Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar çıktı sonuç negatif malesef. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün bizlere de dua etmeyi unutmayın
Canim benim Allahim saglicakla tez vakitte evlatlar nasip etsin insaAllah. Uzulme kuzum vakti var demekki. Dua ve sabirla bekleyecegiz. InsaAllah Rabbim bizim icin de ol der ve olur bir gün

kızlar çıktı sonuç negatif malesef. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün bizlere de dua etmeyi unutmayın
Olsun canım neyseki donmuşlarımız var onlarla şansımızı denicez hiç değilse bi ay yıpranmıcaz ben öyle bakıyorum negatif olursa hem donmuşlarla şans daha yüksekmiş rahim dinleniyormuş.

Canim yaaa üzme kendini yıpratma o kadar lütfen elimizden gelen bir şey yok rabbim herşeyin en iyisini biliyor hamd olsun diyelim şükredelim inşallah bir gün muradimiza ericez

Umut fakirin ekmeği beklemekten başka yapçak hiç bisey yok.yalnız benle benzer vakalar olunca takip ediyorum.umarım umut olurum size.bizde varikosel de yok.ama yine tutmuyo.anlamafım gitti.
Oda ayrı bir dert (bulunamamasi)ben en azından şimdilik varikosel bağladım ama olmazsa yine ne acaba diye yine bir sürü araştırma olacak
Ama çok şükür benim bir kızım var 8 buçuk yaşında öğünden beri olmuyor oda 4 yıl sonra oldu tedavisiz

Canım Benim ne desem faydasiz. İnşallah en kisa zamanda yavrunu kucağına almak nasip olur. Donmuslarin olmasi da cok iyi canim. Benim ilk defa bu tedavide dondurulmuş embriyom oldu. Transferden sonra olmazsa dondurulmuş tekrar deneme şansımız var diye teselli ediyordu eşim. İnşallah müjdeli haberini buradan alırız.

İnsallah Rabbim herkese saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin insallah en hayirlisi en kisa olan zamandir bu bizler icin

Donmuşum da yok tekrar sil baştan başlayacağım ben Hayırlısı Rabbimden

Donmuşum da yok tekrar sil baştan başlayacağım ben Hayırlısı Rabbimden
Üzülme canim inşallah bu tedavinle donmusa gerek kalmaz. Kolaylikla saglikla yavruna kavuşursun insallah. Bak benim 4. Denemede ilk defa donmusum oldu. Bunda 1 adet transfer edildi. 2 tane kaldi. Rahat ol. Stres yapma. Senin de inşallah benim ki gibi olur.

kuzucum rezervim az ki benim dondurlumaya kalamıyor maalesef ama bu kez dondurulup transferini isteyeceğim tabi embriyo gelişir bölünür ve 5. güne sağlıkla ulaşan embriyom olursa

kuzucum rezervim az ki benim dondurlumaya kalamıyor maalesef ama bu kez dondurulup transferini isteyeceğim tabi embriyo gelişir bölünür ve 5. güne sağlıkla ulaşan embriyom olursa
Canim benim de oyleydi. Rezervim az. Bu tedavide6 yumurta toplandi. Ilk defa 3 tanesi 5.gune gitti. Genetik test yapildi. Yani ben de böyle dondurulmuş olunca şok oldum. Nasip olunca oluyor. Beslenmene dikkat et. Yumurta kaliteis onemli. Sayiya takilma. Olunca 1 embriyo ile oluyor yani. İnşallah bu tedavin cok başarılı gecer. Ama bol bol dua et canim. Ben inaniyorum güzel olacak inşallah

benim de tek embriyom vardı genetik teste gidecekti ama maalesef gelişimi iyi olmadığından direkt transfer edildi acaba o şekliyle dondurulup bu ay transfer edilse idi sonuç ne olurdu kafama takılmıyor değil. Kısmet ne diyelim. Hayırlısı Allah'tan. Amin canım benim Amin duaların için. İnşaAllah hepimiz kavuşuruz mucizelerimize sağlıcakla

kalitesi iyi değilse dondurulsaydı da sonuç aynı olurdu ama kalitesi iyi olursa dondurtursun inş

Kızlar bende heyecan dorukta bugünü nasıl geçircem bilmiyorum
Dua ok
üzülme diyemem biliyorum çok üzüleceksin.dün ben bütün gün ağladım ama fayda yokki.allah böylesini uygun gördü belliki.olsun inşallah allah kuzucuklarımızı vericek.bizde güzel bakıcaz onlara.yılmak yok.

Her şeyin hayırlısı.hayatta her şey bir sınav.biraz da bazı şeyler oluruna bırakıp anı yaşamak,hayatı kaçırmamak lazım.doğru olan bu.biz ne yapıyoruz çocukla yatıp çocukla kalıyoruz.sanki hayatın devamını buna bağlı.sağlık olsun yeter ki.eğer mutlu olmanın tek yolu çocuk olsa çocuğu olanlar süper mutlu olurdu.ne yapalım güdülerimizde var.nefis istiyor.k kendimizi belki de eksik hissediyoruz.tamam çok zor bi durum fakat olayı çok da trajik bi duruma sokmayalım hanımlar.önemli olan bu durumdan hakkıyla,psikolojik olarak sağlam çıkabilmek.güçlü duralım imkansız diye bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…