Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba çok gergin ve telaş içindeyim. çünkü bana opudan sonra verilen reçeteye estrofem yazmadılar. şimdi estrofeme başlamam gerekiyor ve ben o ilacu londrada alamıyorum. burdaki doktor yazamıyor. sabahtan beri gitmediğim eczane kalmadı kırık ingilizcemle iş çözmeye çalışıyorum. bu ilacı ben pgt hakında soru işaretlerim vardı gidip görüşme talep etmiştim. ve ilaç ne gerek diye sordum. opuda yazanlar dedi ve estrofem ama estrofem transferden sonra iki ay kullandırtılıyor demişti umut bey. bende alma gereği duymamıştım. sonuçta doktor söylüyor. şimdi kafamı duvarlara vuruyorum bugün ilaç bulamazsam belkide iptal olacak. :KK12:

merhaba çok gergin ve telaş içindeyim. çünkü bana opudan sonra verilen reçeteye estrofem yazmadılar. şimdi estrofeme başlamam gerekiyor ve ben o ilacu londrada alamıyorum. burdaki doktor yazamıyor. sabahtan beri gitmediğim eczane kalmadı kırık ingilizcemle iş çözmeye çalışıyorum. bu ilacı ben pgt hakında soru işaretlerim vardı gidip görüşme talep etmiştim. ve ilaç ne gerek diye sordum. opuda yazanlar dedi ve estrofem ama estrofem transferden sonra iki ay kullandırtılıyor demişti umut bey. bende alma gereği duymamıştım. sonuçta doktor söylüyor. şimdi kafamı duvarlara vuruyorum bugün ilaç bulamazsam belkide iptal olacak. :KK12:
Canım sen transfer oldun mu? Transferden sonra estrofem vermediler.ben crinone jel kullandım.sen döndün mü Londra'ya.ben de estrofem var sanırım 2/3 kutu istersen ulaştırabilirim sana

İnşallah canım inşallah sağolasın .. dediğim gibi test işi beni korkutuyor
Hiç korkma bol bol dua et sadece ii düşün ii olsun.ben 3.denememde pozitif gördüm biri 5aa biri 5ba kalitede iki tane konulmıştu dondurulmaya kalmadı pozitif görünce hiç dondurma olayı geriye kalmaması aklıma bile gelmedi.hatta arefe günü transfer olmuştu bayramın birinci günü yola gittim 3 saatlik gittiğim yerdekiler bilmiyordu hiç süreci 5gün orda geçirdim ne kanama ne ağrı hiç bişe olmadı hepte ayaktaydım.gülüş cümbüştü herşey güzel şeyler yaşadık hep ama 5gün sonra ewe geldim sürekli düşünmekten helak oldum.transferin 6.günü idrarda pozitif gördüm ama hep kanama olursa diye düşündüm.korktuğum başıma geldi hastneye vardık 9.gün kan testi için arabadan indiğim gibi kanama başladı iğne vurum diye ağladım hep ama sonuç çıkmadan vurmadılar beklediler.kanda pozitif çıktı 129 küsürdü ama hep kanama dewam ederse diye düşündüm sonra iğne aldık acilde vurdukduk.ama ben neyi kötü düşünürsem başıma geldi kaybettim sonuç kürtaj:( o yüzden sana tavsiyem ii düşün hayırlısı olsun de rabbim hepimizi tez vakitte güldürsün inşallah.pozitif düşün hep unutma niyet hayır akıbet hayır

Hiç korkma bol bol dua et sadece ii düşün ii olsun.ben 3.denememde pozitif gördüm biri 5aa biri 5ba kalitede iki tane konulmıştu dondurulmaya kalmadı pozitif görünce hiç dondurma olayı geriye kalmaması aklıma bile gelmedi.hatta arefe günü transfer olmuştu bayramın birinci günü yola gittim 3 saatlik gittiğim yerdekiler bilmiyordu hiç süreci 5gün orda geçirdim ne kanama ne ağrı hiç bişe olmadı hepte ayaktaydım.gülüş cümbüştü herşey güzel şeyler yaşadık hep ama 5gün sonra ewe geldim sürekli düşünmekten helak oldum.transferin 6.günü idrarda pozitif gördüm ama hep kanama olursa diye düşündüm.korktuğum başıma geldi hastneye vardık 9.gün kan testi için arabadan indiğim gibi kanama başladı iğne vurum diye ağladım hep ama sonuç çıkmadan vurmadılar beklediler.kanda pozitif çıktı 129 küsürdü ama hep kanama dewam ederse diye düşündüm sonra iğne aldık acilde vurdukduk.ama ben neyi kötü düşünürsem başıma geldi kaybettim sonuç kürtaj:KK43: o yüzden sana tavsiyem ii düşün hayırlısı olsun de rabbim hepimizi tez vakitte güldürsün inşallah.pozitif düşün hep unutma niyet hayır akıbet hayır
Canım çok geçmiş olsun şuan hangi aşamadasın?

Canım sen transfer oldun mu? Transferden sonra estrofem vermediler.ben crinone jel kullandım.sen döndün mü Londra'ya.ben de estrofem var sanırım 2/3 kutu istersen ulaştırabilirim sana
ben londradayım ve ilaç arıyorum estrofem opudan sonra yazılmadı. cireno rulid peresnol var estrofem yok sadece ve o gerekli

Hiç korkma bol bol dua et sadece ii düşün ii olsun.ben 3.denememde pozitif gördüm biri 5aa biri 5ba kalitede iki tane konulmıştu dondurulmaya kalmadı pozitif görünce hiç dondurma olayı geriye kalmaması aklıma bile gelmedi.hatta arefe günü transfer olmuştu bayramın birinci günü yola gittim 3 saatlik gittiğim yerdekiler bilmiyordu hiç süreci 5gün orda geçirdim ne kanama ne ağrı hiç bişe olmadı hepte ayaktaydım.gülüş cümbüştü herşey güzel şeyler yaşadık hep ama 5gün sonra ewe geldim sürekli düşünmekten helak oldum.transferin 6.günü idrarda pozitif gördüm ama hep kanama olursa diye düşündüm.korktuğum başıma geldi hastneye vardık 9.gün kan testi için arabadan indiğim gibi kanama başladı iğne vurum diye ağladım hep ama sonuç çıkmadan vurmadılar beklediler.kanda pozitif çıktı 129 küsürdü ama hep kanama dewam ederse diye düşündüm sonra iğne aldık acilde vurdukduk.ama ben neyi kötü düşünürsem başıma geldi kaybettim sonuç kürtaj:KK43: o yüzden sana tavsiyem ii düşün hayırlısı olsun de rabbim hepimizi tez vakitte güldürsün inşallah.pozitif düşün hep unutma niyet hayır akıbet hayır
Evet ben çıkıp hava alayım en iyisi kafamı rahatlatayım .. iyi olayım güzel düşüneyim .. sağol canım

Geçmiş olsun inşallah bir dahakinde Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip eder :dua:

canım benım adetlerım genel olarak düzenli ama bazen birkaç gün gecikme olabılıyor ... endişelenme canım zaten kontrol altında olacaksın yumurtan bellı büyüklüğe ulaşınca iğne vurulucaksın ve çatlıyacak 5 gün sonra da transfer :)) bence adetin düzenli olması çok şart değil önemlı olan rahimin kendi kendine yeterlı kalınlıga ulaşabilmesi
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın hayırlısı olsun hepimiz için :KK200::KK200:

Canım çok geçmiş olsun şuan hangi aşamadasın?
Çok sağol cnm.ağustosta kürtaj oldum eylülde tekrar hastaneye gittim yeni tedavi için opu oldu 6 yumurta toplandı 4 tanesi 5. Güne gitti biri 6. güne bekletildi ve elendi sonunda 3 tane embriyom pgt ye gitti çok şükür ki ikisi sağlam geldi.pgt sonucundan hemen sonra adetle hastaneyi aradım semra hoca histereskopi ve rahim injury yaptı şimdi adetimi bekliyorum 5 gün var stresten değişmezse tarih arıycam donmuş transfer için gidicem Allahım izin verirse inşallah bu sefer kucağımda sewerim hepimizi için ediyorum hep bu duayı Allahım hepimizi feraha çıkartsın ve bebişlerle ewine döndürsün inşallah

Canım muadil bir şey de mi yazmıyorlar, ya da muadili yok muymuş? Belki natural denerler ilaçsız, gerçi uzaktan o belki olmaz. Olan hayırlıdır, sıkma canını. Belki bu ay olmaması gerekiyordur bulamazsan dünyanın sonu gibi düşünme nolur

2. Ve 4. Günler hasta arıyor normalde onlar 3.ve 5. Günlerde arıyoo.embriyoskop talep ettiyseniz şayet gün gün bakılıyoo ve hücre gelişimi kontrolediliyooo
bilmiyorum cnm ben hiçbirsey talep etmedım bana opudan onra hemşire 1,3,5. günler arıyacaklar sizi embriyologlar dedı bende hep o günlerde haber bekledım ... ama senın dediin yöntemi bence herkese uyguluyorlardır gün gün takip etmiyorlarmı sonuçta?

Dün 7 tanesi iyi kalitedeydi 2 si orta kalite bugün 3 tanesi iyi kalite 6 tanesi orta kalitedeymiş moralim bozuldu :KK43: orta kalite olması çok mu kötü
cnm önemlı olan yarın belkı orta kalıtede kı embriyolor atak yapabılır
3. günden sonra sperm faktörü devreye giriyor... sizin de sanırım sperm sorununuz vardı? sayı çokta önemlı değil nasibinde varsa olucak inş

Bayanlar bende size birşey sormak istiyorum
Eşimin geçmiş senelerden kalma 2 tüp örneği var merkezde
Biz tedaviyi onlarla değerlendirme önceliği istedik
Onlarla embriyo gelişirse şayet
Zaten sperm dondurma işlemine girdi tekrar embriyoyu dondurmayıp
Bize direk canlı embriyo transferimi yapılır
Yoksa 1 ay rahim dinlendirme ile dondurma çözdürme embriyo transferimi uygulanır
Başına gelen varmı?

ben londradayım ve ilaç arıyorum estrofem opudan sonra yazılmadı. cireno rulid peresnol var estrofem yok sadece ve o gerekli
İyi de canım.transferden sonra estrofem kullanmıyoruz ki zaten.opu dan sonra rulid ,prednol ve crinone jel yazıyorlar. Prednol ve rulidi 4 gün kullanıp bırakıyorsun.sadece crinone jele devam ediyorsun.transferden sonra başka ilaç da yazmıyorlar.senin kafan karışmış,içini ferah tut.estrofem kullanılmıyor.istersen hastaneyi ara sor.eğer sana özel bir tedaviyse ve kullanacaksın derlerse ben burdan kaegolayayım sana.Ama boşuna stres yapıyorsun

İyi de canım.transferden sonra estrofem kullanmıyoruz ki zaten.opu dan sonra rulid ,prednol ve crinone jel yazıyorlar. Prednol ve rulidi 4 gün kullanıp bırakıyorsun.sadece crinone jele devam ediyorsun.transferden sonra başka ilaç da yazmıyorlar.senin kafan karışmış,içini ferah tut.estrofem kullanılmıyor.istersen hastaneyi ara sor.eğer sana özel bir tedaviyse ve kullanacaksın derlerse ben burdan kaegolayayım sana.Ama boşuna stres yapıyorsun
Canım arkadaşın transferi henüz olmadı sen karıştırıyorsun :)

Canım muadil bir şey de mi yazmıyorlar, ya da muadili yok muymuş? Belki natural denerler ilaçsız, gerçi uzaktan o belki olmaz. Olan hayırlıdır, sıkma canını. Belki bu ay olmaması gerekiyordur bulamazsan dünyanın sonu gibi düşünme nolur
Alternatif bir ilaç alabileceğim inşallah Türk eczanesi yardımcı olacak saat beşte inşallah. Biraz rahatladım

cnm önemlı olan yarın belkı orta kalıtede kı embriyolor atak yapabılır
3. günden sonra sperm faktörü devreye giriyor... sizin de sanırım sperm sorununuz vardı? sayı çokta önemlı değil nasibinde varsa olucak inş
Evet canım ileri hareketli 0 yerinde hareketli 10 .. İnşallah sağol

Arkadaş dondurulmuş embriyo transferi olacak
O yüzden dondurulmuş embriyoda estrofem kullanılıyor

Back
X