• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Böyle birsey olduğunu bile bilmiyordum . Biraz önceki mesajlarda gordum bende .Beş yıllık süre dolmuş daha sonrasındaki yıl için mi alınmıs bu miktar acaba ?

Bozulma olacağını hiç düşünmemiştim . Olumsuz düşünmeyin lütfen ...

Bana da öyle geliyor ki benden de alırlar bu ücreti ama haydi hayırlısı :)
Hayır 5 yıldan sonraki ücret yıllık 100 dolarmiş,Ama biz 5 yıldan önce çözdürürsek geriye embriyo da kalmazsa sanırım geri Kalan yılların ödemesini geri yapıyorlarmış öyle duymuştum burda . Bozulma nadiren olan bir durummuş da gelir beni bulur diye korkuyorum ne bileyim daha önce başka merkezlerde transferim oldu böyle bir durum yaşamadım ama bilemiyorum

Yok kızlar yanlış anlaşılma oldu 🤣🤣 ben 1 yıllık saklama ücreti 4500 TL ödedim. 5 yıllık saklama ücreti 480 dolar dendi ama ben zaten orta kalite diye o kdr çok para veremedim. İnşallah gerek kalmaz da 🙏🙏 şöyle bı durum.var yıllık dondurursaniz fiyat 4500 TL malesef 480 dolar 5 yıla bolunemiyor . 🫤 O neden den dolayi menekse hanımda bize 5 yıllık dondurmayı önerdi ama.biz.kabul.etmedik

Hayır 5 yıldan sonraki ücret yıllık 100 dolarmiş,Ama biz 5 yıldan önce çözdürürsek geriye embriyo da kalmazsa sanırım geri Kalan yılların ödemesini geri yapıyorlarmış öyle duymuştum burda . Bozulma nadiren olan bir durummuş da gelir beni bulur diye korkuyorum ne bileyim daha önce başka merkezlerde transferim oldu böyle bir durum yaşamadım ama bilemiyorum
Umarım hastane geri ödeme yapıyordur . Nedense bu ihtimal bana düşük geldi .
Tşk ediyorum aydınlatmaniz için ...

Benim de başıma gelmedi . Pgtden dönmüş embriyolara da olmasın :)) Kötüyü düşünmeyin gerçekten . Hakkımızda hayırlısı olsun artık

Sonucun ne çıkmıştı canım ? Ama bazıları da ilk önce negatif çıkmış idrar testini erken yapmayın diyorlar 🤣🤣 ayy Allahim su günler geçse keşke 🙏🙏🙏
2.cizgi de belirgin ama silik çıktı. Benim aynısı kimyasal da da çıkmıştı. Aslında çok güvenilir değil de işte insan merak ediyor . Ama dün akşam bir tüp bebek prof un seminerine katıldım 9.diyoruz ama 7.gun de meraktan yapılabilir dedi

Yok kızlar yanlış anlaşılma oldu 🤣🤣 ben 1 yıllık saklama ücreti 4500 TL ödedim. 5 yıllık saklama ücreti 480 dolar dendi ama ben zaten orta kalite diye o kdr çok para veremedim. İnşallah gerek kalmaz da 🙏🙏 şöyle bı durum.var yıllık dondurursaniz fiyat 4500 TL malesef 480 dolar 5 yıla bolunemiyor . 🫤 O neden den dolayi menekse hanımda bize 5 yıllık dondurmayı önerdi ama.biz.kabul.etmedik
Evet ben tam anlamamıştım ama bebekokusuuu bebekokusuuu aydınlattı beni ✌️Size de tekrar tşkler ...

Kızlar bozulma durumu beni. Buldu 😔😔 evet Allah kimseye vermesin gerçektn 🫤🫤🫤😔😔 Allahım beni başka şeyle sevindirsin inşallah ilkinde tuttsun 🙏🙏

Direk şundan dolayı bozuldu demedi hakan bey ama hücrelerdeki boşluk çok fazla olduğu için yani sıkı sıkıya hücre topluluğu olmadığı için muhtemelen bozulmuştur devamı gelmemiştir dedi. 🫤🫤

Kızlar biz şimdi ilaçları kullanırken transfer tutmamışsa bile regli olur muyuz ? Bugün lutinusu yaparken hafif pembe leke geldide :(

Şuan bende zor tutuyorum kendimi ağlamamak için:KK43: neden böyle oldu bilmiyorum yerleşme tutunma lekesi bugünlerde olur mu bilmiyorum:KK43:
Kötü dusunmeyin lütfen bak arkadaşın kide öyle olmuştu bugün güzel haberi aldı 🙏🙏 dua edelim hep.beraber güzel dusunelim evrene güzel mesaj verelimm

İnşallah çok güzel haberle dönersiniz 🙏🙏❤️ sende umut ol.bize 🙏🙏🙏 lütfen yaz sonucu da

Back
X