• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitede çocukların 12'ye kadar bahçeye çıkmasını yasaklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden anneler ve çocukları ile tüm toplum uğraşıyor işte ne yaparsınız yapin. Gerçekten çok komik, ne yanliz olmaları ne sıcakta olmaları sorun yeter ki dedikleri olsun kisitlanmasinlar kimse birsey demesin kendi dedikleri olsun.

Devlet dairesinde, markette önüne geçen, trafikte kural tanımayan, saygısız diye şikayet ettikleri insanlar böyle yetişiyor aslında.

Birde ciddi bir üslup sorununuz var olay 1 saat ya bu kadar büyütecek birsey yok kendinizde sinir ettiniz buraya kadar yansıdı ne gerek var mis gibi pazar günü alın çocuğunuzu çıkın yürüyüş yapın dondurma yiyip dönün.
Adam sorunlu da olsa haksız da olsa ben kendimi bu kadar gerip olayı büyütmem gerilmem

Müstakil evde oturmama rağmen cocuklari 1 den asagi bahceye birakmam, cevremde komsular var ve cocuklar sessiz olamayan varlıklar. Insanlarin bir haftasonu var, hatta o bile 1 gun, cumarteside çalışmak zorunda olanlar cok fazla.. O bir guncuk tatillerini cocuklarimin sesleriyle ziyan edemem. Biraz anlayis.

Üstünlük kurma hırsı mı🙂 alakasız.
Ama konu dışı olmuş mesajım afedersiniz.
Son olarak sizinde üslup sorununuz var. Üstelik burada yazdığınız çocuğum tek başına çıktı, çardakta oturuyor demeniz bile muamma. Belkide olumlu yorumlar almak için.

Benim kedi oğlum çok aktif bir kedi. Koşarken bile sesini geçirecek cinsten. Aşağıdaki komşum çalışıyor. Aksamları ve tatil zamanları rahatsız olmasın diye takıldığı odadan uzak odaya geçerek oğlumla oynuyorum. Gece bile. Gece uykumdan kalkıp bile. Ne komşum rahatsız oluyor nede çocuğum stres oluyor.

İnsanlarla konuşmayı öğrenmeden çocuk yapılmamalı. İyi günler.
"Kedi oğlunuz"la mutluluklar. Benim de kedim var ve doğası gereği geceleri koşturuyor. Komşum anlayışlı bir insan. Sürekli iletişim halindeyim. O benden rahatsızlık duyarsa, ben ondan rahatsız duyarsam hemen birbirimizi haberdar edip tatlılıkla çözüyoruz. Konuşmayı bilenle gayet güzel konuşurum ama çocuk dövüp sonra çocuğun babası bana saldırdı diyerek dava eden, hakimin bile gülüp ne insanlar var diye yorumladığı sorunlu bir kişilikle nasıl konuşacağımı henüz tam çözememiş olabilirim. Onu da insanlara bel altı vuran siz kıymetli kedi annesi sayesinde öğrenmiş olurum belki:)

Size de iyi günler.

Devlet dairesinde, markette önüne geçen, trafikte kural tanımayan, saygısız diye şikayet ettikleri insanlar böyle yetişiyor aslında.

Evet çünkü asla hayır denmiyor asla çözüm yok asla etrafı düşünmek yok.
Ki burada olay büyütülecek bir olayda değil talep makul bir talep boşu boşuna pazar günü zehir olmus

Bende siteye gelince medeniyette olacağız sanıyordum yanılmışım 🤣🤣
Bir nebze yönetime şikayet etme durumu olduğu için daha iyi oluyor. Kişi ile muhattAp olmadan halletmek iyi oluyor ama kalabalık site ise hatta uzak durmanızı tavsiye ederim. Çok gürültü oluyor. Bazılarının önüne geçemezsiniz. Kalabalık olduğu için.

Öyle bir anlatmışsınız ki gözümde tazmanya canavarı belirdi. Küçücük bir çocuktan ne kadar ses çıkabilir.ya ip atlar ya bisiklete biner ya saklambaç oynar. Konu sahibinin çocuğu anladığım kadarıyla tek çıkmış. Ortada debelenip zilleri mi çalıp kaçmış anlamadım. Bence komşunun tahammülü yok. Kendi kendine oynamaya çıkmış yavru. Yapmayın ya
5 yaşındaki çocuğun bana ettiği küfürü size söylesem ağzınız açık kalır, hiç öyle çok ses çıkmaz demeyin.
Bizim bi tanıdık var oğulları baş belası yemin ediyorum, çocuk kendinden küçük çocukları taşlıyordu, ben de onu gördüm, niye taşlıyosun canım diye sordum. Bana çok pis bi küfür etti, sürekli rahatsızlık veriyor insanlara. Ama anne uyarmıyor, hatta çocuğu için insanlarla kavga ediyor. Ben böyle görgü kural tanımaz insanların evlerinde rahat rahat oturup, kendileri gibi yetiştirdikleri çocuklarını sokağa salıp, millete zarar vermelerinden şikayetçiyim.

Konu hakkında yorumum yok.

5 yaşındaki çocuğun bana ettiği küfürü size söylesem ağzınız açık kalır, hiç öyle çok ses çıkmaz demeyin.
Bizim bi tanıdık var oğulları baş belası yemin ediyorum, çocuk kendinden küçük çocukları taşlıyordu, ben de onu gördüm, niye taşlıyosun canım diye sordum. Bana çok pis bi küfür etti, sürekli rahatsızlık veriyor insanlara. Ama anne uyarmıyor, hatta çocuğu için insanlarla kavga ediyor. Ben böyle görgü kural tanımaz insanların evlerinde rahat rahat oturup, kendileri gibi yetiştirdikleri çocuklarını sokağa salıp, millete zarar vermelerinden şikayetçiyim.

Konu hakkında yorumum yok.
Cunku kendi cocuklari oldugu icin seslerinden rahatsiz olmuyor, kimseninde olmayacagini düşünüyor. Bencillik..

Büyük şehirde yaşıyorum hem de sitede. Dışarıdan o kadar çok motosiklet, inşaat, köpek çetelerinin toplu havlaması ve kavgası, süt arabası anonsu, sokak yıkayan aracın sesleri geliyor ki çocuk sesi en son rahatsız olacağım şey. Kaldı ki 11.30 gayet geç bir saat. Çardakta kendi kendine oynayan 2 çocuğa da sarmazsın yani.

"Kedi oğlunuz"la mutluluklar. Benim de kedim var ve doğası gereği geceleri koşturuyor. Komşum anlayışlı bir insan. Sürekli iletişim halindeyim. O benden rahatsızlık duyarsa, ben ondan rahatsız duyarsam hemen birbirimizi haberdar edip tatlılıkla çözüyoruz. Konuşmayı bilenle gayet güzel konuşurum ama çocuk dövüp sonra çocuğun babası bana saldırdı diyerek dava eden, hakimin bile gülüp ne insanlar var diye yorumladığı sorunlu bir kişilikle nasıl konuşacağımı henüz tam çözememiş olabilirim. Onu da insanlara bel altı vuran siz kıymetli kedi annesi sayesinde öğrenmiş olurum belki:)

Size de iyi günler.
Kediyle cocuguda kiyas ettiler ya😐😂 neyse bacim sende bi fare alda cocuguna odada stresini atsin cocukcaaZ😏😐😂

Büyük şehirde yaşıyorum hem de sitede. Dışarıdan o kadar çok motosiklet, inşaat, köpek havlaması, süt arabası anonsu, sokak yıkayan aracın sesleri geliyor ki çocuk sesi en son rahatsız olacağım şey. Kaldı ki 11.30 gayet geç bir saat.
Iste bu kadar rahatsiz eden sey varken, bir de biz bucurlerin sesleriyle ustune tuy dikmemeliyiz diye dusunuyorum.

Size de iyi günler.
İyi de hanımefendi hiç düşünmediniz mi?
Adam davalı, adam sorunlu, adam şöyle böyle derken yazarken iyide bu sorunlu adam bu üslubunuza karşılık aşağı inip evladınızada zarar veremez miydi? Bu üslubunuza ithafen çocuğunuzu tanrı korusun öldürmez miydi? Adı üstünde adam sorunlu çünkü.
Bazı şeyleri düşünmeden hareket etmek korkunç ve dehşet sürprizler doğurabilir. Size anlatmak istediğim buydu.
“Belaltı” derken? Ah tanrım. Tekrardan iyi günler.

3 yıl köyde yaşadım, gayet sessiz ve sakindi. Üstelik sadece 11'e kadar değil 24 saat o şekildeydi
Sizin köylerin nüfusu 10 bin herhalde?
Köyde doğdum, köyde büyüdüm evlenene kadar. Ailem hâlâ köyde, sabah 7 8 çocuk ve hayvan seslerinden uyanırdık. Hâlâ öyle tabi, çok uyumak istersem en arka odaya giderdim. Ama evimizin arkasında çocuklar top vs oynardı.
Sizin bahsettiğiniz köy tatil köyü herhalde. Veya çok az nüfusludur, 3 yıl köyde yaşadınız diye tüm köyleri bir tutamazsınız. Sülalem köylü, köy hayatının nasıl olduğunu iyi bilirim :D

Kediyle cocuguda kiyas ettiler ya😐😂 neyse bacim sende bi fare alda cocuguna odada stresini atsin cocukcaaZ😏😐😂
Kediyle çocuğu kıyas ettiler diyenin aklından korkarım. Berbat kafa.
Kediyle çocuğu kıyas etmek nedir ya? Evlat besliyorum evde evlat. Çocuğum diyorum. Çünkü çocuğum.

Iste bu kadar rahatsiz eden sey varken, bir de biz bucurlerin sesleriyle ustune tuy dikmemeliyiz diye dusunuyorum.

11.30 da tüy dikmiyorsunuz da 12.00 olunca mı tüy dikiyorsunuz çok ilginç gerçekten. Bizim sitede yetişkinler de toplanıp sohbet ediyor o zaman ne dicez bir tek çocuklara yasak yetişkinler ses yapabilir mi diyeceğiz? Çocuk harici her sese toleranslıyız yani? Bizim sitenin dibinde okul var onları da susturalım o zaman teneffüste sınıfta oturup derse devam etsinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X