Canım normal o kasılmalar bende de olmuştu çoğu kişide oluyor korkma iyi düşün çok sanslisin ki bu mübarek ayda transferin olmuş bol bol dua et olacak insallah rabbim geri çevirmeyecek dualarimizikızlar dün transferim oldu biliosunuzki ama dünden beri sol tarafımda bi sızı yada ağrı gibi bi garip tarif edemediğim bişi var normal mı acaba sizlerdede oldu mu çok korkuorum bi terslik olucak die
Insallah yine sans getirir sana memorial:)Evet doktorum baska yere gecınce bende gıttım ama pişmanım şimdi geri kızımı kucakladıgım yere gelıyorum
Canim benim her iki hamileliğimde de sol kasığımda batma olmuştu aynen o şekilde ve ikisinde de sonuç pozitifti. İnşallah senin için de hamilelik habercisidirkızlar dün transferim oldu biliosunuzki ama dünden beri sol tarafımda bi sızı yada ağrı gibi bi garip tarif edemediğim bişi var normal mı acaba sizlerdede oldu mu çok korkuorum bi terslik olucak die
errik canım hayırlı olsun tekrar dondurulmuş embriyomuydu transferin?benimde dondurulmuşlarım var 2 tane bulduk fakat dün embriyolog 1.kalite olmadıklarını söyledi üzüldüm açıkçası birazCanim benim her iki hamileliğimde de sol kasığımda batma olmuştu aynen o şekilde ve ikisinde de sonuç pozitifti. İnşallah senin için de hamilelik habercisidir
hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsünkızlar dün transferim oldu biliosunuzki ama dünden beri sol tarafımda bi sızı yada ağrı gibi bi garip tarif edemediğim bişi var normal mı acaba sizlerdede oldu mu çok korkuorum bi terslik olucak die
İnş canım benim güzel haberler veririm size peki bu batmalar test gününe kadar devam edicek miCanim benim her iki hamileliğimde de sol kasığımda batma olmuştu aynen o şekilde ve ikisinde de sonuç pozitifti. İnşallah senin için de hamilelik habercisidir
Teşekkür ederim canım benim bu mübarek günlerde rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşhayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün
taze embriyomuydu dondurulmuşmu?Teşekkür ederim canım benim bu mübarek günlerde rabbim hepimizin dualarını kabul eder inş
Taze embriyo canım ilk deneme benimki hayırlı sonuçlanır inştaze embriyomuydu dondurulmuşmu?
inşallah allah hakkında hayırlısını versinTaze embriyo canım ilk deneme benimki hayırlı sonuçlanır inş
Hiç üzülme canım. Benim de pgt sonucunda 4 tane sağlıklı embriyo geldi. Donduruldu bunlar. 1 tanesi 1. Kalite 1 tanesi 2. Kalite iki tanesi de 6ab ydi. Transfer için çözdürdüklerinde en iyi kalite olan embriyo bozulmuş. İkinci kalite olan transfer edildi hamdolsun pozitif oldu. Yani hiç sıkıntı yapma en iyi kalitede olanlar tutmazken düşük kaliteli olan tutunuyor bazenerrik canım hayırlı olsun tekrar dondurulmuş embriyomuydu transferin?benimde dondurulmuşlarım var 2 tane bulduk fakat dün embriyolog 1.kalite olmadıklarını söyledi üzüldüm açıkçası biraz
Benim aralıklı olarak hep devam etti. Son günlerde adet sancısı gibi kaşık ağrıları da eklenmişti.İnş canım benim güzel haberler veririm size peki bu batmalar test gününe kadar devam edicek mi
Sağol canım. Amin. İnşallah Rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin. Bize de kucağımıza almayı. Bi öncekinde düşük olduğu için çok tedirginim. Bir de hiçbir belirtim yok. Kese kalp atışını falan da görmediğimiz için kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. sizi takip ediyorum ama yazmaya fazla fırsatım olmuyor. ama hepinizi artık tanıyor gibiyim. errik hamile olmana çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. bende 2 kere tüp bebek denedim olmadı. şimdi laparoskopi ameliyatı oldum sol tüpü kapadılar çikolata kistim vardı onu aldılar şimdi beklemedeyim ama hamile kalan arkadaşlarımızı ve yeni katılan arkadaşlarımızı takip ediyorum. inşallah tedavide olan arkadaşlar ve başlayacaklar olumlu sonuçlar alır. bu arada merkezde dr. lar az kalmış olması beni kokutuyor ( aramızda :) )
inşallah canım benimde iyi olurHiç üzülme canım. Benim de pgt sonucunda 4 tane sağlıklı embriyo geldi. Donduruldu bunlar. 1 tanesi 1. Kalite 1 tanesi 2. Kalite iki tanesi de 6ab ydi. Transfer için çözdürdüklerinde en iyi kalite olan embriyo bozulmuş. İkinci kalite olan transfer edildi hamdolsun pozitif oldu. Yani hiç sıkıntı yapma en iyi kalitede olanlar tutmazken düşük kaliteli olan tutunuyor bazen
Yok canım ilk değil. Bir önceki tedavide 2 tane iyi kalite transfer edilmişti. Biri tuttu. Ama o da ne yazık ki 9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı. Son tedavide tek embriyo transfer edilmişti. İnşallah senin de tutunur miniğin, sana hayırlı evlat olur, ogluşuna da şifainşallah canım benimde iyi olurkaliteleri çok iyi değil deyince üzüldüm biraz. senin ilk defamı sağlıklı embriyo transferi yapıldı tek mi transfer ettiler
Sağol canım. Amin. İnşallah Rabbim size de en yakın zamanda nasip etsin. Bize de kucağımıza almayı. Bi öncekinde düşük olduğu için çok tedirginim. Bir de hiçbir belirtim yok. Kese kalp atışını falan da görmediğimiz için kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Amin canım sağol. 29 Haziran'a randevu aldık. Nasıl sabredicem bilmiyorumİnşallah canım benimde 2. denememde transferin 5.günü kanamam başladı değerlerim 597 ye kadar yükseldi sonra düştü.
inşallah bu sefer olur. ne zaman kalp atışı için gideceksin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?