Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar selam bugün de bişiler yazıyım istedim belki ileride anı olarak kalır:) bugün 3.günüm hala sol tarafımda bi ağrı ve batma hissi var ayakta çok kaldığımdada ağrı yapıo ve su gibi bi akıntı var umarım güzel şeylerin habercisidir

Canım
Canim yaaa kendimi hatırladım anılarım canlandı bi an
Şu gibi akıntım var dedin yaa benimde öyleydi sürekli tuvaletim varmış gibi sık sık tuvalete gidiyordum seni umutlandirmak istemiyorum ama inşallah tutmuştur bebişin çünkü bendede vardı böyle belirtiler ve tutmuştu

Amin canım inş dediğin gibidir ve bebeğim benimledir :)

Anka hayırlısı olsun adına. Geçmiş olsun laparaskopi ameliyatını memorialdamı yaptırdın.

Amin canım sağol. 29 Haziran'a randevu aldık. Nasıl sabredicem bilmiyorum . Sen ne durumdasın? Yeniden başladın mı tedaviye?

Merhaba. başlamak için gittiğimde laporoskopi + histereskopi ameliyatı karşıma çıktı. 1 ay oldu ameliyat olalı şimdi beklemedeyim. sevinç hanım ağustosta başlayabilirsin dedi ama bakalım ben eylülde başlamak istiyorum, bakalım kısmet artık

ınşallah canım hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
Anka hayırlısı olsun adına. Geçmiş olsun laparaskopi ameliyatını memorialdamı yaptırdın.

evet canım. sevinç hoca ve semra hoca birlikte girdiler. sol tüpüm bağlandı . çikolata kistim vardı gerçi küçüktü 2cm ama onuda aldılar. yapışıklık varmış on düzelttiler. birde çok küçük polip vardı onu aldılar. şimdi beklemedeyim.

Laparaskobi ve histereskopiyi toplam ne kadara yaptırdın

çok geçmiş olsun inş. bu sefer olur Allahın izniyle.

Mikroçip geçen tedavimde kullanıldı ama çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Merkez seçimi kriteri olmaya değecek bir uygulama değil yani. Memorial da yok ama lab çok iyi zaten. Diğer özelliklere göre değerlendirirseniz daha doğru olur.

Hanımlar bağcılar medipol mega hastanesinde de tüp bebek bölümü varmış.evime daha yakın ve fiyat olarak daha uygun diye burayı düşünüyorum.raporlu 4000 tl raporsuz 5000 tl

Dr tavsiyeniz varmı? Mega hastanesi hakkında bilginiz varmı?

orda mustafa acet var 2013 yılına kadar memorialdeydi şuan orda tavsiye ederimm.
ben o hastanede dogum yaptım kızımın takıplerıde orda devam edıyor ben cok memnunum tedavı tanı herseyde 1 numara doktorlar ve hemsırelerıde öyle

Sirf eve yakin diyeyse tercih etme derim.cok başarılı degiller.ıstanbuldaysan cok sanslisin.bizler kilometrelerce uzaktan gittik memoriala.mustafa acet diye bi dr varmis o iyiymis illa orasi olacaksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…