heeeey maşaallahSevilen 89 var hamilelerden.ben varım.vural var busemre var muhip var eskilerden.sudiuemutlu var insallah :) errik var.
Ne zaman katilacaksin aramiza nehircim:)heeeey maşaallah
ayyy bal damlıyor ağzından vivaldiNe zaman katilacaksin aramiza nehircim:)
En içten Amin inşaAllahayyy bal damlıyor ağzından vivaldiinşaallah tez zamanda olur önümüzdeki ay inşaallah.
Bende istiyorum bendeheeeey maşaallah
bu operasyonlar hangi durumlarda isteniyor acabaLaparaskobi ve histereskopiyi toplam ne kadara yaptırdın
Rahimde miyom polip gibi septumların olduğunda yada tüplerde herhangi bir problem olduğunda laparaskobi yapılıyor.histereskobi ise tüp bebekte tekrarlayan başarısızlıklarda rahim filmin de görülmeyen herhangi bir problemin detaylı incelenmesi bazen de doktorların tüp bebeğin kolay tutacağını düşündüğü kişiye Rahime çizik atıyorlarmış histereskobi yöntemiyle.benim bildiklerim bunlar bol şanslarbu operasyonlar hangi durumlarda isteniyor acaba
biz izmşr şifada 1500 tl ye olduk bu ameliyatı çok fazla değil mi 10000 tlÖzellikle bu D4. A gittik en iyisi diye capada
Sağol canım. İnşallah tüpe gerek kalmaz
Bugün Dr. Un dediğine göre tüp bebek merkezleri bu durumu onemsemiyor tedavi d3nemeden direk tüp yapıyorlar para tuzağı defi ama işte bir ultrasonla baksalar bize ilk tupden önce soyleseydiler bu kadar zaman ve para kaybetmezdik şimdi bu Dr. Ameliyat için 10.000 alacak yeri Nişantaşı'nda normalde çapa Dr. Ü
Sağlık önemli bebekten önce diye iyi yer olsun dedik(
anladım çok teşekkür ederim cevabınız için benim sonbahar da başlayacak tedavim yani ben öyle ümit ediyorum ağustos gibi olucam istanbulda bakalım nasip kısmet rabbim dilerim bu mübarek ayda hepimizi müjdelendirirRahimde miyom polip gibi septumların olduğunda yada tüplerde herhangi bir problem olduğunda laparaskobi yapılıyor.histereskobi ise tüp bebekte tekrarlayan başarısızlıklarda rahim filmin de görülmeyen herhangi bir problemin detaylı incelenmesi bazen de doktorların tüp bebeğin kolay tutacağını düşündüğü kişiye Rahime çizik atıyorlarmış histereskobi yöntemiyle.benim bildiklerim bunlar bol şanslar
Canım eşim sigarayı bıraktı değeri merak ettik başka yerde test yaptirdik yükselme varmi dıye tabi bir vardı ama dr. Ultrason istedi o zaman çıktı eğer eşinin değerleri düşükse bence muhakkak ultrason a girsin belki yoktur ama emin olursunuz en azındanNasıl fark ettin canım bizede olabilirmi böyle bişey aceba şimdiye kadar 4 defa tup denedim eşim sadece sperm testi verdi okadar
Evet canım ya çok pahalı aynen Prof. Muş birde özel yerinde muayene olduk orada yapıyormuş normalde capanin doktoru Teoman cem Kadıoğlu canımbiz izmşr şifada 1500 tl ye olduk bu ameliyatı çok fazla değil mi 10000 tl
Canım senin adına sevindim hamile kalabilmissin çok güzel :)Canim benim eşimde de varikosel var. İki kez ameliyat oldu. Ama sonuç olarak ameliyat olmuş olmasına rağmen 6. Denemede pozitifi gördük. Yani şunu demek istiyorum birincisi ameliyat olduktan sonra çok çok büyük bir degisiklik olmayabilir (moralini bozmak istemem ama bize bütün doktorlar ameliyat olduktan sonra da ancak tüp bebekle cocuk sahibi olabilirsiniz demisti) ikincisi de her varikosel hastası ameliyat edilmiyor. Mesela eşim iki kez ameliyat oldu ama bi arkadaşımın eşi hic ameliyat olmadan ilk denemede ikizleri oldu. Yani amleyat gerekliliği kişiden kişiye değişiyor. Bütün varikosel hastaları ameliyat edilmiyor. Bizim ameliyattan önce morfoloji 0 di, iki ameliyat sonrasında da hala 0 . Bir şey değişmedi yani. Sadece hareketlilikte az bir değişim oldu, onu da bana sorsan ameliyattan değil de uyguladığımız bitkisel kürlerden derim. Ama su da bi gerçek ki semra hoca erkek kaynaklı sebeplerin üzerinde nedense durmuyor. Biz kaç urologa gittik hepsi yüzde yüz morfoloji ve hareketlılık kaynaklı infertilite dediler. Ama semra hoca benim yumurtalarımda hiçbir sıkıntı olmamasına ragMen yüzde 40-50 de kadın kaynaklı olabilir,tamamen erkek kaynaklı değil diyordu.
Bir de tavsiyem bu ameliyatı ille de yaptırmak isterseniz mutlaka birkaç doktor fikri alın. Bazı doktorlar ameliyata çok yatkın oluyorlar
Anladim canım. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah ikinci miniğeCanım senin adına sevindim hamile kalabilmissin çok güzel :)
Bu ikinci dr. İkiside ameliyat defi ilki 1.derece dedi bu son Dr. 2.derece ve 1. Derece var dedi ben 8 yıldir hamile kalamiuoum bir kızım var 8 yaşında doğal oldu şükür ama 4 yıl sonra gel di oda
bu varikosel ağrı yapıyor biraz onun 8cin de olmak istiyor ameliyat zaten normal olmazsa tekrar tüp deneyecegiz suan eşim sağlığı için istedi ameliyatı birazda
İki denememde tutmasa bile memorial in bilmesi gerekirdi diye düşünüyorum belki hiç o iki denemeyi yapmazdim
Karışık yazmadım umarim:))
MerhabaCanım senin adına sevindim hamile kalabilmissin çok güzel :)
Bu ikinci dr. İkiside ameliyat defi ilki 1.derece dedi bu son Dr. 2.derece ve 1. Derece var dedi ben 8 yıldir hamile kalamiuoum bir kızım var 8 yaşında doğal oldu şükür ama 4 yıl sonra gel di oda
bu varikosel ağrı yapıyor biraz onun 8cin de olmak istiyor ameliyat zaten normal olmazsa tekrar tüp deneyecegiz suan eşim sağlığı için istedi ameliyatı birazda
İki denememde tutmasa bile memorial in bilmesi gerekirdi diye düşünüyorum belki hiç o iki denemeyi yapmazdim
Karışık yazmadım umarim:))
yok canim olmadim ilk denemeydi olumsuzluk olursa laporoskopi dedi hidroselpinks Oldugunu suan soyleyemem normal gözüküyor ama bilemeyiz dedi ama böyle muallakta kalması da benim kafamı kurcalıyor. 12 haftaya kadar huzur yok.kızlar sizce allah korusun bir terslik olsaydı belli olur muydu ? Rahatlatin beni lutfen:-DMaşaallah Sevilen çok güzeeel. Laparoskopimi olmuştun sen.
Sağol canım aynen doğru söylüyorsun aslında bu ikinci dr.elle buldu varisi ondan birazda güvenim bilemdim ki belki dediğiniz gibi 1 Dr. Daha gidilebilir son karar için hayırlısı insallahMerhaba
Biz de esimde varikosel var mi diye supheye dusup urologa gitmistik degerleri iyi olmasina ragmen.
O zaman arastirdigimiz kadariyla varikosel ameliyati icin elle yapilan muayenede bulgu sart. Ultrasonda cikan sonuca gore ameliyat yapilmiyor diye biliyordum.
Internetten arastirin ve ilk gittiginiz dr a sonuna kadara guvenmeden baska urologlara da gidin derim
Prof olmalari artik bana bisey ifade etmiyor acikcasi ya da guvenilir oldugu anlamina gelmiyor.
Sevgiler
Maşallah evet kesinlikle senin ki zaten 6,5 hafta olmuş inşallah tehlikeyi atlatmışsın zaten. Allah tamamını erdirsin sağlıklıca inş.mutlu ol hemde çok mutlu.yok canim olmadim ilk denemeydi olumsuzluk olursa laporoskopi dedi hidroselpinks Oldugunu suan soyleyemem normal gözüküyor ama bilemeyiz dedi ama böyle muallakta kalması da benim kafamı kurcalıyor. 12 haftaya kadar huzur yok.kızlar sizce allah korusun bir terslik olsaydı belli olur muydu ? Rahatlatin beni lutfen:-D
Gece gece ağzın bal yesin rabbim tez zamanda hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. Hep pozitif olun kızlar tedavi sürecinde tek bir soru sormadım ne dedilerse yaptım.hep cok mutlu olmaya çalıştım.benim stresim pozitifi aldıktan sonra başladi .rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin ınşMaşallah evet kesinlikle senin ki zaten 6,5 hafta olmuş inşallah tehlikeyi atlatmışsın zaten. Allah tamamını erdirsin sağlıklıca inş.mutlu ol hemde çok mutlu.
Amimnn canım insaAllah hepimize nasip etsin Allahımaminn inşallah arkadaşım dilerim rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder tez zamanda hapimize tattırır o duyguyu
varikosel ilerleyen bir rahatsızlık mutlaka dikkaat etmek önlem almak gereiyorSağol canım aynen doğru söylüyorsun aslında bu ikinci dr.elle buldu varisi ondan birazda güvenim bilemdim ki belki dediğiniz gibi 1 Dr. Daha gidilebilir son karar için hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?