlere hamileym cok sukur.
Canim benim:) insallah hepinizin olur o minnoslardanOyyy yerim ben o ikizleri yerim annesi:)))
Aminnn canimm önce hiç olmayanlara versin rabbim sonra benim gibi isteyenlere insallah hep böyle dua ediyorum vallahi:))Canim benim:) insallah hepinizin olur o minnoslardan
Aminnn canimm önce hiç olmayanlara versin rabbim sonra benim gibi isteyenlere insallah hep böyle dua ediyorum vallahi:))
Evet benim de once deneme sonra ameliyat..insallah gerek kalmaz senin de tutunur bebisin sana.hayirlisiyla gelsinler insallah artikBenim tupler açık ama 3 başarısız deneme olursa Oyld ameliyat olur dedi . Bekarken geçirdigim kist ameliyatim var Benimde hsg görüntüsü guzel ama içerde ne var bilemeyiz felan felan dediyüzde elli de şans verdi salı gunu yumurtam toplancak hepimiz icin hayırlısı olur ins
Insallah canim sagol.hepinize darisi insallah tez vakitte.benim ilk denemeydi esim tesa oldu.sperm buldular.bi cok embryo olustu fakat son 5 güne 2 tanesi kaldi.şimdi ikizlere hamileym cok sukur.
çok şükür eşinizden transfertal ultrason istediler mi sonucu ne cıktı bizden istediler sonuca göre tesa mı yoksa mikro tesa mı onun kararını vericek urolog murat beyInsallah canim sagol.hepinize darisi insallah tez vakitte.benim ilk denemeydi esim tesa oldu.sperm buldular.bi cok embryo olustu fakat son 5 güne 2 tanesi kaldi.şimdi ikizlere hamileym cok sukur.
Merhabalar.evet istediginiz guvendiginiz bir yerde yaptirabilirsiniz ancak Memorial de istedikleri bazi tahliller var onlari da kendileri belirtiyor.mesela spermiyogrami orda istiyorlarHanımlar bugün randevu için aradım.semra hocadan randevu istedim.ilk ön görüşmeyi başka bi dr.a gerçekleştiricekmişim.daha sonra semra hocayla görüşebilirmişim.ilk dr ücretsizmiş semra hocayla görüşmek için 400 tl ödemek gerekiyormuş.
Semra hocayla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım henüz.
Msj yoluyla gönderdiğimiz testleri yapın öyle gelin dediler.bu testleri sağlık ocağında veya devlet hast.de yaptırabilirmiyim?
çok şükür eşinizden transfertal ultrason istediler mi sonucu ne cıktı bizden istediler sonuca göre tesa mı yoksa mikro tesa mı onun kararını vericek urolog murat bey
Transfertal degil de transrektal ultrason.evet istendi o.medipol hastanesinde yaptırdık.ona gore spermleri ileten damarlar var mi yokmu incemi kalin mi ona bakilacaktir.bizim sonucumzda damarlarin biri ince digeri de ya ince ya da yok seklinde cikti.tesa kolay bir islem.kesi olmadan şırınga gibi biseyle sperm arıyorlarmis lokal anestezi ile..eger sperm bulunmazsa teseye geciyolar.bunda kesik atıyorlar oyle ariyolar..bizm tesa ile bulundu.o transrektal ultrasonun amaci spermler neden disari ifraz olmuyor onu belirlemek.sorun damarlarda ise bu iyi bisey cunku spermler geride birikiyor anlamina geliyor bir nevi.
Hanımlar bugün randevu için aradım.semra hocadan randevu istedim.ilk ön görüşmeyi başka bi dr.a gerçekleştiricekmişim.daha sonra semra hocayla görüşebilirmişim.ilk dr ücretsizmiş semra hocayla görüşmek için 400 tl ödemek gerekiyormuş.
Semra hocayla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım henüz.
Msj yoluyla gönderdiğimiz testleri yapın öyle gelin dediler.bu testleri sağlık ocağında veya devlet hast.de yaptırabilirmiyim?
Aynen cnm.hikayeniz bizimle aynı.bende de hic sorun yoktu.esimde hormonlar normaldi.sadece spermiyogramda sperm sayisi sifir yani menide sperm yoktu.benden yumurta toplandi ayni anda esimden sperm toplandi.yarin isleminz olur buyk ihtimalle.tesada bulurlar ama bulunmazsa da tesede bulunur insallah..esinin tesasina murat bey girecektir zaten.iyi bir dr ama suratsiz..esinin islemi 10 dkk falan surecek seninki 20 25 :)evet cnm ismini yanlış yazmısım eşimde damarlar çok ince cıktı demekki tesa olucak bnm yumurta toplama işlemiyle aynı anda olucak degilmi bende hiçbir sorun yok eşiminde tüm hormon ve diger testleri nnormal ozmn işlemlere başlanabilinir dimi yarın murat hocaya sonucları göstericek ayrıca böbreklerede baktılar
Aynen cnm.hikayeniz bizimle aynı.bende de hic sorun yoktu.esimde hormonlar normaldi.sadece spermiyogramda sperm sayisi sifir yani menide sperm yoktu.benden yumurta toplandi ayni anda esimden sperm toplandi.yarin isleminz olur buyk ihtimalle.tesada bulurlar ama bulunmazsa da tesede bulunur insallah..esinin tesasina murat bey girecektir zaten.iyi bir dr ama suratsiz..esinin islemi 10 dkk falan surecek seninki 20 25 :)
cnm mrb bilgin olsun amh testini en uygun medilife hastanesi yapıyor bilgin olsun 95 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?