Hic bilmiyorum canım. Aslinda dedigin mantıklıAynen canım. Hayırlısı ama kromozom.testi yapılınca pgt ye gerek yok diye biliyordum demekki.yanlis biliyormusum
Memorial hastasiyim ben de canım. Merkeze guveniyorum elbet, bizim embriyolara pek guvenemiyorumeger iyi bi lab. varsa korkma derim.cunku olup kaybetmek daha da zor.tecrubyle sabit.elbette karar sizin ama ben yaptirmistim tekrar tedaviye basladigimda isterlerse ki isterler yine yaptiririm.kurtaj ve dusuk acisini yasamak daha zor inan
çok üzüldüm okuyunca ama inş.bak hamile kalabiliyorsun rahimde bi sıkıntı yok demek. benimde 4 kimyasalım var. Allah hepimize yardım etsin. Hemen bir sonraki tedavine odaklan nasip buymuş Allaha sığınmak lazım gerisini inşaAllah Rabbim halledecektir.sagolun kizlar.iyiyim cok sukur daha kotu tecrubelerimde olmustu o nedenle evet uzuldum ama elden birsey gelmiyor.aglamaninda sonu yok malum:) ya eger kimyasallarda sayilirsa 4 dusuk insan hamile kaldigina sevinip sevinemeyecegini bilemiyor.surekli kayiplar yasayinca.evet degerim yuksekti dr da emnriyolojiyle ilgili bi problem olabilir fian dedi bakalim neyden supheleniyirlar.artik ileriki tedavilere bakacaz vivaldi :) boyle rahat atlatmamin bi sebebi de yucel bey.gercekten hastasini germiyor ihtimalleri oyle sakin anlatiyor ki .hepimiz o kutsal duyguyu yasariz insallah
sagol canim aynen onumuzdeki tedavilere bakacagiz artik Allah hepimize guc kuvvet versin.peki kimyasal gebelikle ilgili drun yaptigi aciklama neydi.ne gibi bi yol izlendi sonuc boyle olunca.biz henuz gorusmedik bu konuyu deger sifirlaninca oturup konusiruz dedi dr.sanirim farkli bi yol izleyecekler .senin tecrubelerine dayanarak soruyorumçok üzüldüm okuyunca ama inş.bak hamile kalabiliyorsun rahimde bi sıkıntı yok demek. benimde 4 kimyasalım var. Allah hepimize yardım etsin. Hemen bir sonraki tedavine odaklan nasip buymuş Allaha sığınmak lazım gerisini inşaAllah Rabbim halledecektir.
Türlerde sıvı akışı olabilir dediler laparaskopi önerdiler. Bende birkez daha deneyip öyle laparaskopi olacağım.Allah yardım etsin hepimize.Görüşürüz.sagol canim aynen onumuzdeki tedavilere bakacagiz artik Allah hepimize guc kuvvet versin.peki kimyasal gebelikle ilgili drun yaptigi aciklama neydi.ne gibi bi yol izlendi sonuc boyle olunca.biz henuz gorusmedik bu konuyu deger sifirlaninca oturup konusiruz dedi dr.sanirim farkli bi yol izleyecekler .senin tecrubelerine dayanarak soruyorum
Tedaviden önce prolaktin ilacı kullanıyordum testte dusuk çıkınca biraktirdilar sonradan tedaviyle birlikte oda yükselmiş transferide büyük ihtimalle yüksekken yaptılar,dr,konustugumda tutmamasinin birçok sebebi olabilir transferden once kan testi yapmiyoruzdedi,suan tedavide değilim ama kafamda hepbi soru işareti var prolaktin sen dolayiAma yuksekse purolaktin zaten gebelik olusmazki kan testi yapmamislarmiydi ben tedaviye baslamadan once istediler yaptirdim 6ay gecince yenilenmesini istiyorlar belkide senin yuksek cikmasi vucut gebelik icin hazirlik yapmisti onun icin yukselmistir bilemeyizki
Insallah canim insallahHicc korkma canım rabbim nasip etmiş se olur inşallah ben kızıma 4 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım hiç tedavisiz rabbim ol desin yeterki umidini sakin yitirme şimdi 8 yıldır bekliyorum rabbim kabul etmeyeceği duayi kalbe vermezmis
Olacak insallah inanıyorum
Esimde azospermi var.henuz bebek sahibi degilm ama 4.5 aylik hamileym cok sukurarkadaşlar eşi azosperm olupta tüp bebekle çocuk sahibi olan var mı bu merkezde ?
Merhabalar..oncelikle ikinize de gecmis olsun. Gecenlerde doktorla gorustugumde kimyasalin iki sebebi olur dedi,biri kromozomlardir biri de tuplerden dolayidir dedi.3 kimyasali olan biri olarak lap onerdiler oldum hemen.beklemedeyiz gercekten tuplerden mi acaba diyeTürlerde sıvı akışı olabilir dediler laparaskopi önerdiler. Bende birkez daha deneyip öyle laparaskopi olacağım.Allah yardım etsin hepimize.Görüşürüz.
cok tesekkurler sana da cok gecmis olsun insallah guzel habelerler alirsin.hersey yolunda gider.bizim embriyo pgtliydi sol tupu de iptal etnislerdi valla ameliyat degilde o igrenc ilaci tekrar icmek fikri.iyyy dusunmek bile istemiyorumMerhabalar..oncelikle ikinize de gecmis olsun. Gecenlerde doktorla gorustugumde kimyasalin iki sebebi olur dedi,biri kromozomlardir biri de tuplerden dolayidir dedi.3 kimyasali olan biri olarak lap onerdiler oldum hemen.beklemedeyiz gercekten tuplerden mi acaba diye
Tesekkur ederim.. BiZim once tup bebek denicez tutmazsa ameliyat demisti semra hoca,tutmadi direk sifir cikti sonuc hemen ameliyat oldum,benim de tupun biri kapandi maalesefcok tesekkurler sana da cok gecmis olsun insallah guzel habelerler alirsin.hersey yolunda gider.bizim embriyo pgtliydi sol tupu de iptal etnislerdi valla ameliyat degilde o igrenc ilaci tekrar icmek fikri.iyyy dusunmek bile istemiyorum
Hangi ilaçç ya demee yoksa o soda olan mı ?? Ben 2. Laporos. Yi olacağım malesefcok tesekkurler sana da cok gecmis olsun insallah guzel habelerler alirsin.hersey yolunda gider.bizim embriyo pgtliydi sol tupu de iptal etnislerdi valla ameliyat degilde o igrenc ilaci tekrar icmek fikri.iyyy dusunmek bile istemiyorum
evet o soda olan.igrenc bir tat korkutmak gibi olmasinda aklima geldikce irkiliyorum.insallah benden ikinciyi istemezler valla ameliyat bisey degil o ilac yok mu o ilac :) insallah sen tadini o kadar kotu bulmazsinHangi ilaçç ya demee yoksa o soda olan mı ?? Ben 2. Laporos. Yi olacağım malesef
E2canim amh yumurtalik.rezervi icin olan testKızlar tedavi sürecinde yumurta toplama öncesi her muayenede kan alınıyordu ya , onda hangi değere bakıyorlardı , bilen hatırlayan varmı aranızda ?... Amh miydi ?... E2 mi , neydi yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?