Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar sonuclariniz ne ben baya geride kaldim kacirdim sanirim ama anladigim kadariyla pozitif alanlar varrr Rabbim Saglikla kucaginiza Almanizi nasip etsinn coook sevindim.

4yıllık evliyim Can'ım inşallah rabbim cümlemize nasip etsin

Allah razı olsuncanım gerçektende öyle dün sizlerle yazışırken eşim tv başındaydı obada dedim bizi ancak bu topikteler birbirimizianlıyoruz başın sağolsun inşallah cennet kapısında bebişiniz senibekleyip cennete götürecek rabbimin sevdiği kularındasın kaynananda etlinde yaptıklarından utansınlar her şeyin sahibiyaradandır evet dediğingibi parasız akraba olunmuyormuş hamd olsun akmasadadamlıyo eşimöğretmen sabit gelirimiz var maksat eşiminmemleketinde kalıyoruz ailem başka şehirde oturuyo abimya güya hem tedavimi olurum açılırımsıkılmamdiye rabbim bizleri muhtaçetmesin

Bizdede aynı sıkıntı var Can'ım hep olur normal yollar olur dediler 4 yıllıkevliyiz beşe girecek normal tedaviyi uyguladılar 3 aşılanma ve 1 tüp bebek olmayınca hareketlilik ve morfolojidediler eşim bekarken bivarikosel ameliyat geçirmiş2015 de bi tane geçirdi bakalım Semra hanıma öngörüşmede testistedi ve test sonucu morfoloji sıfır çıktı bizi aradılar proxsed diye bi ilaç kullandı Ankara'ya şubat'a kaan aydosüroloji doktoruna gittikbeslenmeye dikkatte dedi o türşeyler tedaviye başlıyacam ama Çok. Korku var içimde hayırlısıbakalım

maalesef canim. O insanlar icin yapabilecek birsey yok. Ben de ilaç sıkıntısı yaşadım. T.dagda ilac bulamadık. Edirneyi her yeri aradik. Mesai bitecek. Istanbuldan bir eczaneden zor bela getirttik. 2 kati fiyatina. Tedavin aksayacak stresi beni bitirdi zaten. O kadin da yanlis yapmis. Ben de verirdim. Transfer sonrasi kalan ilaclari hep memoriale birakiyoruz biz. İnşallah cocuklarina kavuşursun ve bu sıkıntılar daunutulup gider

arkadasim tek yumurtayla ikiz gebelik yasiyor simdi. Rahat ol. Tüp bebek tedavisinde az ama kaliteli yumurta isteniyor canim. Merak etme sen.

Hanimlar birsey soracagim. Ben vajinismusu yenen biri olarak yaptiracagim tup bebegi... transfer isleminden korkuyorum nasil olacak diye :s
vaginusmusu yenmissen eger sıkıntı olmaz. Her kontrolde vaginal ultrasonla kontrol ediliyor. Bu yüzden sıkıntı olmaz inşallah. Transfer ve vaginal ultrason 5 dakika sürüyor. Ağrısız. İnşallah kolaylikla atlatirsin canim. Rabbim nasip etsin yavrunu kucagina almayi ve normal dogum yap. Vaginusmus icin rahatlatir.

M mona_roza20 canim hayırlı sabahlar! Kan vermeye gittin mi? Rabbim yardımcın olsun. İnşallah pozitifff haberini alacağız. Dualarimiz seninle....
canlarım çok sağolun. 10 gibi kan verdim. 4 saat sonra çıkcak dediler. benim hiç ümidim yok yalnız. hiç bir belirti kalmadı bende göğüslerimin şişi bile indi. ümitsizce bekliyorum hiç heyecanımda yok artık. dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Rabbim şu mübarek cuma vaktinde yardımcın olsun benimde elim kolum iş tutmuyor canım bişey yapmak istemiyor senden mujdeli haber bekliyorum canım rabbim ol derse olur inşallah seninde olmuştur rabbimin merhametine nail olmuşsundur

amin inşallah canım inşallahh bu mübarek cuma gününde Rabbim inşallah ol demiştir..

Canım dualarımız seninle  bende de hiç bi belirti yok Allah ol derse olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…