4yıllık evliyim Can'ım inşallah rabbim cümlemize nasip etsinCanim yaa bunları düşünüp kendini neden üzüyorsun boşver canım yaaa bence yengen değil abin süçlü bu konuda farkında degilmi eşinin tavırlarının yani eğer yengen böyle bi durumda olsaydı onun da yengesi böyle yapsaydı nasıl olurdu aceba neyse yaaa bosver canım yaa takma hamd olsun bu günümüzede bin şükür allah annene babana uzun ömür nasip etsin ama herkes kapısını kapattığı an sen niye eşinle baş başa kalıcan allah eşini sana bagislasin canım ne diyim insallah inşallah sende evlat sahibi olursun da muradına erersin kaç yıllık evlisin canim
Allah razı olsuncanım gerçektende öyle dün sizlerle yazışırken eşim tv başındaydı obada dedim bizi ancak bu topikteler birbirimizianlıyoruz başın sağolsun inşallah cennet kapısında bebişiniz senibekleyip cennete götürecek rabbimin sevdiği kularındasın kaynananda etlinde yaptıklarından utansınlar her şeyin sahibiyaradandır evet dediğingibi parasız akraba olunmuyormuş hamd olsun akmasadadamlıyo eşimöğretmen sabit gelirimiz var maksat eşiminmemleketinde kalıyoruz ailem başka şehirde oturuyo abimya güya hem tedavimi olurum açılırımsıkılmamdiye rabbim bizleri muhtaçetmesinCanim benim seni ne ailen.ne kardeslerin.nede baskalari bizim gibi anlamaz seni en iyi biz anliyoruz ben.bebegimi.kaybettigimde topraga verdik geldim eltim ikinciyi kirkin cikinca koydur hemen.dedi daha bebegimin bedeni sogumamisti.kaynanam aglamama izin.vermedi cunku onlar anne ve kolay anne oldular seni suan yasadiklarini su topiklerdeki herkes anliyo ve yasiyo birimiz daha az oburumuz daha cok sakin uzulme kendinide yalniz hissetme bizler variz sahabelerden birine demislerki su adam senin hakkinda kotuluk dusunuyo oda cevap vermis yok demis ben.ona iyilik yapmadimki o bana kotuluk.yapsin hak senin helal etme bende bir cok seyde etmiyorum.ama madem tedaviye baslicaksin sakin hic kimse hic birsey icin uzulme paran.varsa herkes sana dost heryer sana ev oluyo Allah cumlemize hayirli evlatlar versin saglikli vede rizkimizi cogaltsin kimseye muhtac etmesin
Bizdede aynı sıkıntı var Can'ım hep olur normal yollar olur dediler 4 yıllıkevliyiz beşe girecek normal tedaviyi uyguladılar 3 aşılanma ve 1 tüp bebek olmayınca hareketlilik ve morfolojidediler eşim bekarken bivarikosel ameliyat geçirmiş2015 de bi tane geçirdi bakalım Semra hanıma öngörüşmede testistedi ve test sonucu morfoloji sıfır çıktı bizi aradılar proxsed diye bi ilaç kullandı Ankara'ya şubat'a kaan aydosüroloji doktoruna gittikbeslenmeye dikkatte dedi o türşeyler tedaviye başlıyacam ama Çok. Korku var içimde hayırlısıbakalımCanım ya bizim de morfoloji ve hız problemi var .şu an tedavideyiz.22 yumurta toplanmıştı.10 tanesi döllenmiş.ben de seviniyodum döllenme çok oldu diye.senin tedavi memorialde miydi.embriyoların kalitesi nasıldı ve morfoloji ve hız % kaç sizde.aslında çok iyiymiş de neden tutmadı acaba?bi açıklama olmadı mı
Iste muayene de beni tedirgin ettiriyor :) insallah iyi olurHiç acımıyor canım muayenenin aynısı hatta çok heyecanlı ultrasonda seyrederken hiçbişey düşünmüyorsun
maalesef canim. O insanlar icin yapabilecek birsey yok. Ben de ilaç sıkıntısı yaşadım. T.dagda ilac bulamadık. Edirneyi her yeri aradik. Mesai bitecek. Istanbuldan bir eczaneden zor bela getirttik. 2 kati fiyatina. Tedavin aksayacak stresi beni bitirdi zaten. O kadin da yanlis yapmis. Ben de verirdim. Transfer sonrasi kalan ilaclari hep memoriale birakiyoruz biz. İnşallah cocuklarina kavuşursun ve bu sıkıntılar daunutulup giderUmutt
tabii ki hayat devam ediyorsa her zaman için umut da vardır.sonuçta umudumuz olmasa direk pes eder uğraşmayız.bunlar hayatı ve çevremizdekileri daha iyi tanımamız için bir fırsat.çocuk işini de halledersek tamam olcaz.geçende ilaç arıyodum.eczacı dedi bi tüp bebek yaptıran arkadaş var onu arıyım dedi onda da varmış .kendilerinin ikizleri olmuş.elinde kendine lazım olmayan ilaç için bi düsuniyim dedi vermedi.ben olsam seve seve verirdim çok şaşırdım.zar zor pazar günü bulduk ilacı ama yaşadığım stresi bana sorun.çok acayip yani.
arkadasim tek yumurtayla ikiz gebelik yasiyor simdi. Rahat ol. Tüp bebek tedavisinde az ama kaliteli yumurta isteniyor canim. Merak etme sen.Arkadaşlar aylardır sizleri ızaktan takip edip yazdıklarınızı okuyorum ara ara sevinip ara ara acınıza ortak oluyorum. bende 4 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik oldu sonra bidaha olmadı geçen hafta memorialde tüp bebek denemesine başladık ancak 8 yumurtamdan sadece ikisi tedaviye cevap verdi ve iyi bir gelişim gösterdi diğerleri geride kaldı sanırım pazar günü yumurta toplama yapılacak ama ben çok üzülüyorum. bukadar az sayı ile şansım olurmu bilmiyorum bukadar az sayıda yumurtası gelişen varmı aranızda yada böyle hamile kalabilen oldumu. lütfen bana bilgi verin. buna çok ihtiyacım var
vaginusmusu yenmissen eger sıkıntı olmaz. Her kontrolde vaginal ultrasonla kontrol ediliyor. Bu yüzden sıkıntı olmaz inşallah. Transfer ve vaginal ultrason 5 dakika sürüyor. Ağrısız. İnşallah kolaylikla atlatirsin canim. Rabbim nasip etsin yavrunu kucagina almayi ve normal dogum yap. Vaginusmus icin rahatlatir.Hanimlar birsey soracagim. Ben vajinismusu yenen biri olarak yaptiracagim tup bebegi... transfer isleminden korkuyorum nasil olacak diye :s
Yarın canımozmusoz senin nezaman belli olucak inşallah güzel haberlerini duyarız
Yarın canım
canlarım çok sağolun. 10 gibi kan verdim. 4 saat sonra çıkcak dediler. benim hiç ümidim yok yalnız. hiç bir belirti kalmadı bende göğüslerimin şişi bile indi. ümitsizce bekliyorum hiç heyecanımda yok artık. dualarınızı eksik etmeyin nolur.M mona_roza20 canim hayırlı sabahlar! Kan vermeye gittin mi? Rabbim yardımcın olsun. İnşallah pozitifff haberini alacağız. Dualarimiz seninle....
Rabbim şu mübarek cuma vaktinde yardımcın olsun benimde elim kolum iş tutmuyor canım bişey yapmak istemiyor senden mujdeli haber bekliyorum canım rabbim ol derse olur inşallah seninde olmuştur rabbimin merhametine nail olmuşsundurcanlarım çok sağolun. 10 gibi kan verdim. 4 saat sonra çıkcak dediler. benim hiç ümidim yok yalnız. hiç bir belirti kalmadı bende göğüslerimin şişi bile indi. ümitsizce bekliyorum hiç heyecanımda yok artık. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
amin inşallah canım inşallahh bu mübarek cuma gününde Rabbim inşallah ol demiştir..Rabbim şu mübarek cuma vaktinde yardımcın olsun benimde elim kolum iş tutmuyor canım bişey yapmak istemiyor senden mujdeli haber bekliyorum canım rabbim ol derse olur inşallah seninde olmuştur rabbimin merhametine nail olmuşsundur
Amin amin amin insallahamin inşallah canım inşallahh bu mübarek cuma gününde Rabbim inşallah ol demiştir..
Canım dualarımız seninle canlarım çok sağolun. 10 gibi kan verdim. 4 saat sonra çıkcak dediler. benim hiç ümidim yok yalnız. hiç bir belirti kalmadı bende göğüslerimin şişi bile indi. ümitsizce bekliyorum hiç heyecanımda yok artık. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?