- 23 Nisan 2016
- 295
- 250
- 23
- 45
Çok doğru hayat devam ediyor.çok şükür sağlıklıyız.allah büyük.Her şeyin hayırlısı.hayatta her şey bir sınav.biraz da bazı şeyler oluruna bırakıp anı yaşamak,hayatı kaçırmamak lazım.doğru olan bu.biz ne yapıyoruz çocukla yatıp çocukla kalıyoruz.sanki hayatın devamını buna bağlı.sağlık olsun yeter ki.eğer mutlu olmanın tek yolu çocuk olsa çocuğu olanlar süper mutlu olurdu.ne yapalım güdülerimizde var.nefis istiyor.k kendimizi belki de eksik hissediyoruz.tamam çok zor bi durum fakat olayı çok da trajik bi duruma sokmayalım hanımlar.önemli olan bu durumdan hakkıyla,psikolojik olarak sağlam çıkabilmek.güçlü duralım imkansız diye bisey yok.
Amin canim cumlemizden yardimci olduysam cok sevindim rabbim en guzelini nasip etsin ins guzel haberlerinuzi almak dilegiyleSamya83 yazdığını okuyunca inanki duygulandım gözlerimden yaş geldi okadar ihtiyacım vardıki böyle şeyler duymaya sana çok teşekkür ederim. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim allah yardımcın olsun yarın inşallah bize pozitif haber vereceksin inanıyorum insallahCanım benim ilk denemem bu şu anda mideme ağrılar giriyoinşallah güzel haberler verebilirim negatife de hazırım yeter ki şu muamma bitsin bebek_dostuu
İnşallah canım aminCanim allah yardımcın olsun yarın inşallah bize pozitif haber vereceksin inanıyorum insallah
Amin canimİnşallah canım aminAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim benim Allahim saglicakla tez vakitte evlatlar nasip etsin insaAllah. Uzulme kuzum vakti var demekki. Dua ve sabirla bekleyecegiz. InsaAllah Rabbim bizim icin de ol der ve olur bir gün
Çok geçmiş olsun rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlıyla nasip eder negatif duyguyu bilirim bende duyunca kabullenmek istememiştimama rabbimin taktiri ne desek boşDonmuşum da yok tekrar sil baştan başlayacağım benHayırlısı Rabbimden
Canım cok zor bu bekleyiş,belirsizlik... yarın inşallah güzel bir gün olacak. Topikteki 2 negatif sonuçtan sonrası pozitiffff olacsk diye söyledim. Pozitifler umut veriyor insana. Ilık bir süt ic uyursun canim.Allahima emanet ediyorum seniCanım benim ilk denemem bu şu anda mideme ağrılar giriyoinşallah güzel haberler verebilirim negatife de hazırım yeter ki şu muamma bitsin bebek_dostuu
Daha ne olacak iyiymiş inş allahım bize de kısmet edervalla kuzum morula embriyo dendi. 16 yada daha fazlasına bölünmüş denmişti
Hadi Hayırlısı valla çok heyecanlandım bendeKızlar verdim sonucu bekliyorum elli dk sonra
Dualarımız seninle...Kızlar verdim sonucu bekliyorum elli dk sonra
Kızlar verdim sonucu bekliyorum elli dk sonra
Canim hep olumlu ol olumlu dudun. Karnini sev kuzun hissetsin. Ya mubdi de elin karninda iken. Esin de desin. Insallah iyiye isarettir belirtilerin. Iyi dusun iyi olsun :) hareket sart ufak tefek yemek vs yap tabi hep yatma kan dolasimi da gerekli cunku. Insallah pozitif olur sonucunMerhaba arkadaşlar bende memorial de çarşamba günü transfer oldum1 tane 5.gün embriyosu.transferden 1 gün sonra kasiklarim ve belim ara ara ağrıyor her zaman değil ama gün içinde 3- 4 defa.yanlız ben çok fazla yatamadım evin içinde kendimi çok yormadan dolaştım küçük ev işleri yaptım 2.gün de duş aldım ama umudum var gibi.gibi diyorum ya olmazsa diyede çok korkuyorum aynı duyguları yaşayanlar varmı bide bu bel ve kasik ağrısı iyiye mi işaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?