Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok doğru hayat devam ediyor.çok şükür sağlıklıyız.allah büyük.

Samya83 yazdığını okuyunca inanki duygulandım gözlerimden yaş geldi okadar ihtiyacım vardıki böyle şeyler duymaya sana çok teşekkür ederim. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canim cumlemizden yardimci olduysam cok sevindim rabbim en guzelini nasip etsin ins guzel haberlerinuzi almak dilegiyle

Canim benim Allahim saglicakla tez vakitte evlatlar nasip etsin insaAllah. Uzulme kuzum vakti var demekki. Dua ve sabirla bekleyecegiz. InsaAllah Rabbim bizim icin de ol der ve olur bir gün
Donmuşum da yok tekrar sil baştan başlayacağım ben Hayırlısı Rabbimden
Çok geçmiş olsun rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlıyla nasip eder negatif duyguyu bilirim bende duyunca kabullenmek istememiştimama rabbimin taktiri ne desek boş

Canım benim ilk denemem bu şu anda mideme ağrılar giriyo inşallah güzel haberler verebilirim negatife de hazırım yeter ki şu muamma bitsin bebek_dostuu
Canım cok zor bu bekleyiş,belirsizlik... yarın inşallah güzel bir gün olacak. Topikteki 2 negatif sonuçtan sonrası pozitiffff olacsk diye söyledim. Pozitifler umut veriyor insana. Ilık bir süt ic uyursun canim.Allahima emanet ediyorum seni

Merhaba arkadaşlar bende memorial de çarşamba günü transfer oldum1 tane 5.gün embriyosu.transferden 1 gün sonra kasiklarim ve belim ara ara ağrıyor her zaman değil ama gün içinde 3- 4 defa.yanlız ben çok fazla yatamadım evin içinde kendimi çok yormadan dolaştım küçük ev işleri yaptım 2.gün de duş aldım ama umudum var gibi.gibi diyorum ya olmazsa diyede çok korkuyorum aynı duyguları yaşayanlar varmı bide bu bel ve kasik ağrısı iyiye mi işaret

Canim hep olumlu ol olumlu dudun. Karnini sev kuzun hissetsin. Ya mubdi de elin karninda iken. Esin de desin. Insallah iyiye isarettir belirtilerin. Iyi dusun iyi olsun :) hareket sart ufak tefek yemek vs yap tabi hep yatma kan dolasimi da gerekli cunku. Insallah pozitif olur sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…