Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hastane olarak bende çok beğeniyorum ama labaratuar olarak nasıl bilmiyorum.
Kararsızlık çok zor.bayramdan sonra iyi bi yere başlıcam inşaallah.
Sirf eve yakin diyeyse tercih etme derim.cok başarılı degiller.ıstanbuldaysan cok sanslisin.bizler kilometrelerce uzaktan gittik memoriala.mustafa acet diye bi dr varmis o iyiymis illa orasi olacaksa.

İstanbuldayım evet.şuan çok kararsızım.burdaki yorumlardan dolayı memorial e daha yakınım.semra kahramana güveniyorum.
Dr.ların hemen tüp bebek diyeceklerini sanmıyorum.sebepsiz infertilite bizimki.bir kere aşılama oldum tutmadı.
Büyük ihtimal tekrar aşılama der ama ben en garanti yöntemi yapmak istiyorum.tüp bebek istiyorum. Tabi dr. ne derse o olur

Neden boyle bir işlem ypildi acaba
Canim ben bekarken apandisitim patladı içime yayıldı evlenince çocuğum olmayinca rahim flimi çektirdik iki tupumde tikaliydi 3defa tup bebek denedik ayrı merkezlerde olmayınca memorial geldik 4. Deneme için semra hanım tekrar rahım flimi istedi ve senin tüplerin bu durumdayken sana nasıl 3 defa uygulama yapmışlar dedi ameliyat olmadan ben yapamam dedi ve ameliyat oldum sonrasında tedavi tuttu ama düştü kısmet işte

Kızlar merhaba bugün 4.gün ve hiç bir ağrı falan kalmadı arada kendini hatırlatan bi sızı var oladar göğüslerimde sertliği kayboldu umutsuzluğa gidio benim durumum

Kızlar merhaba bugün 4.gün ve hiç bir ağrı falan kalmadı arada kendini hatırlatan bi sızı var oladar göğüslerimde sertliği kayboldu umutsuzluğa gidio benim durumum
Can'ım hiç umutsuzluğa düşme belirti olunca pozitif olucak diye bir şey yok bendede hiç belirti olmadı ama hamdolsun hatta testten bir hğn önce tamam ay başım geliyor bile dedim Vivaldi sıkıntı yapma demişti...demem o ki umutsuzluğa düşme belirti olmak zorunda değil

İnş canım vivaldi seni sende beni rahatlatmış ol:)

Canim lütfen böyle düşünme belirti arayıp durma benim bir arkadaşım var daha önemi 3 defa tup bebek denemişti ve 3ude tutmamisti 4. Denemesinde konuştuk bana korkuyorum daha onçeki belirtilerim nasılsa buda öyle ve test yaptı tutmuş şimdi oğlu 3 yaşında yani tutmayan 3 tutan 1 ama belirti aynı hiç fark yokmuş

Hayırlısı. canını sıkma şimdiden bence.test sonucu pozitif çıkıp hatta üçüncü dördüncü test sonucuna kadar hiçbirşey belli olmuyor. Herşey dördüncü testten sonra kesinleşiyor gibi.evet hamileyim veya değilim diyorsun.Onun için şimdiden üzülme inşallah pozitif çıkar. ama şahsen ben 4 pozitif almış ve kayıp yaşamış biri olarak 4. Beta hcg testine kadar hep temkinliyim. Hayırlısı olsun hepimiz için bu mübarek günlerin hürmetine.

Tşk ederim kızlar umarım güzel sonuçlar alırız

Enistem o hastanede calisiyor muhtesem bi hastane.evleri de cok yakindi hastaneye ama benim icin lab.ve doktorlar cok onemli.tup bebekte isim yapmış bi yer istedim.memorial veya bahceci dedim.ikisi en iyi yerler.gerisi bence zaman kaybi.tup bebek bolumne ciktik medipolde.issiz sessiz sakin tuhaf geldi pek kmse tercih etmiyor.ama memorial bu ise adanmis bir ekiple calisiyor bence.

Hayırlı akşamlar hanımlar uzun süredir takip ediyorum dilerim herkes biran önce bebeğine kavuşur hamile annelere de tebrikler V Vivaldi30 size bir sorum olacaktı yanıtlarsanız çok memnun olurum burada herkese derman oluyorsunuz bende Memorial da tedavideyim pztesi opu oldu ilk gün biraz sancım vardı ama geçti bugün sol kasığımda batma gibi bir sancı var hemşireyi aradım crinone jel den olabilir dedi az avvel sağ kasığımda da başladı ara ara vurup geçiyor sence normal mi yarın yada ctesi transferim olacak uzun oldu kusura bakma cevabın için şimdiden teşekkür ederim

Kızlar bugün eşim için Prof. A gittik varikoselden dolayi tüp bebek yapmamalari gerekirdi boşuna para almışlar sizden dedi
Varikosel olduğuna memorial bakmadi bile nasılsa dolleyecek sperm vardı onlar için
Dr.un dediğine göre yine denesek yine tutmaz çünkü varikosel sperm kalitesini etkilermis
Eşim ameliyat olacak belkide normal yolla olacak Düşünsenize ben üstüne dusmesem varikosel olduğunu ogrenmeyecegiz bile tekrar deneyecek tekrar tutmayacakti belkide

Canim eger cok yumurtan toplandiysa ondan olabilir.kucuk bi ohss atlatiyor olabilirsin.opudan sonra mide bulantisi istahsizlik bile normal.yumurtalarin fazla uyarilmis ve vücutta böyle bir tepkiye neden olmus da olabilir.crinone jelin genelde boyle bir etksini hic duymadim .ama şunu diyebilirm kadinlar her ay normal yolla 1 yumurta buyutur ve atar.onda bile ne sancilar olur degil mi.tup bebekte ise bicok yumurtayi uyarip buyutuyorlar ilacla.ve bircok yumurta veriyor rahmimiz o ay.durum boyle olnca da agri sizi kaçınılmaz

Son düzenleme:
Varikosel nasil bi hastalik tam olarak.yani sperm sayisi sifir miydi menide.size trans rektal ultrason yaptirmadilar mi tüm damarlari tikanikliklari vs.gozlemlemek için??

Varikosel nasil bi hastalik tam olarak.yani sperm sayisi sifir miydi menide.size trans rektal ultrason yaptirmadilar mi tüm damarlari tikanikliklari vs.gozlemlemek için??
Yok tatlım varikosel aynı bacaklarda ki varis gibi erkekte olmasi yani testislerde oda sperm kalitesini etkiliyor
Bizde Sayı normaldi hız ve morfoloji azdi düşüktu yani ama memorialda eşim muayene oldu hiç ultrason vs.istemediler bendede pco var diye direk tüp dediler kuzu kuzu gittik ama su varikoseli tesadüf öğrendik
Oda eşim sıgarayiBıraktı hadi gel test verelim merak ediyorum dedim de o zaman anlaşıldi maalesef yoksa biz 3.yu deneyecektik:-(((

Hem sevindim ınsallh normal yolla olur diye hemde çok üzüldüm şok oldum resmen yani bu herkeste olabilir ozaman ve fark etmemeleri kötü yaaa

Özellikle bu D4. A gittik en iyisi diye capada
Hem sevindim ınsallh normal yolla olur diye hemde çok üzüldüm şok oldum resmen yani bu herkeste olabilir ozaman ve fark etmemeleri kötü yaaa
Sağol canım. İnşallah tüpe gerek kalmaz
Bugün Dr. Un dediğine göre tüp bebek merkezleri bu durumu onemsemiyor tedavi d3nemeden direk tüp yapıyorlar para tuzağı defi ama işte bir ultrasonla baksalar bize ilk tupden önce soyleseydiler bu kadar zaman ve para kaybetmezdik şimdi bu Dr. Ameliyat için 10.000 alacak yeri Nişantaşı'nda normalde çapa Dr. Ü
Sağlık önemli bebekten önce diye iyi yer olsun dedik(

Nasıl fark ettin canım bizede olabilirmi böyle bişey aceba şimdiye kadar 4 defa tup denedim eşim sadece sperm testi verdi okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…