Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tuketmeyi dusunuyordum ama bikac kisiden kist yaptigini duydum ve ertelemistim tuketmeyi.
Benim bi arkadasim bu kurle hamilelik elde etti. Evde hep bulunan malzemeler oldugu icin supheci yaklasmiyorum normalde bitkisel kurlere supheci yaklasirim. Kist yaptigini hic duymadim. Ben de bu tedavi oncesi bu kuru uyguluycam bakalim insallah pozitif etkisini gorurum.

hifanur hifanur canim sen de uzatma amac tedaviyi yaptirmak ve bebek sahibi olmak. Kaba tabirle kopruyu gecene kadar ayiya dayi diycez ;) sen yine de ikna et hatta cocuk icin ugrasmiyacaksam niye evlendim fln de. Yerler onlarin triplerini :)

ben denedim bir kaç ay o ayki tedavimde fazla yumurtam oldu sonuç değişmesede..fakat mide hashasiyetim arttı, son zamanlarda karışımı yiyemedim, afedersin kusmaya başlıyordum, çok tiksindim. Şimdi çörek otu kapsülü aldım bir tane alıyorum o bile midemi kaldırmaya yetiyor..
Dollenen sayisi ve embriyo kalitelerinde olumlu degisiklik olmus muydu peki?

Benim bi arkadasim bu kurle hamilelik elde etti. Evde hep bulunan malzemeler oldugu icin supheci yaklasmiyorum normalde bitkisel kurlere supheci yaklasirim. Kist yaptigini hic duymadim. Ben de bu tedavi oncesi bu kuru uyguluycam bakalim insallah pozitif etkisini gorurum.

hifanur hifanur canim sen de uzatma amac tedaviyi yaptirmak ve bebek sahibi olmak. Kaba tabirle kopruyu gecene kadar ayiya dayi diycez :KK66: sen yine de ikna et hatta cocuk icin ugrasmiyacaksam niye evlendim fln de. Yerler onlarin triplerini :)

Ben de cok tuketmem bitkisel kurleri,korkarim. Bir tek sogan kuru yaptim. Civanpercemini de benim gibi fsh i yuksek olanlar hemen tuketmeye basliyor. Ben daha yeni basladim:)

Ah canım bunlar hep böyle demekki, benim eşimde öyle, tamam diyor, sonra ben hazırlığa başlayınca hiç bir şey konuşmamış gibi davranıyor. Başlıyor bu kez şu kadar yaptırdık, şu kadar para gitti sonuç değişmedi bilmem ne. Tamam diyorum yaptırmayalım ..biraz zaman geçiyor bu sefer niye olmuyor, ne yapmak gerek demeye...Ben tekrar harekete geçiyorum gene aynı..tedaviye başladığım zamanlarda, sadece opu zamanı gidiyor hastaneye, bu şehir dışı bile olsa aynı, oda bin bir naz, kapris, uflamalar puflamalar..sabır çekiyorum her seferinde..sen anlatınca benimde yaram açıldı kusura bakma ben her negatif olduğunda, eşimi nasıl teselli edecem en çok onu düşünüyorum..

Tek benimki değilmiş demekki.asıl böyle zamanlarda desteğe ihtiyacımız var.umutlanmaya olumlu düşünmeye ihtiyacımız var.ama malesef ben inatla umut etmeye çalışsamda negatif yüklüyo bana.
Benimki neden olmuyo hadi dr.a gidelim demez.5 senedir hep ben dedim.
Bu sefer bırakıcam herşeyi ondan beklicem.

hifanur hifanur canim sen de uzatma amac tedaviyi yaptirmak ve bebek sahibi olmak. Kaba tabirle kopruyu gecene kadar ayiya dayi diycez :KK66: sen yine de ikna et hatta cocuk icin ugrasmiyacaksam niye evlendim fln de. Yerler onlarin triplerini :)

Tedaviye ikna edene kadar poh pohlayıp durdum inan.belliydi ama ufacık bi pürüz arıyodu kaçmak için.sonunda başardı benide bıktırdı.
biraz burnu sürtünsünde senin taktiği uygulucam :)

Dollenen sayisi ve embriyo kalitelerinde olumlu degisiklik olmus muydu peki?
Normalde sayı arttı fakat bir öncekilere göre kalitede fazla değişiklik göstermedi. Tek fark önceki denemelere göre (öncekilerde blast 2 embriyo) oluyordu , bu sefer blast 3 embriyom oldu, hepsi transfer edildi ama sonuç değişmedi.

Tek benimki değilmiş demekki.asıl böyle zamanlarda desteğe ihtiyacımız var.umutlanmaya olumlu düşünmeye ihtiyacımız var.ama malesef ben inatla umut etmeye çalışsamda negatif yüklüyo bana.
Benimki neden olmuyo hadi dr.a gidelim demez.5 senedir hep ben dedim.
Bu sefer bırakıcam herşeyi ondan beklicem.
Canım sanmaki benim eşim akıl ediyor da hadi doktora gidelim diyor. Çogunlukla benim ve anasının iteklemesiyle diyor, birde yazın izne felan çıkacaksa ona göre ayarlayım iznini diyor, hoş izne çıksada sadece opu günü geliyor o başka. İnan her tedavi öncesi bir gerginlik, bir stres, bir kapris, bu sonuç alıncada devam ediyor. Her negatifte eşimi nasıl idare edecem onu düşünüyorum. Zor gerçekten söylenen laflar ağır geliyor çoğu zaman, her tedavide moralimi bozar eşin gibi..Hiç aldrış etmeyip yönlendirme yapmadığım zamanlarda oldu ama adam değişmedi, bu arada bizim yaşlar geçkin doktorlar acele edin diyorlar ama eşim böyle olunca artık elim kolum bağlı kalıyor. Senin yaşın gençse az sabret bakalım cnm..

Normalde sayı arttı fakat bir öncekilere göre kalitede fazla değişiklik göstermedi. Tek fark önceki denemelere göre (öncekilerde blast 2 embriyo) oluyordu , bu sefer blast 3 embriyom oldu, hepsi transfer edildi ama sonuç değişmedi.

Canim neden tutmadigina dair pihtilasma veya genetik test yapildi mi?
Benimkiler 3.gune gidemiyor. 2.gun transfer ediliyor. Blast olmasi iyi.

Canim neden tutmadigina dair pihtilasma veya genetik test yapildi mi?
Benimkiler 3.gune gidemiyor. 2.gun transfer ediliyor. Blast olmasi iyi.
Hepsinden yaptırdık, genetik de sorun çıkmadı ama pıhtılaşma testinde çıktı, onun içinde zaten iğne kullanıyorum her tedavide..5. güne genelde gidiyor ama kaliteleri iyi olmadığı söyleniyor. Aslında şuana kadar çok iyi kalitede de oldu çok kötü kaliteside. Doktorlara göre tek sebep benim yaşım. Tedaviye başladığımda 35 yaşındaydım 40 olacağım. 5 sene öncesinden bir fark yok, sadece yumurta sayım azaldı, her tedavide değişkenlik gösterdi..Ama sonuç hep negatif..Bu arada 2 kerede histereskopi oldum..

Hepsinden yaptırdık, genetik de sorun çıkmadı ama pıhtılaşma testinde çıktı, onun içinde zaten iğne kullanıyorum her tedavide..5. güne genelde gidiyor ama kaliteleri iyi olmadığı söyleniyor. Aslında şuana kadar çok iyi kalitede de oldu çok kötü kaliteside. Doktorlara göre tek sebep benim yaşım. Tedaviye başladığımda 35 yaşındaydım 40 olacağım. 5 sene öncesinden bir fark yok, sadece yumurta sayım azaldı, her tedavide değişkenlik gösterdi..Ama sonuç hep negatif..Bu arada 2 kerede histereskopi oldum..

Yasini soyleyemezler,dedigin gibi 35te baslamissin,erken baslamissin. Daha yeni baslasan bunu belki soylerler ama 5 sene az bir zaman degil.
Ben de 1 histereskopi,2 rahim filmi cektirdim. Temiz cikti. Bana da hem sayi az hem kalite iyi degil diyorlar.
Tutacak olduktan sonra 2.gun embriyosu da tutuyor,orta kalite de tutuyor,4hucrelisi de tutuyor. O bebegin yiyecek ekmegi icecek suyu varsa tutunur bir sekilde.
Sen yine de maddi gucun elverdigince birakma canim.

Şuan güçlü durmaya ağlamamaya çalışıyorum.içimden neler neler demek geçiyo ama sadece susuyorum.

İşin kötüsü annem ilk defa bi tartışmamıza şahit oldu.çok mahcup oldum.gittiniz mi dedi,gittik ama geri döndük dedim gizleyemedim.
Eşimde eve gelince yumuşadı barışmaya çalıştı yüz vermedim.bu konu bi daha açılmıcak bitti dedim.
Daha yolun başındayken gerçekten çok yoruldum.
Canim yaaaa şuna inanki bende de her kontrollere bile giderken yaa yolda yada hastanede eşimle tartışırız
Yok iki saattir bunlar bizi niye bekletiyorlar halbuki 10 dkk bile olmuyor bi ton bahane stres anlicagin bi tek sen değil bunları ve daha fazlasını yaşayan insanlar çok

Canim rakam olarak nasıldı kaliteleri

Canım sanmaki benim eşim akıl ediyor da hadi doktora gidelim diyor. Çogunlukla benim ve anasının iteklemesiyle diyor, birde yazın izne felan çıkacaksa ona göre ayarlayım iznini diyor, hoş izne çıksada sadece opu günü geliyor o başka. İnan her tedavi öncesi bir gerginlik, bir stres, bir kapris, bu sonuç alıncada devam ediyor. Her negatifte eşimi nasıl idare edecem onu düşünüyorum. Zor gerçekten söylenen laflar ağır geliyor çoğu zaman, her tedavide moralimi bozar eşin gibi..Hiç aldrış etmeyip yönlendirme yapmadığım zamanlarda oldu ama adam değişmedi, bu arada bizim yaşlar geçkin doktorlar acele edin diyorlar ama eşim böyle olunca artık elim kolum bağlı kalıyor. Senin yaşın gençse az sabret bakalım cnm..

28 yaşındayım ilk tüp denememiz olucaktı.
Benim eşime itekleyen yok ondan rahat.hatta çocuk konusunda dır dır etmesem hep eğlensek gülsek daha çok memnun olucak.
Ama hayatın gerçeğide çocuk işte.ne kadar unutmaya çalışsakta kanayan bi yara içimizde.

Rabbim bu çektiklerimizi görüyo inş mükafatımızı da vericek.çektiklerimizi evlatlarımızın mis kokusuyla unutturucak :anne:

Canim yaaaa şuna inanki bende de her kontrollere bile giderken yaa yolda yada hastanede eşimle tartışırız
Yok iki saattir bunlar bizi niye bekletiyorlar halbuki 10 dkk bile olmuyor bi ton bahane stres anlicagin bi tek sen değil bunları ve daha fazlasını yaşayan insanlar çok

Bi tek biziz sanıyodum.benim gibilerde varmış demekki :)
Dr kapısında uslu uslu oturan bizden yaşça büyük insanları gördükçe eşime iyice sinir oluyodum.insanlar 50 yaşına gelmiş ellerinde bavullarla ist.a gelip çocuk umudu taşıyolar.bizimkide 10 dk yolda oflaya puflaya binbir nazla gidiyo.
Anne olmak,olmaya çalışmak zor.hep kadın çekiyor,kadın mücadele ediyor malesef.

Bi tek biziz sanıyodum.benim gibilerde varmış demekki :)
Dr kapısında uslu uslu oturan bizden yaşça büyük insanları gördükçe eşime iyice sinir oluyodum.insanlar 50 yaşına gelmiş ellerinde bavullarla ist.a gelip çocuk umudu taşıyolar.bizimkide 10 dk yolda oflaya puflaya binbir nazla gidiyo.
Anne olmak,olmaya çalışmak zor.hep kadın çekiyor,kadın mücadele ediyor malesef.
Aynen öyle canım sabır sabır yapıcak başka bişey yok
Bende gecen hastaneden eve döndüğümüzde eşimin başındaki ateşi sönünce dedimki millete bakıyorum eşme aşkla bakıyor sanki ne kadar da rahat takılıyorlar sense hastanede başka bir insan oluyorsun sanki beni boğucuk gibi bana bakıyorsun
O da bana ne dese
Sen milletimi izliyorsun dikkat ettiğin şeye bak
Öyle bir yaptıkı sanki ben bi kabahat işlemişim pişman oldu söylediğime
Tabi yinede tavır yaptım oda her seferinde pişman oluyor ama niye aynı anlicagin degismez

Ayy kizlar adet oldum tam tedaviye baslicam ama izinlerimiz ikinci bir emre kadar iptal edildi napicam simdi opu ve transfer icin 2 gun izin alicaktim:( izinli raporlu arkadaslarida geri cagirdilar puff

Back
X