Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Böyle birsey olduğunu bile bilmiyordum . Biraz önceki mesajlarda gordum bende .Beş yıllık süre dolmuş daha sonrasındaki yıl için mi alınmıs bu miktar acaba ?

Bozulma olacağını hiç düşünmemiştim . Olumsuz düşünmeyin lütfen ...

Bana da öyle geliyor ki benden de alırlar bu ücreti ama haydi hayırlısı :)
Hayır 5 yıldan sonraki ücret yıllık 100 dolarmiş,Ama biz 5 yıldan önce çözdürürsek geriye embriyo da kalmazsa sanırım geri Kalan yılların ödemesini geri yapıyorlarmış öyle duymuştum burda . Bozulma nadiren olan bir durummuş da gelir beni bulur diye korkuyorum ne bileyim daha önce başka merkezlerde transferim oldu böyle bir durum yaşamadım ama bilemiyorum

Yok kızlar yanlış anlaşılma oldu 🤣🤣 ben 1 yıllık saklama ücreti 4500 TL ödedim. 5 yıllık saklama ücreti 480 dolar dendi ama ben zaten orta kalite diye o kdr çok para veremedim. İnşallah gerek kalmaz da 🙏🙏 şöyle bı durum.var yıllık dondurursaniz fiyat 4500 TL malesef 480 dolar 5 yıla bolunemiyor . 🫤 O neden den dolayi menekse hanımda bize 5 yıllık dondurmayı önerdi ama.biz.kabul.etmedik

Hayır 5 yıldan sonraki ücret yıllık 100 dolarmiş,Ama biz 5 yıldan önce çözdürürsek geriye embriyo da kalmazsa sanırım geri Kalan yılların ödemesini geri yapıyorlarmış öyle duymuştum burda . Bozulma nadiren olan bir durummuş da gelir beni bulur diye korkuyorum ne bileyim daha önce başka merkezlerde transferim oldu böyle bir durum yaşamadım ama bilemiyorum
Umarım hastane geri ödeme yapıyordur . Nedense bu ihtimal bana düşük geldi .
Tşk ediyorum aydınlatmaniz için ...

Benim de başıma gelmedi . Pgtden dönmüş embriyolara da olmasın :)) Kötüyü düşünmeyin gerçekten . Hakkımızda hayırlısı olsun artık

Sonucun ne çıkmıştı canım ? Ama bazıları da ilk önce negatif çıkmış idrar testini erken yapmayın diyorlar 🤣🤣 ayy Allahim su günler geçse keşke 🙏🙏🙏
2.cizgi de belirgin ama silik çıktı. Benim aynısı kimyasal da da çıkmıştı. Aslında çok güvenilir değil de işte insan merak ediyor . Ama dün akşam bir tüp bebek prof un seminerine katıldım 9.diyoruz ama 7.gun de meraktan yapılabilir dedi

Yok kızlar yanlış anlaşılma oldu 🤣🤣 ben 1 yıllık saklama ücreti 4500 TL ödedim. 5 yıllık saklama ücreti 480 dolar dendi ama ben zaten orta kalite diye o kdr çok para veremedim. İnşallah gerek kalmaz da 🙏🙏 şöyle bı durum.var yıllık dondurursaniz fiyat 4500 TL malesef 480 dolar 5 yıla bolunemiyor . 🫤 O neden den dolayi menekse hanımda bize 5 yıllık dondurmayı önerdi ama.biz.kabul.etmedik
Evet ben tam anlamamıştım ama bebekokusuuu bebekokusuuu aydınlattı beni ✌️Size de tekrar tşkler ...

Direk şundan dolayı bozuldu demedi hakan bey ama hücrelerdeki boşluk çok fazla olduğu için yani sıkı sıkıya hücre topluluğu olmadığı için muhtemelen bozulmuştur devamı gelmemiştir dedi. 🫤🫤

Kızlar biz şimdi ilaçları kullanırken transfer tutmamışsa bile regli olur muyuz ? Bugün lutinusu yaparken hafif pembe leke geldide :(

Şuan bende zor tutuyorum kendimi ağlamamak için:KK43: neden böyle oldu bilmiyorum yerleşme tutunma lekesi bugünlerde olur mu bilmiyorum:KK43:
Kötü dusunmeyin lütfen bak arkadaşın kide öyle olmuştu bugün güzel haberi aldı 🙏🙏 dua edelim hep.beraber güzel dusunelim evrene güzel mesaj verelimm

İnşallah çok güzel haberle dönersiniz 🙏🙏❤️ sende umut ol.bize 🙏🙏🙏 lütfen yaz sonucu da

Back
X