Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

anladım canım ben şu anda ne duysam bizde de var mı acaba diye düşünüyorum da o yüzden sordum. inşallah hayırlı sonuç alırsınız

B
Benim kafama takılan memorialda neden ultrasona almadılar neden varikoseli bilemedi ler
Bakalım yarın ki Dr. Ne diyecek eğer embriyo kalitesini etkiler derse çok üzülürüm
Tüm tahliller hep temiz neden tutunmuyor bilinmesi simdilik

Canim varikosel olsa da size ait embryo olustuysa demek ki sorun yok.varikosel benim bildgm tikaniklik gibi bisey.sperm akisini engelliyor.e sperm bulunmus ve embryo da olms..

Benim eşimde de varilsel çıktı, 3.derece, embriyoloji ve ürologlar spermleri etkileyebileceğini söylediler, ne zamandır var bilemiyoruz, ben de normal yolla hamile kalmıştım, 2 kimyasal 1 kürtajım var, ayın sonunda memorial da tüpe başlayacağız ve benim gittiğim hastanedeki doktorlarım ( memorial değil ) etkiliyor dediklerinde çok panik olmuştum, çok üzülmüştüm, sperm testi yaptırdık, sayı normal çıktı, sonrada morfoloji ve dna fragmantasyonu testti yaptırdık, spermlerin dna sıetkilenmiş mi diye, çok şükür büyük hasar yok, varikoosel spermlerin dna sını bozuyormuş, şöyle bir durum var, dna sı bozuk sperm yumurta dölleyebilirmiş ve embriyo oluşturabilirmiş tabi embriyo da bozuk oluyor ve düşük yapıyormuş, embriyolog anlatmıştı, test sonucu normal çıkınca içimiz rahatladı biraz, sen de muhakkak yaptır dna fragmantasyon testini derim, şüphen kalmaz hiç değilse

Kızlar eşinde varikosel olup tüp bebek deneyen varmi aramizda

Biz 2 denemeden sonra öğrendik varikosel olduğunu p.tesi bir Prof. A gideceğiz bakalım ne diyecek
Benim eşimde var canım. Hatta iki kez ameliyat oldu. Ürolog olarak da memorial da Prof. Murad Başar yaptı son ameliyati. Bizde hem morfoloji hem hareket problemi vardı. Son ameliyattan sonra çok büyük bir degisiklik olmasa da hareketlilikte az da olsa bi iyileşme oldu. Ama ameliyattan ziyade en büyük iyileşmeyi bitkisel takviyeler neticesinde olduğunu düşünüyorum. Arı sütü, keciboynuzu özü, badem vs. kullanmasını tavsiye ederim. Bizim 5. Denemeye kadar embriyolarimız pek iyi gelismiyordu. Hamdolsun son iki denemede embriyo kalitesi düzelmişti. İnşallah rabbim sizlere de tez zamanda nasip etsin

Sağol canım tedavi anlattığınız için kromozom testi istediler bizden temiz çıktı bende embriyo ya pgt yaptırmak istiyordum senin söylediğin farklı galiba ilk defa duydum canim

Ne güzel canım rabbim nasip etmiş gecte olsa bizim 5aa oluyordu embriyo lar ama birisinde tutundu değerler yukselmedi diğeri hiç tutmadı

Canim varikosel olsa da size ait embryo olustuysa demek ki sorun yok.varikosel benim bildgm tikaniklik gibi bisey.sperm akisini engelliyor.e sperm bulunmus ve embryo da olms..
Yarın insallah Dr. Gideceğiz 1. Derecede ameliyat gerek yok diyorlar ama bakalım yarın belli olacak artık

Canim gozun aydin. Rabbim tamamina erdirsin insaAllah. Cgh ve pgt arasinda ne fark var acaba? Bize de pgt onerildide. Kararsiz kaldik yaptirip yaptirmamaya

Arkadaslar bugun pgt sonuclarim aciklandi 2 tane hla uyumlu ve sagli KLi embryo buljnmus cok sevindim.insallah tutunurlar
Gozunu aydin. Allah tamamkna erdirsin insaAllah. Hla uyumlu nedir acaba? Birde pgt icin ne kadar odediniz? Embriyo basina mi odeme yaptiniz? Hepsine toplamda ne kadar odediniz acaba? Rakami buradan yazmak istemezseniz saygi duyarim. Ozelden cevaplarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler

çok teşekkür ederim hepimizin hakkında en en hayırlısı olsun dilerim rabbim bu mübarek ayda hepimize o güzel haberi versin.. bakalım ağustos gibi başlayacağız biz de ilk adıma hepimiz dua edelim birbirimize .. bizden daha çok bekleyenler var hepimize rabbim sağlıklı hayırlı hamilelik sağlıklı hayırlı doğum sağlıklı hayırlı anne olmayı nasip etsin

allah razı olsun arkadaşım beni etkileyen hocanın haberlerde çıkan başarısı oldu eminimki memorial da da başarı oranı çok yüksektir.. işte reklam değimiz olay gözümüzü fena boyuyor.. hocanın uslubu da hiç hoş değilmiş gerçekten.. rabbim bu mübarek ayda müjdelendirsin bizi de inşallah biz de hamiş kalalım :)

Zorlugu kolay kolay tutmamasi.alisik olmayan bunyeler icin de ilac almasi.
anladım inşallah hepimiz için en hayılrısı olsun ben ilk aşılamamda doktorun verdiği göbekten iğneyle 1 hafta içinde 8 yumurta oluşan bir bünyeye sahibim.. sonra o yumurtaların kiste dönüştüğü 1 ay doğum kontrol ilacı aldığı falan da filan

Amin inş.cümlemizin hakkında hayırlısı.

Insallah bu sefer dogru adrestesindir.guzel haberlerini aliriz insallah.bu grupta yavas yavas tum arkdslar hamile kaliyor darisi sana :)

günaydın kızlar bugün transferim olucak galiba dün arayan embriyolog 2 tane iyi kalite 6 tane orta kalite embriyomu takip ettiklerini söylemişti bugün 5.gün ve umarım bi aksilik çıkmaz çok heyecanlıyım allahım hastaneden arayanda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…