Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyi akşamlar kızlar transferim yapıldı bi tane iyi kalite olarak transfer oldu inş yawrum tutunurda yüzümüzü güldürür :) ara ara bel ve kasık ağrılarım oluo normal sanırım şuan için
Hadi hayrli olsn.insallah tutunur.daha bel kasik agrisi gormedin cnm :) bikac gun sonra baslar

Çok tşk gelsene.Yaşım 37 ondan strese girdim iyice.vakit kaybetmek istemediğimden.Tekrar sağolun hakkımızda hayırlısı.

Vivaldi çok sağol cevabın için kesinlikle mantıklı olanı bu ancak yaş 37 olunca artık bu durumdayım.Allahım yardım et.Önce tüm evlat isteyenlere sonrada bana nasip et.Müslümanın Müslüman Kardeşine yaptığı duayı Rabbim geri çevirmezmiş.bu mübarek günlerin hürmetine evlat sahibi olmayı bekleyen tüm müslüman kardeşlerimin gönlüne göre nasip et Allahım.Amin.

Sen bize dua ettin bizde sana edelim rabbim şu mübarek ayda kuvçağını boş bırakmasın kısmetinde inşallah vardır yoksada rabbimin hazinesi okadar buyukki sana ordan nasip etsin uzaktaysa yakın eylesin yakinsa tez zamanda hayirli bi sekilde sana nasip etsin muradıni versın rabbim kimsenin bize acimasına firsat vermeden bize evlat nasip etsin

aminnn aminn aminnnn inşallah burdan sen de yazarsın hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyeee :) rabbim gönlüne göre versin

ben soğan kaynatıp içmiştim bırakmıştım doğum kontrol hapını ne var ne yok temizlemişti ama korka korka içmiştim ya geçmezse diye ama şükür temizlemişti

ayyy ne güzel bir dua ben de aynısından isterimmmmmmm inşallahhhh özellikle bu acımayla ilgili olan kısma yürekten aminnnnn demek istiyorummmmm

ben soğan kaynatıp içmiştim bırakmıştım doğum kontrol hapını ne var ne yok temizlemişti ama korka korka içmiştim ya geçmezse diye ama şükür temizlemişti
Canim benim bende kronik gastrit var soğan kürünü yapamıyorum 11 gun gecti dogum kontrol hapına baslayalı. Semra hocama guveniyorum. Benim gibi zor hasta grubunda olanlara daha fazla ilgi gosteriyor sagolsun. Guveniyorum hocama ve lavaratuvarîna. Umuyorum bu kez melegim benimle olur Rabbim hepimizin evlerini senlendir kahkahamîz gulusumuz bol olsun insaAllah

ayyy ne güzel bir dua ben de aynısından isterimmmmmmm inşallahhhh özellikle bu acımayla ilgili olan kısma yürekten aminnnnn demek istiyorummmmm
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende etrafımdakilerle çok sorun yaşadım bana acımayın diye

Canim Allaha sukur on gorusmemizi Semra hocamla yaptik. Ilac bitince regl olunca baslayacagim ignelerin dozu bile asagi yukari hazir aslinda. Drum Banu hocaydı sonra Aylin hoca ikisi de gitti kafam allak bullak aslında kimi secmeliyim yada bayrama kim denk gelecek umarim hersey yolunda gider. Yaş gectikce insan tedirgin oluyor. Rahat olmaya calisacagım vaktim azalıyor duzgun bir psikoloji ile tedavime baslamalıyım

inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah bende etrafımdakilerle çok sorun yaşadım bana acımayın diye
İnşallah dualarımızi merhameti sonsuz kudreti yüce büyük olan rabbim geri çevirmicek bu buruk kalbimiz birgun mutlu olucak insaalh

Allah razı olsun.Çok güzel bir dua.

aminn inşallah arkadaşım dilerim rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder tez zamanda hapimize tattırır o duyguyu

kızlar dün transferim oldu biliosunuzki ama dünden beri sol tarafımda bi sızı yada ağrı gibi bi garip tarif edemediğim bişi var normal mı acaba sizlerdede oldu mu çok korkuorum bi terslik olucak die

İyi akşamlar kızlar transferim yapıldı bi tane iyi kalite olarak transfer oldu inş yawrum tutunurda yüzümüzü güldürür :) ara ara bel ve kasık ağrılarım oluo normal sanırım şuan için
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…